Kommentit (3)

Leoness

Kurkuman kurkumiini on valitettavan huonosti elimistön hyödynnettävissä.Imeytymistä parantaa jopa 1000-kertaisesti kurkuman käyttäminen yhdessä piperiiniä sisältävän mustapippurin kanssa.Pippuria tarvitaan vain ripaus noin teelusikallista kurkumaa kohti. Kuumentaminen on myöskin oleellista,sekä öljyn (mieluiten kookosöljyn) lisääminen joukkoon. Ns. Golden milk valmistetaan seuraavasti: teelusikallinen kurkumaa sekä veitsenkärjellinen mustapippuria kuumennetaan pienessä vesitilkassa kunnes muodostuu tahna.Lisätään ruokalusikallinen kookosöljyä sekä 2-3 dl kaura-tai mantelimaitoa.Kuumennetaan kevyesti.Makeuttaa voi hunajalla tarvittaessa,lisätä hiven inkivääriä,kanelia ja neilikkaa mikäli haluaa. Myös lapsille maistuu tämä juoma.

Jasu

Kurkumasta imeytyy 1% ilman mustapippuria, ja mustapippurin kanssa 20%. Ja joku rasva/öljy pitää olla myös mukana. Kuumentaminen tosiaan ilmeisesti saattaa olla hyväksi..

Mustapippuria ottaisin myös enemmän, estää mm.rasvasolujen syntymistä ja näin auttaa painonhallinnassa muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi.

Ja Inkivääri vielä tähän lisäksi, voi lisätä Kurkuman hyödyntämistä, terveellinen itsessään joka tapauksessa.

Kurkumamehun pauloissa

Tuorepuristettu kurkumamehu ei tarvitse mustapippuria imeytyäkseen - käyttötarkoitukset mullistuvat! Rasvan nauttiminen (esim. hamppuöljy, kookosöljy, oliiviöljy) voi imeytymistä vielä tehostaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat