Kommentit (1)

Cerazette

Tabletten ska sväljas med en drink. De kan tas antingen med eller utan mat. Cerazette apoteket tabletter måste tas varje dag, samtidigt varje dag, för att de ska kunna Vara effektiv för att förhindra graviditet. Om du är mer än 12 timmar sen tar ditt piller, kommer du inte att skyddas mot graviditet. Om detta inträffar bör du använda en extra barriärmetod för preventivmedel, t ex kondomer, de närmaste två dagarna, medan du fortsätter med din normala piller Cerazette receptbelagt.
Dianette apoteket innehåller cyproteronacetat, vilket är ett anti-androgen. Androgener är manliga hormoner som produceras av både män och kvinnor. Hos män är androgener avgörande för utvecklingen av könsorganen (det mest kända androgenet är testosteron), Dianette receptbelagt. Androgener spelar också en nödvändig roll i kvinnokroppen, stimulerar tillväxten av kroppshår och produktion av östrogen.
Cilest apoteket är ett monofasiskt piller. Detta innebär att varje tablett har samma dos hormoner i den. Du tar en tablett varje dag i 21 dagar och har sedan en sju dagars paus från piller. Under din sju dagars paus kommer halterna av hormonerna i din blodsänkning, vilket resulterar i en utblodsblod som liknar din normala period. Du börjar nästa pack efter det att de sju pillerfria dagarna är uppe, även om du fortfarande blöder, Cilest receptbelagt.
Kombinerade orala preventivmedel som Mercilon arbetar genom att överskrida den normala menstruationscykeln. I en kvinnas normala menstruationscykel förändras nivåerna av könshormonerna varje månad. Hormonerna orsakar att ett ägg frigörs från äggstockarna (ägglossningen) och förbereder livmoderns foder för en eventuell graviditet. Vid slutet av varje cykel, om ägget inte har befruktats, faller hormonernas halter, vilket leder till att livmoderförekomsten avlägsnas som en månadsperiod.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat