Kommentit (8)

Joopajoo

7. kohta on täyttä palturia. Heraproteiineissa on paljon enemmän proteiinia, kuin 25 grammaa. Esim. 100g whey 80 heraproteiinia on 76g proteiinia. Koitappa siinä sitten syödä "terveellisiä" vaihtoehtoja niin, että saat saman verran proteiinia.

Hart

Ja hera tulee huomattavasti halvemmaksi kuin kananmunat tai varsinkaan kanan rintafile, vaikka tämä "toimittaja" väittäisi mitä tahansa. Hyvin on taas "toimittaja" tehnyt taustahommat...

Ureagefalos

Arvoisa herra Vitun Urpot Saatana, kommenttinne oli oikein osuva olisikin kiva käydä kauniissa kotimaassanne syömässä kansallisruokaanne guanoa jossa on paljon ravinteita. 

Vierailija

Suosittelen lukemaan jutun alussa mainitun alkuperäisen Time-lehden artikkelin tämän huonon ja vaklikoiva käännöksen sijasta.

Mustikka

Todellakin ostan tuoreita marjoja silloin kun niitä saa. Parempi maku on jo se syy miksi niitä ennemminkin käytän kuin pakastemarjoja! 

Vitsi vitsi

Onpa kevyellä kädellä kirjoitettu juttu,. Kohta 8) Kannattaa muistaa että light-sanalla on kaksi merkitystä, kevyt ja vaalea, jota markkinoijat tässä tahallisesti hyväksi käyttävät. Kalorimäärä ei oel kadonnut mihinkään, mutta väri, maku ja haju on poistettu. Light valmistetaan kuumapuristamalla, se on siis yhtä tyhjä =siivottu rasva kuin mikä tahansa muu kuumapuristamalla saatu, esim. rypsi- tai auringonkukkaöljy. Siinä ei ole hyvää rasvakompositiota, ei polifenoleja, ei sen ihmeempiä terveysvaikutuksiakaan. Kysessä ei siis ole mikään sekoitettu öljy, vaan täysin eri prosessin läpikäynyt kuin se mitä kirjoittaja luultavimmin pitää ¨perinteisenä¨.  

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat