Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan Me Naisten sivuille!

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
29.12.2010

Olimme Nazarin matkalla kreetalla syyskuussa. Odotukset olivat korkealla... olimme ottaneet \"lucky 3 star\" hotellin, eli paikka oli määrittelemätön, mutta hotellin piti olla kuitenkin kunnollinen all inclusive-hotelli, kreikassa 3-tähteä yleensä todella hyvä.

Vierailija
26.8.2014

Haluaisin tietää, mistä voi ostaa laadukkaita lasten leluja. Pääkriteereinä ovat lelujen turvallisuus, valikoiman laajuus ja hintataso vasta kolmantena.

Vierailija
16.4.2010

30.10.2004 - 12:22:36

Tietääkö joku on heikin baarista kuvia netissä tai jotai sivua...siellä oli niin kivaa ja jäin kaipaamaan kavereiksi tulleita tarjoilijoita ja filmikin meni pilalle joten ei ole edes yhtä kuvaa!!..
olisi kiva muistella menneitä ja nähdä joitain kuvia...

Vierailija
30.10.2016

Moikka, haluaisin lähteä keväällä Barcelonaan mutta rahat on aika tiukilla koska olen vielä opiskelija. Tietääkö kukaan mistä edullisia lentoja voisi tonne löytää? Lähtö olisi toukokuussa...

Vierailija
15.1.2012

Olen miettinyt tässä Vietnamin matkaa? Onko kukaan käynyt? Kuinka pitkä lento? Millaiset rokotukset vaaditaan? Hintataso siellä?

Vierailija
17.7.2012

Turkish on äänestetty toisena peräkkäisenä vuotena euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi. Valinnalle on todellakin katetta. Voin suositella lämpimästi. Yhtiöllä kannattaa lentää Helsingistä Istanbulin kautta maailmalle.

Vierailija
21.4.2010

Varasin hotellihuoneen netistä. Kysyttiin luottokortin numeroa, nettisivuilla kerrottiin että vain varmistukseksi, korttia ei veloiteta tässä vaiheessa vaan vasta kun tulemme yöpymään.

21.9.2016

Matkustimme Finnairilla kalliisti koko vuoden keräten pisteitä silvertasolle pääsemiseksi. Kun pääsimme silvertasolle, Finnair ilmoitti, että edut eivät enää ole voimassa. Emme siis pääse ilmaiseksi loungeen. En voi ymmärtää, että muutetaan sääntöjä asiakkaan tappioksi kesken kauden.

Vierailija
30.8.2011

Hei,

Apollo-matkat järjestää matkoja Jordaniaan. Onko kenelläkään vielä kokemuksia em. matkoista?

Millainen kohde ja miten Apollomatkojen palvelut pelaavat?

Vierailija
5.10.2016

Miksi itse kutsutte niitä? Niitä joista voi katsoa kuka siellä oven toisella puolella oikein on. Vastausta olen jo itse pohtinut kovin kauan aikaa, mutta onko niille "kurkistusrei´ille" mitään virallista nimeä?

Vierailija
23.1.2013

Selasin Rantapallon äkkilähtöjä.Espanjan matkoja mainostaa Lowcostholidays niminen matkanjärjestäjä.
Minulle tämä on aivan tuntematon,tietääkö joku kys.firmasta jotain?

Vierailija
28.1.2012

Oletteko koskaan jääneet ilman varaamanne lentoa tai hotellihuonetta ylibuukkauksen vuoksi?
Oletteko siinä tapauksessa saaneet uuden huoneen samantasoisesta hotellista vai onko teille tarjottu majoitusta alempitasoisesta hotellista?

Vierailija
29.10.2011

Näyttää olevan matkatoimistoilla yhä enemmän tarjolla hotelleja, joihin ei oteta lainkaan lapsiperheitä. Heille on sitten omat hotellit lastenkerhoineen, lastenaltaineen ja liukumäkineen.