Kommentit (1)

Cerazette

Cerazette tabletter innehåller den aktiva ingrediensen desogestrel, som är en syntetisk progestogen, som liknar de naturliga progestogener som produceras av kroppen. Cerazette Desogestrel fungerar som ett preventivmedel i första hand genom att förhindra utsläpp av ett ägg från äggstocken (ägglossning), köpa Cerazette. Det verkar också genom att öka tjockleken på det naturliga slemhinnan i livmodern, vilket gör det svårare för spermier att passera från slidan till livmodern. Genom att förhindra att spermier kommer in i livmodern är det mindre sannolikt att lyckad befruktning av några ägg som släpps ut.
Dianette är ett p-piller och består av två aktiva hormoner, dvs Cyproteronacetat och etinylestradiol, och denna kombinationsdosform kallas även för Co-cyprindiol. Det verkar genom att hämma frigöringen av ägg (ägg) för att förhindra graviditet efter ett oskyddat samlag, köpa Dianette.
Syltastabletter innehåller två aktiva ingredienser, etinylestradiol och norgestimat. Dessa är syntetiska versioner av de naturligt förekommande kvinnliga könshormonerna, östrogen och progesteron. Beställ Cilest p-piller 75mcg. Etinylestradiol är en syntetisk version av östrogen och norgestimat är en syntetisk form av progesteron - köpa Cilest.
Mercilon tabletter är en typ av hormonellt preventivmedel som vanligtvis kallas "p-piller" eller kombinerade p-piller. Mercilon tabletter innehåller två aktiva ingredienser, etinylestradiol och desogestrel, köpa Mercilon. Dessa är syntetiska versioner av de naturligt förekommande kvinnliga könshormonerna, östrogen och progesteron. Etinylestradiol är en syntetisk version av östrogen och desogestrel är en "tredje generationens" syntetisk form av progesteron.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat