Kommentit (3)

IThink

Ehkä tuon Jaren elämä helpottuisi, kun huomion saisi jotenkin käännettyä omasta elämästä jonkin muun asian ympärille. Oli se asia sitten puoliso, lapsi, lemmikki tai vaikkapa vapaaehtoistyö nuorison parissa. Joskus liika oman itsen palvonta ei olekaan se onnelliseksi tekevä juttu.

On tuossa Cheekin kovan kuoren alla varmasti ihan herkkä ja tuntevakin ihminen - jotenkin hän on vaan hirmu rikkinäisen ja yksinäisen oloinen ihminen. Ne miljoonat eurot, mannekiinikimulit ja luksusjutut varmaan hetkeksi helpottavat elämää, mutta sen kaiken alla on jotenkin kovin tyhjän oloista. 

Toki toisen elämää on aina onttoa analysoida. Kukin löytää omat tapansa korjata rikkinäinen minuus. 

Vierailija

Ei isältä mitään häntäheikkiyttä ja sitoutumiskammoa _peritä_. Se opitaan. Ja on paljon heitä, jotka eivät aikuisiälläkään pysty tuosta kasvamaan, vaan menevät aina sen tas, että peritty faijalta.

Kokemukseni mukaan muuten lapset, nuoret ja aikuisetkin, jotka aina haluavat olla vain omassa kodissaan, ovat usein epäempaattisia ja jopa narsistisia. Ei viitsitä vaivautua tutustumaan toisen "maaperään" vaan ollaan siellä, missä saa itse sanella säännöt.

Vierailija

Jare on hyvä sellaisena kuin on. Ei väkisin tarvitse parisuhdetta tai lapsia tehdä maailmaan. Itsekkyyttä se geeniensä levittely on ja suurin osa ihmisistä menee huonompaan suuntaan lapsellistuttuaan. Jarea kunnioitan suuresti avoimuudesta ja myös musiikillisesta ansioista

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat