Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan Me Naisten sivuille!

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
8.9.2013

Tarkoituksena matkustaa Manilaan vuodenvaihteessa. Onko kokemusta hyvistä (jos Manilan seudulla niitä on) rantapaikoista kohtuumatkan (muutamia tunteja autolla) päässä Manilasta?

Vierailija
9.3.2016

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
Eilen 14:51

Hei, toiminnallisten/funktionaalisten neurologisten häiröiden kanssa kamppailevat. Ne kenellä on neurologisia häiriöitä, mutta ei ole löydetty diagnoosia tai on epäselvyyksiä niin suosittelen, että tulisitte ryhmäämme jota olemme perustamassa.

Vierailija
9.6.2012

Kieltämättä outo ja ainakin vähän hassu kysymys naisille. Käytän muilta tietämättömissä stringejä ja tangoja esimerkiksi käydessäni juoksemassa, kun on kuuma, töissä (istuvampien suorien housujen housujen kanssa), salilla ja jääkiekkoa pelatessa.

Vierailija
Ti 11:00

Blogeja ja blogeja. Kauneus, matkustelu, sisustus ym. Suurin osa naisten ylläpitämiä, miehet eivät niinkään bloggaile. Kaikki samantyylisiä, tuotteiden mainostamista, ja hienoja brändejä.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 266966
  • Viestiketjuja yhteensä 20706
  • Käyttäjiä yhteensä: 21112
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä7790