Kommentit (4)

Tavallinen suomalainen

Tämä artikkeli todistaa epäilyn, että sekä artikkelin kirjoittaja, että Me Naiset -lehden päätoimittaja ovat ääliöitä. Viekää terveisiä sukulaisillenne Turkuun ja Tampereelle jos vahingossa joskus eksytte sinnekin.

petter

Linkolalla on, huolimatta siitä, että omaa vihreän arvomaailman varsin järkevät mielipiteet mm. koskien "työperätöntä maahanmuuttoa" ja kehitysapua yleensä. Hänhän tuomitsee sen täysin, koska loppuviimein sillähän tuhotaan loputkin Maapallosta. Rajat tulisi sulkea ja kehitysmaalaiset palauttaa takaisin sinne mistä tulivatkin. https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&u...

Eräs Isä

Tässä Me Naiset tekee oman toimittajakuntansa naurettavaksi, ei Pentti Linkolaa. Suuri osa siitä rihkamasta, mitä myydään marketeissa ja erikoistuneemmissa kaupoissa on tarpeetonta. En osaa sanoa onko oikea osuus 90%, itse veikkaisin väliltä 85-95%.

Aleksi Stenroos

Tämä artikkeli oli ensimmäinen ja viimeinen, jonka kyseiseltä medialta luen. Todistaa lähinnä naisten olevan älyllisesti valovuosia miehiä jäljessä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat