Sivut

Kommentit (21)

Mä haluun olla hippi

Onko tää edes oikea ihminen? Photoshopattu; ihan kuin eri ruumiinosat liimattu yhteen. Ihan persoonatonta ja mitäänsanomatonta.

Ugly

Kamala tuo jäykkä paperinukkehahmo vaatteiden alla. Mieluummin sitten vaikka vaatteet sellaisenaan erikseen kuin tuo luuviulu kalikka.  

Miisku

Nuo vaatteethan ei istu mitenkään-liian isoja tai säkkimallisia. Ei voi sanoa, että olisi mitenkään kaunista, lähinnä juuri väärän koon vuoksi. Zizzi-liikkeestä löytää myös isoille tytöille- luulisi olevan myös nettimyyntiä- ainakin Oulusta löytyy liike.

Vierailija

Miksi lähes aina esiteltävät asut on luuviulu-anorektikkojen päällä. Me Naiset lehti voisi ryhtyä tässä asiassa toimeen ja näyttää muille mallia siis käyttää jatkossa normaalipainoisia malleja.  Enemmän isojen kokojen esittelyä, sillä kadulla kävellessä yllättävän moni nainen on pulska tai jopa paksu.

Menaiset - maa kutsuu

Me Naiset voisi todellakin tutustua lukijakuntaansa edes vähän. Epäilenpä etteivät nämä langanlaihat teinitytöt ole lehden lukijakuntaa (tuskin potentiaalisiakaan). Joten toivoisin, että lehti kunnioittaisi lukijoitaan edes vähän ja mainoksissakin huomioisi sellaiset, joihin lukijat todella voisivat samaistua. Tämä kuvasarja teki pahaa katsella. Vaatteista ei saanut minkäänlaista realistista kuvaa. Haastankin lehden kuvaamaan vastaavat vaatteet tavisnaisen päällä. Jään odottamaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat