Kommentit (2)

Marko 41vee.

Normaaleina itseään pitäville yh-naisille ei ylipäätään kannata kertoa yhtään mitään seksimieltymyksistä ellei hän itse ehdota ja lähde mukaan ensin. Minulla on Kouvolan kermasta kokemusta aika paljon... viimeisen 15v. aikana olen pyöritellyt n. 20-30 naista jotka toivoivat avoimuutta.  Hyvin harva haluaa kuitenkaan toteuttaa mitään kummempaa ja irvailevat vain kun savat olevinaan aseen mistä vastaan. Niistä sitten kertoilevat ympäri kyliä muille naisille ja varsinkin miehille suuttuessaan.

Me eletään Suomessa, ei jenkeissä. Ihan tavallinen lähiölehmä aiheuttaa isoja riitoja ongelmia. On ihan eri tasolla olevat 4000e kuussa tienaavat toimittajat ties missä paskalehdissä lässyttämässä asioista. Kaikkein parhaiten mies selviytyy, kun ei puhu liikaa mistään, ei anna aseita varsinkin yh-akoille, eikä jaarittele joutavia. 35v. ylöspäin oleva yh-äippä on lapsensa saanut ja kaikki yhteisasuminen ym. rasittaa. Ne ei pysty sanomaan vain, että haluaa seksiä tai miestä ja siinä on suurin syy. Ne tarttee sen kuin mies pornofilmin, mutta vielä päälle paskanjauhantaa, muuten miehellä ei ole merkitystä.

Vierailija

Hei, täysin epäolennaisia giffejä nettiartikkelin yhteyteen? Sivun lataus tökkii turhien kuvituskuvien vuoksi. Ei lisää luettavuutta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat