Kommentit (4)

Kirra

Olisiko ihan tavallinen purennan korjaus kyseessä jomloin leviteyään quadhelixillä yläkaarta ja alapuolen leukaan tehdään ramus osteotomia jolloin leukaluu halkaistaan ja siirretään eteenpäin.. kokonaisuudessaan hoito ottaa about 3 vuotta...

Mummo

Näin varmasti on. Sarasvuota vaivaa narsistinen taipumus tai ainakin huomionkipeys.

Se on lapsuudessa alle 6-v iässä tullut henkinen vamma, joka on johtanut mm. lääkehumalassa esiintymiseen ja hakattavaksi suostumiseen suorissa TV-lähetyksissä.
Tässä nyt Varassuo hakee lisää julkisuusnäkyvyyttä (en kerro). On oltava julkisuudessa vaikka henki menisi, jos aikoo saada pieniä radio-ohjelmia eläkepäivillekin. Kaikkea hyvää Jarille ja pikaista paranemista näistäkin.

Huolehtija

Jos on kyseessä syöpä,leukaluussa niin siitä on narsistisuus kaukana! Voin kokemuksesta sanoa,ettei ole mikään helppo homma!Elämä muuttuu kertaheitolla eikä paluuta entiseen ole.Epäonnistumisen riski suuri vaikka kirurgi olikin yksi maailman parhaista,leikkaus onnistui hyvin mutta jälkihoito toi tullessaan monenlaisia ongelmia!Ulkonäkö muuttui radikaalisti huonompaan suuntaan ja toi potilaalle monenlaisia paineita.Loppuelämän ajan erilaisia vaikeuksia,nielemisessä ja syömisessä,puheentuottamisessa,ym,ym!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat