Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan Me Naisten sivuille!

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
La 13:29

Oli vähän "erilainen" joulu, kun kerrostalossa alkoi aamuyöstä kuulua outoja ääniä. Onko samanlaisia kokemuksia? Mitä teit?

Vierailija
1.1.

Olen ollut elämäni miehen kanssa kaksikymmentä vuotta, kaksikymppisinä rakastuttiin. Paljon on koettu, monesta jo selvitty, mutta seksiinkö tämä nyt kaatuu? Rakastan mieheni huumorintajua, älykkyyttä, olemusta ja hänen asennettaan ylipäätään elämään.

Vierailija
11.3.2016

Mitä mieltä olette miehen seksuaalisuuden kontrolloimisesta siveysvyön avulla? Minä laitoin aviopuolisoni siveysvyöhon viikko sitten. Olen itse 30 vuotias nainen ja mieheni on 35 vuotta. Seksi alkoi hiipua totaalisesti 2-3 vuotta sitten.

3.12.2016

Unohdetaanpa hetkeksi kukkaset ja kynttiläillalliset ja pohditaan mitä parisuhde tarkoittaa jatkuvina tekoina päivittäisessä yhteiselossa. Tehdään se kysymysten muodossa ja pohditaan asiaa erityisesti omalta kannalta. Miten minä toimin näissä tilanteissa?

Vierailija
3.11.2016

"Menimme ensin pojan kaverin kanssa kaksin sängylle makaamaan ja hän jatkoi sivelyäni ja kehotti minua ottamaan häneltä suihin. Minä kumarruin hänen haaroihinsa ja tein työtä käskettyä.

Vierailija
23.1.2016

Poikani, neljätoistavuotias, tuli tänään kertomaan, että hän on ihastunut samassa koulussa olevaan kaksitoistavuotiaaseen tyttöön, ja tyttökin on ihastunut häneen. Poikani pyysi minulta lupaa saada alkaa seurustella tuon tytön kanssa.

Vierailija
16.10.2016

Mitä tehdä kun poikaystävä ei halua seksiä? Mitä tehdä kun tuntee itsensä hyödyttömäksi, rumaksi, ei haluttavaksi jne.. Olen siinä pisteessä että olen loppu. Aina kun hänen kanssaan tästä yrittää keskustella, että miksi hän ei halua, miksi hän ei jaksa harrastaa seksiä, mikä minussa on vikana.

Vierailija
29.9.2016

Ennen vanhaan' nuori mies rakensi saunan kalaisan vesistön ja riistaisan metsän läheisyyteen. Perhe asui alkuun saunassa, kunnes tupa oli valmis ja muutettiin sinne, sitten jatkui pellonraivaus jne..

Vierailija
17.9.2016

Tiiättekö vaikuttaako seronil (vaikuttava aine fluoksetiini) orgasmin saantiin? Onko kokemuksia?
-Nainen, n.3v kättänyt ko lääkettä

Vierailija
6.9.2016

Ollaan siis seurusteltu 1,5 vuotta, ja seksi vaan vähentyy ajan myötä.. Ollaan pantu ehkä 3 kertaa parin kk aikana. Miehelläni aina jotain syitä haluttomuuteen, esim stressi tai väsymys.

Vierailija
23.5.2016

Ikiaikainen kysymys, joka askarruttaa miehiä: onko koolla väliä?

Mitä jos ilmenee, että tapailemallasi miehellä on keskivertoa pienempi (esim. 14 cm)? Kuinka reagoit?

Vierailija
8.2.2016

oon naimisissa mut vaimoni kohtu ja munasarjat leikattiin suhteen alussa.siihen loppui seksi.8vuotta on mennyt
ilman rakastelua. oon mielestäni ollut pitkämielinen.haluan naida heti kuka antaa.jake