Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan Me Naisten sivuille!

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

2.5.2013

Moikka, toivottavasti joku osaisi auttaa joka olisi tehnyt ennen tällaista. Eli, palkattiin kuvaaja häihin ja ottikin hienoja kuvia, jotka meillä nyt on CDllä.

Vierailija
29.11.2013

Harvinainen kotimaisen suunnittelijan kristallimaljakko, tyylitietoiselle parille nappivalinta!

Riihimäen Lasi, Aimo Okkolin - Terho 6008

Vierailija
17.10.2014

Pohjoismaiden suurin ja suosituin deittisivusto. Helppo käyttää ja helppo avat tunnus. Aitoja ihmisiä ja aitoja profiileja. Kannattaa käydä ainakin tsekkaamassa tarjonta. Yllätytte positiivisesti.

Vierailija
26.6.2014

Olen menossa nyt heinäkuussa häihin vieraaksi, jossa juhlitaan kahden naisen parisuhteen rekisteröintiä. Mieleni tekisi ostaa Desigualin mekko sinne päälle, mutta onko se kuitenkin turhan räikeä häihin, vaikka ne eivät välttämättä kovin perinteisen olekaan?

Vierailija
12.6.2013

Hei! Tässä olisi häävalssin opettaja ajalle heinä-elokuu 2013. Jos siis tällä aikavälillä tarvitsette häävalssin opetusta, niin ei muuta kun ottakaa yhteyttä. Tunnit maksavat 35e/h. Yleensä jo yksi kerta saa ihmeitä aikaan. Työalueenani on koko pääkaupunkiseutu ja minulla on auto käytössä.