Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan Me Naisten sivuille!

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
29.12.2010

Olimme Nazarin matkalla kreetalla syyskuussa. Odotukset olivat korkealla... olimme ottaneet \"lucky 3 star\" hotellin, eli paikka oli määrittelemätön, mutta hotellin piti olla kuitenkin kunnollinen all inclusive-hotelli, kreikassa 3-tähteä yleensä todella hyvä.

Vierailija
28.1.2012

Oletteko koskaan jääneet ilman varaamanne lentoa tai hotellihuonetta ylibuukkauksen vuoksi?
Oletteko siinä tapauksessa saaneet uuden huoneen samantasoisesta hotellista vai onko teille tarjottu majoitusta alempitasoisesta hotellista?

Vierailija
2.10.2011

Olen varaamassa kahden viikon lomaa joulun ajaksi 24.12.-8.1. Sri Lankan Tangerine Beach-hotelliin. Olen 37-vuotias nainen, paljon matkustanut ja toivoisin löytäväni samanhenkistä matkaseuraa.

Vierailija
30.10.2016

Moikka, haluaisin lähteä keväällä Barcelonaan mutta rahat on aika tiukilla koska olen vielä opiskelija. Tietääkö kukaan mistä edullisia lentoja voisi tonne löytää? Lähtö olisi toukokuussa...

Vierailija
1.2.

Opiskelen matkailua Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ja teen opinnäytetyötä punkkien vaikutuksesta suomalaisten matkustuskäyttäytymiseen. Tutkimustani varten tarvitsen haastateltaviksi suomalaisia, jotka matkailevat kesäaikana Suomessa. Olisiko sinulla hetki aikaa keskustella asiasta?

Vierailija
26.8.2014

Haluaisin tietää, mistä voi ostaa laadukkaita lasten leluja. Pääkriteereinä ovat lelujen turvallisuus, valikoiman laajuus ja hintataso vasta kolmantena.

Vierailija
16.4.2010

30.10.2004 - 12:22:36

Tietääkö joku on heikin baarista kuvia netissä tai jotai sivua...siellä oli niin kivaa ja jäin kaipaamaan kavereiksi tulleita tarjoilijoita ja filmikin meni pilalle joten ei ole edes yhtä kuvaa!!..
olisi kiva muistella menneitä ja nähdä joitain kuvia...

Vierailija
15.1.2012

Olen miettinyt tässä Vietnamin matkaa? Onko kukaan käynyt? Kuinka pitkä lento? Millaiset rokotukset vaaditaan? Hintataso siellä?