Kommentit (6)

Nauris_esa

Kun vain koskettaisi minua vaan kun ei. Lapsetkin ihmeissään kun äiti ei kuuntele vaan keskittyy siihen saamarin puhelimeensa! Lähtee kohta tila jakoon ja muksut mukana.

M

Viimeisimmässä suhteessa tämä oli yksi isoimmista ongelmista ihan alusta asti ja varmaan myös osa syy siihen miksi suhde päättyi. Monesti kun mies pyysi kylään niin sain viettää illan itsekseni miehen räplätessä puhelintaan. Myös sänkyyn mennessä puhelin aina mukana ihan siihen asti kunnes oli aika mennä nukkumaan. Monesti sanoin et taidat olla suhteessa luurin kanssa mut miehestä siinä ei ollut mitään ihmeellistä.

sinnukkatinnukka

Joku tolkku pitäis saada tähän uuteen vielä niin suurta huomiota saamattomaan sairauteen kuin polio. Tai vain pahaan tapaan. tai tyhmyyteen. mutta kertoohan se paljon ihmisestä, ei ole kaikki ok jos vaikka puuhaa pölynimurinsa kanssa päiväkaudet ja ennen kaikkea yöt. Tämä on kuin nykyajan muoto vietistä. juuri tätä tarkoitin.Vietti. Sitä pitäisi ohjata oikeaan suuntaan kotona ja koulussa ja joka taholla. Emme pääse eroon puhelimistamme. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat