Kommentit (6)

sosionomi neuvoo

Onpa se mukavaa että Maarit osaa meille typerille kansalaisille tämänkin asian neuvoa. Kiitos taas näistä ohjeista joita ilman en olisi pärjännyt.

Ikuinen oppija

Loistava kirjoitus ! Maaret on oman alansa edelläkävijä. Luen kaikki sinun kirjoituksesi ja aina saan niistä aiheen katsoa myös peiliin,kiitos siitä.

Vaalitaan kaunista

Naulan kantaan. Ihanaa, täysjärkistä ja lempeää suhtautumista parisuhteeseen, johon väistämättä mahtuu monenlaisia tunteita ja vaiheita. Inhimillinen ja lämmin näkökulma verrattuna viime päivinä me naistenkin sivuilla hehkutettuun pettämisen oikeutukseen, jossa toinen ihminen nähdään vain omien tarpeiden tyydyttäjänä. Kiitos Maaret.

Sopuisa pari

Minusta taas oma parisuhteemme kuulostaa ihanalta kun ei tarvitse riidellä, vaikka "asiantuntijat" sitä pitävätkin pahana. Minä ja mieheni olemme aikuisia ihmisiä ja osaamme keskustella asioista, joista olemme eri mieltä. En voi käsittää, että miksi ja mistä, aikuisten pitäisi riidellä? Tämän kun joku "asiantuntija" vielä selittäisi...

Meillä kyllä muistetaan sanoa toiselle, että kuinka tärkeä ja rakas puoliso on, lähes tulkoon päivittäin. Halaillaan ja pussaillaan ilman taka-ajatuksiakin. Koskaan ei tiedä, että milloin toisen näkee viimeisen kerran, se kannattaa muistaa kun kiukuttelee jostain turhista asioista.

Vaikka tiedä häntä, ovatko meidän riidat vielä edessäpäin, yhdessä ollaan oltu vasta vajaa 30v. Ja hyvinkin onnellisesti!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat