Kommentit (4)

Mariam

Nämä on taas näitä höpö, höpö kirjoituksia, roikkuvat silmäluomet uurteet otsalla ja nenänpielissä, laajentuneet ihohuokoset...ikä tekee kaikille tehtävänsä, vaikkei joisi ollenkaan alkoholia tai söisi ylenmäärin herkkuja...kyllä ne tämänpäivän sileät 50-70v:aat ovat kirurgin aikaansaaannoksia, eipä silti jos varaa olisi voisin itsekkin käydä entraamassa ulkonäköä...mutta pointti on se, että turha syyllistää ihmisiä viininaamoiksi, jotka antavat itsensä vanheta luonnollisesti, eletään ja annetaan toistenkin elää ja vanheta ilman leimaamista. hyvää loppukesää kaikille!

Vierailija

Ei ole mitään höpöpuheita! Olen seurannut ihan vain kiinnostuksesta esim. henkilöä joka käyttää n. 4-5 viinipulloa viintä viikossa. Iho on kalvakka isohuokoinen ja taikinamainen. Ole myös havainnut tupakoijahenkilön ihon se on sinipunertava ja iho huono epätasainen ja ääni puuromainen. Suklaahomeli on myös velttoihonen ja finninaamainen, johtunee sokerista.

Mutta henkilö joka hoitaa ihonsa, ei käytä alkoholia, ei tupakoi, eikä mässäile millään ruualla, hänellä on vielä 70-kymppisenä hyvä ja tasainen terveen värinen iho, josta saa useasti kehuja. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat