Kommentit (5)

Täydellinen paketti

Tyhmyys tai tietämättömyys ei ole naisellisuutta. Tyylikäs naisellinen nainen on laajasti sivistynyt ja osaa keskustella myös syvällisistä ja monimutkaisista aiheista. Bimbo on miehelleen häpeäksi.

Juurinkin näin

Toivon, että nuoret naiset eivät ota tästä blokkarista mallia. Koulutus, sivistys, ammatti ja itsenäisyys tekevät todellakin kauniin naisen, ei rahan naiminen. Sivistystä on myös olla puhumatta rahasta... no, ainakin länsimaisen käsityksen mukaan.

Minna Rusanen

Komppaan kahta edellistä. "En ymmärrä veropapereista mitään". "En mieheni halua keskustella kanssani historiasta". Voi hyvää päivää. Eipä  uskoisi tällaista lukevansa Suomessa vuonna 2015. Eihän tässä ole enää (edes) kyse koulutuksesta - vaikka jo esiäitimme tiesivät, että naisella on hyvä olla ammatti, jolla itsensä elättää...- vaan ihan vain peruskansalaistiedoista ja taidoista ja yleissivistyksestä. Erityisesti te nuoret tytöt: ei siis _todellakaan_ ole hienoa ylpeillä tietämättömyydellään ja tietojensa puutteellisuudella, päinvastoin.  Ja jutun nuori nainen: Jos antaa itsestään tyhmän ja pinnallisen vaikutelman, niin turha harmitella sitä, että voi voi, kun minua pidetään tyhmänä ja pinnallisena.

Clarissa

Tällä prinsessa-lastentarhanopella on hieman suuret luulot itsestään. Ikävää, jos 10 vuotta vanhempi miehensä ei tajua, että hänellä on tullut yksi lapsi lisää tämän naisen myötä. Uskoisin, että vienot hymyt eivät johdu kateudesta, vaan myötähäpeästä.

Eija Nurkkala

Hänenä miettisin, miksi mies ei ole kosinut? Vaimoksi ei hän ei ole kelvannut, piiaksi kyllä. Helpompaa ja "sivistyneempää" miehen on maksaa laukut ja korut, kuin palveluksista selvällä rahalla. 

Miksi nainen itse alentaa itsensä, ovatko ne merkkilaskuri todella niin tärkeitä? 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat