Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan Me Naisten sivuille!

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
29.12.2010

Olimme Nazarin matkalla kreetalla syyskuussa. Odotukset olivat korkealla... olimme ottaneet \"lucky 3 star\" hotellin, eli paikka oli määrittelemätön, mutta hotellin piti olla kuitenkin kunnollinen all inclusive-hotelli, kreikassa 3-tähteä yleensä todella hyvä.

Vierailija
21.4.2010

Varasin hotellihuoneen netistä. Kysyttiin luottokortin numeroa, nettisivuilla kerrottiin että vain varmistukseksi, korttia ei veloiteta tässä vaiheessa vaan vasta kun tulemme yöpymään.

Vierailija
23.1.2013

Selasin Rantapallon äkkilähtöjä.Espanjan matkoja mainostaa Lowcostholidays niminen matkanjärjestäjä.
Minulle tämä on aivan tuntematon,tietääkö joku kys.firmasta jotain?

Vierailija
21.4.2013

Mikä on hyvä, mikä huono matkalaukku? Mitä pitää ottaa huomioon laukkua ostaessa? Laukkuja käsitellään aika rajusti nykyään ja yksi sun toinen tuttava on joutunut uusimaan laukkunsa. Monelta  lukko on rikkoontunut tai jäänyt jumiin. Toisilta vetokahva murtunut.

Vierailija
1.6.2010

Israelin sotilaat ampuivat nyt sitten kuoliaaksi 9 avustustyöntekijää pysäyttäessään avustusjärjestöjen laivat jotka oli menossa saarrettuun Gazaan.

Haluttaisi tietää, vaikuttaako tämä teidän kiinnostukseenne matkustaa Israeliin?

Vierailija
16.6.2011

Olin siskoni kanssa pariviikkoa sitten Baltic Prinsesillä ja surkeampaa laivaa ei voisi ollakkaan. Ostimme matkan satamasta, kun ajattelimme lähteä pitämään hauskaa kaksi.

Vierailija
16.4.2010

30.10.2004 - 12:22:36

Tietääkö joku on heikin baarista kuvia netissä tai jotai sivua...siellä oli niin kivaa ja jäin kaipaamaan kavereiksi tulleita tarjoilijoita ja filmikin meni pilalle joten ei ole edes yhtä kuvaa!!..
olisi kiva muistella menneitä ja nähdä joitain kuvia...

Vierailija
28.1.2012

Oletteko koskaan jääneet ilman varaamanne lentoa tai hotellihuonetta ylibuukkauksen vuoksi?
Oletteko siinä tapauksessa saaneet uuden huoneen samantasoisesta hotellista vai onko teille tarjottu majoitusta alempitasoisesta hotellista?

Vierailija
2.10.2011

Olen varaamassa kahden viikon lomaa joulun ajaksi 24.12.-8.1. Sri Lankan Tangerine Beach-hotelliin. Olen 37-vuotias nainen, paljon matkustanut ja toivoisin löytäväni samanhenkistä matkaseuraa.