Kommentit (10)

Mies38v

Naisen fyysisistä mitoista ei saa sanoa mitään - jokainen on kaunis sellaisena kun on.

MUTTA AUTA ARMIAS JOS MIES ON 160 SENTTIÄ! JUMALAUTA, PAKOON, PAKOON!

Miten voi olla näin kaksinaismoralisti?

Vierailija

Jumalauta, kun katoaa täältä ihan kiihkottomatkin kommentit, minulta ja muut edelliset. Mitäs hedvekin peliä siellä toimituksessa pidetään?

Vierailija

Enpä oo naisena koskaan tajunnut tätä pituusläppää, miks ihmeessä miehen pitää olla pidempi ja miten se pituus määrittää miehuutta, hä? Yäk.

Toki olen itse vain 165-senttinen, mutta en vaan tajua. Ei sitä voi terveyssyilläkään perustella, kuten esim. ylipainoa. 

Onko tämmösillä naisilla jotenkin huono itsetunto? Sitten kun lompakko on paksu, pituudella ei olekaan väliä, vrt. eräät anumatit...

nainen 55 v.

Itse olin nuorempana tosi tarkka siitä että mies on pitkä. Itse olen 1,61 mutta lähes tulkooon kaikki mieheni ovat olleet lähes 2 metrisiä. Nyt vanhempana sillä ei enää ole suurtakaan merkitystä mikäli mies on muuten sopiva. Tällä hetkellä tapailen miestâ joka tuskin on itseäni muutamaa senttiä pidempi. Niin ne ajatukset muuttuvat...

marga

Pituudella ei todellakaan ole todellista merkitystä, kannattaa tutustua paljon tärkeämpiin asioihin, niihin ei ensi vilkaisulla ole pääsyä.

M40

Mies38v, eiköhän se ole miestenkin etujen mukaista hakea suunnilleen oman pituista seuraa. Naisille nämä perusjutut tuppaavat olemaan niin sisäsyntyisiä, mutta meidän miesten pitää se elämänkokemuksen kautta oppia.

Piipe

Tämä kirjoittaja tulee jäämään sinkuksi. Kreikan Jorgoksien jälkeen ei kelpaa enää suomalainen tavallinen mies, vaan kirjoittaja luulee markkina-arvonsa olevan korkeampi kuin mitä on. Toki Kreikassa naisen lompakon koko määritteli hänen arvonsa gigolojen keskuudessa korkeammaksi kuin mitä tasa-arvoisensa Suomessa. Ehkä kirjoittajan kannattaa laventaa hakualuettaan niihin lyhyisiin, lihaviin, elämänkoululaisiin, jos ei halua jäädä sinkuksi. Ehkä sieltä löytyykin se elämän mies

Raubtier

On se kumma juttu että kolumnin kirjoittaja, aikuinen nainen, ihmettelee miksi 45 vuotias haahka kerää nuorempienkin miesten matcheja tinderissä. Eikö se nyt ole jo naisille selvää että uusi pimppa kiinnostaa useimpia miehiä aina?

Jos kirjoittaja kelpaa kreikkalaisten angeloiden ilmaiseksi tyhjennysastiaksi niin siitä ei voi vielä tehdä mitään johtopäätöksiä kirjoittajan viehättävyydestä naisena tai ihmisenä.

Aikuisen näköinen nuorekas nainen

Kahvilatreffeille tuli mies, joka oli unohtanut kertoa olevansa 160-senttinen.

Muistikohan jutun kirjoittaja kertoa rehellisesti riippuvista nahkapusseistaan, tummentuneista hampaistaan tai lantiota leveämmästä vyötäröstään? Ehkäpä? Harva 45 vuotias daami on enää itsekään niin priimakunnossa, ja tiedoksi, miehiä ei tinderissä kiinnosta naisen akateemisuus pätkän vertaa. Panoseuraa sielä haetaan.

Mutta ehkä tarinan olikin tarkoitus provosoida lukijoita?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat