Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan Me Naisten sivuille!

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
15.8.2016

Minulla on siis aika ongelmallinen iho. Otsassa pieniä ryppyjä/viivoja en tiedä miten kuvailisin, mutta johtuvat kai kuivuudesta. Kärsin mustapäistä ja finneistä T-alueella sekä nenän vieressä molemmin puolin.

Vierailija
8.3.

Heippa kaikille ja hyvää naistenpäivää kaikille ihanille Suomen kauniille naisille<3 Joko oot kuullut Nu skin ihonhoitosarjasta ,joka on laadukas ja todella suosittu nykyisin Suomalaisten keskuudessa mutta valitettavan usein kukaan ei ole kuullut tuotteista koska tuotteet ovat vain tilaustuott

Vierailija
6.1.2016

Hei.Sain juuri käteeni Mn numeron 37/15.Ihania alusvaatteita,mutta koot s-l,rintaliivit vain kokoon 80cm.
Miksi ei näytetä ihania alusvaatteita isommille tytöille.Itse olen kokoa XL/95c

Vierailija
25.12.2016

Hiukseni ovat ohentuneet huomattavasti ja mitään terveydellistä syytä ei löydy.
Onko kokemuksia hiuslisäkkeestä. Sellaisesta pysyvästä? Miten toimii? Huomaako sitä? Pysyykö hyvin? Olen kerran jo käynyt keslustelemassa lisäkkeestä kampaajan kanssa ja nyt alkaa olla ajankohtainen.

Vierailija
6.11.2016

Olen siis 8-luokkalainen , vähän päälle 160 senttiä , ja paino vähän päälle 50kg . Mietin vain , kun rintsikat ovat 75AA , vähän väljätkin , että onko rinnat pienet/isot vai normit ? En nimittäin haluais isoja ! D: :) Kiitos jo etukäteen .

Vierailija
2.2.2016

Sain mieheltä lahjaksi mahdollisuuden ostaa itselleni rannekellon. Eli minä saan päättää millaisen haluan ja hän maksaa (makso, mitä makso!):) Nyt iski valinnanvaikeus! Mikä merkki olisi hyvä? Olen melko pienikokoinen ja vähän alle 40.v nainen.

Vierailija
26.12.2015

Itseäni on alkanut suunnattomasti ärsyttämään tuotevinkit, joita jotkut bloggarit antavat joka postauksessa "vuoden parhaana löytönä". Kuitenkin näistä postauksista 90% on maksettuja...Olisi kiva nähdä/ lukea kokemuksia tuotteista ihan tavallisten käyttäjien kautta myöskin..

Vierailija
26.4.2016

1. Oletko nainen vai mies? Minkä ikäinen olet?

2. Oletko värjännyt hiuksiasi? Kuinka vanha olit, kun ensimmäisen kerran värjäsit hiuksesi?

3. Raidoititko vai värjäsitkö koko pään?

4. Saitko allergisia reaktioita tai muita oireita? Millaisia?

Vierailija
13.4.2016

Järjestetään Tampereella Burlesque Lake Escape risteily la 7.5.2016 M/S Tammerkoskella. Risteily kestää 4 tuntia ja meillä on yhteensä 9 esiintyjä. Alla näette tapahtumasta lisätietoa.

Vierailija
7.4.2016

Monesti tuotteiden sisällön lukemista kaupoissa pidetään turhana pakkomielteenä. Pakkauksen kyljestä löytyy kilometrin pituinen seloste siitä, mitä kaikkea kyseinen jogurtti tai kasvovoide sisältää.

Vierailija
4.1.2016

Onko kokemuksia tollasesta lyhkäsestä polkkatukasta vedettäisiin takaa lyhkäseksi? Joutunee ilmeisesti usein siistimään takaa?