Kommentit (1)

Hakaniemen nainen

Sauli Niinistön juridinen sukulainen oma kummityttö ja myös nykyinen seksikumppanikin Jenni Haukio puhuu vihdoin asiaa. Hän on huolestunut siippansa pienestä ja siitä että Sauli Niinistön henkinen kapasiteetti ei kestä enää presidentin tehtävän vaatimaa henkistä painetta. Sauli pappa kun on vanhentunut vuodessa ainakin kymmenen vuoden edestä Katsokaa tästä liitteet ja yksityiskohdat Haukion lausunnoista.

AIheesta lisää https://www.facebook.com/piitziz

Lukijapalautteita Jenni Haukion runoista"

"Ostin yhden tälläisen Haukion runokirjan surkeaa eihän ne olleet edes runoutta kun luin kirjan jäi maku olinko tarkastamassa lapseni läksyjä käsittäen koulun ainekirjoituksia."

"Luin joulun aikaan Jenni Haukion runoja. Pitää sanoa, että suurempaa hölynpölyä saa hakemalla hakea. Hänen runonsa ovat täysin kelvottomia!!!"

"Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajaan. Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon imagoaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys.

"Ulkomaat nauraa jo riittävästi että onko Niinistö taas liikkeellä tyttärensä kanssa kun hupi pariskunta Haukio Niinistö käsi kynkkää ihmettelemällä että onko siinä vanha setä lähtenyt kävelylle tyttärensä kanssa"

"Puhuvat että tämä Jenni Haukio olisi jäänyt henkisesti kymmenvuotiaan lapsen tasolle, sen kyllä voi havaita kun tutustuu hänen surkeisiin runokirjoihin joista pitää vielä maksaakin"

Aiheesta lisää: http://saaranetto.wixsite.com/jennihaukio

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat