Kommentit (4)

Pullanleipoja

Makoista pullaa tulee, kun sulatat ensin voin ja siihen lisäät maidon. Näin maito ei pala pohjaan ja lämpiää sopivasti. Jotta pulla varmasti olisi maistuvaa, laittaisin tuohon 3 dl sokeria ja 3 rkl kaardemummaa sekä 2-3 tl suolaa.

Tiina S.

Jos vatkaa voin valkoiseksi ja kuohkeaksi sähkövatkaimella/yleiskoneella ennenkuin sen lisää pullataikinaan, taikinasta tulee satumaisen kuohkea. Jos lisäät vanijamaustetta taikinaan, se antaa oman säväyksensä pullan makuun 😍

Vierailija

Taikina teko kannattaa aloittaa sähkövatkaimella, jolla vatkataan löysää vellimäistä taikinaa, jotta taikina saa sitkoa. Taikina kannattaa jättää pehmeäksi, niin että se hieman tarttuu sormiin ennen kohottamista. Jauhot turpoavat kohottaessa. Paista 200asteessa hieman pidempään, niin että pullat kohoavat vielä uunissakin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat