Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan Me Naisten sivuille!

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
Eilen 18:17

Tapasin muutama vuosi sitten itseäni aika paljon nuoremman brittimiehen maailman toisella puolella. Olen nyt 37 ja hän 27. Välillämme tuntui olevan jotain ihmeellistä kemiaa ja vietin hänen kanssaan älyttömän ihanat viisi päivää.

Vierailija
15.3.

Tarvitsisin neuvoa, mitä tehdä kun mies ei halua? Olemme molemmat 20-kymppisiä opiskelijoita ja asuneet yhdessä kohta kolme vuotta. Suhteen alussa harrastimme paljon seksiä ja mies teki suurimman osan aloitteista. Olemme kokeilleet erilaisia leikkejäkin ja fantasiamme ovat samankaltaisia.

Vierailija
26.2.

Olen 18-vuotias mies Oulusta ja olen todella masentunut ja hakenut hoitoa. Olen todella hellyydenkipeä ja tuntuu etten kelpaa kenellekkään. En ole omasta mielestäni ruma tai komea ja omasta mielestäni minulla on ihan ok kroppa mutta kukaan ei kiinnostu minusta.

Vierailija
28.1.

En ole ennen käyttänyt tälläisiä palstoja, mutta olen lueskellut paljon ja ajattelin nyt että täältä saattaisi tulla hyvääkin neuvoa tilanteeseeni. Olen alle n20 vuotta, poikaystäväni vuoden vanhempi ja olemme seurustelleen yli puolitoista vuotta melkein kaksi.

Vierailija
13.2.

Morjens, itse kukin varmaan hankkii lelunsa mistä diggaa, mutta sain tämmösen koodin jos jollekin kelpaa:
kiihko.com, -15% ostoskorista: Koodi 2mmxvii3 (voimassa 20.2. saakka).

Vierailija
14.2.

Olemme olleen 1,5v yhdessä, miehellä on 3 lasta jotka hänellä noin puolet kuusta,asumme eri paikkakunnilla väliä noin 15km, olen kai alusta asti ollut hiukan varovainen suhteessa, jänen kanssaan on mukavaa, yhdessä harrastamme ulkoilua..

Vierailija
11.3.2016

Mitä mieltä olette miehen seksuaalisuuden kontrolloimisesta siveysvyön avulla? Minä laitoin aviopuolisoni siveysvyöhon viikko sitten. Olen itse 30 vuotias nainen ja mieheni on 35 vuotta. Seksi alkoi hiipua totaalisesti 2-3 vuotta sitten.

Vierailija
1.1.

Olen ollut elämäni miehen kanssa kaksikymmentä vuotta, kaksikymppisinä rakastuttiin. Paljon on koettu, monesta jo selvitty, mutta seksiinkö tämä nyt kaatuu? Rakastan mieheni huumorintajua, älykkyyttä, olemusta ja hänen asennettaan ylipäätään elämään.

Vierailija
26.1.

Olen syksyllä käynyt eturauhasen höyläyksessä. Siitä lähtien on erektioni usein toistuvaa, en silti ole jostain syystä rakastellut, sillä pelkään tuottavani naiselle pettymyksen.
Onko vastaavia kokemuksia?

Vierailija
24.1.

Olen hieman alle 30v mies. Olen juuri eronnut pitkästä parisuhteesta. Ongelma oli pitkälti varmaan minussa.
Nyt mietinkin löytyykö enää naista minun kaltaiselle miehelle. Peilaan itseäni nyt edelliseen suhteeseen mikä oli elämäni ensimmäinen myös fyysisesti.

Vierailija
14.1.

Oli vähän "erilainen" joulu, kun kerrostalossa alkoi aamuyöstä kuulua outoja ääniä. Onko samanlaisia kokemuksia? Mitä teit?

3.12.2016

Unohdetaanpa hetkeksi kukkaset ja kynttiläillalliset ja pohditaan mitä parisuhde tarkoittaa jatkuvina tekoina päivittäisessä yhteiselossa. Tehdään se kysymysten muodossa ja pohditaan asiaa erityisesti omalta kannalta. Miten minä toimin näissä tilanteissa?

Vierailija
3.11.2016

"Menimme ensin pojan kaverin kanssa kaksin sängylle makaamaan ja hän jatkoi sivelyäni ja kehotti minua ottamaan häneltä suihin. Minä kumarruin hänen haaroihinsa ja tein työtä käskettyä.

Vierailija
23.1.2016

Poikani, neljätoistavuotias, tuli tänään kertomaan, että hän on ihastunut samassa koulussa olevaan kaksitoistavuotiaaseen tyttöön, ja tyttökin on ihastunut häneen. Poikani pyysi minulta lupaa saada alkaa seurustella tuon tytön kanssa.