Kommentit (2)

EiEnääKoskaan

Ystäväni olivat heitelleet ilmaan epämääräisiä vihjauksia puolisostani jo tovin. Sitten eräs ystäväni kävi yhtäkkiä kovin etäiseksi ja lopulta poisti minut Facebook-kavereistaan. Kun kysyin puolisolta suoraan onko hänellä suhde tuohon ystävääni, puoliso kielsi.
Lopulta asia selvisi, kun murtauduin puolisoni tietokoneelle ja löysin sieltä erinäisen määrän useankin ystäväni kanssa käytyjä pikaviesti-keskusteluja. Mitään ei jäänyt näissä keskusteluissa epäilyn varaan ja käsitykseni läheisinä pitämistäni ihmisistä muuttui rajusti.
Puolison kanssa yritimme jatkaa, mutta ei siitä mitään tullut. Luottamus ei koskaan palautunut. Eropäätös oli lopulta minun ja mitä pidemmälle aikaa kuluu, sen viisaammalta päätös tuntuu.

ferrarienrique

Siltähän näyttää... että itse melkein kuuntelisin "Olet todella kaunis......"

Ihan itse saat sitten arvioida sitä järkevyyttä.

Loppujen lopuksi, elät vain yhden kerran.

Lukiessani viestiä havaitsin siellä tekstissä murtautumis mainintoja... olen mies lukija, joten en todellakaan, ymmärrä tyypillisten naisten mahdollisia toimintatapoja ja jäin nytkin miettimään onko kirjoittajana todella ollut nainen.

On muuten hyvä, että toisessa sukupuolessa on kiehtovaa, asioita joita ei tiedä, joskus ne voi vaikka auttaa rakastumaan entistä vahvemmin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat