Kommentit (9)

Vierailija

Luoja tätä Me Naisten nykyistä tasoa - onko tämä joku uusi Cosmopolitan ja lukijat jotain 20-vuotiaita pissiksiksiä, jotka haluavat vain miellyttää miehiä.

Vierailija

Siisti,lyhyeksi ajeltu,kuitenkin niin ettei tuntuisi siltä että kuin nuolisi kissan turkkia.Yli 18 vuotta vanha posliini on kans OK.

Vierailija

"Luoja tätä Me Naisten nykyistä tasoa - onko tämä joku uusi Cosmopolitan ja lukijat jotain 20-vuotiaita pissiksiksiä, jotka haluavat vain miellyttää miehiä."

Ajattelin aivan samaa otsinkon nähdessäni.

Omalle kumppanilleni saa kelvata täsmalleen se karvoitus, joka itseäni miellyttää. Myöskään minä en ala esittelemään vaatimuksia millainen karvoitus herralla tulisi olla alapäässä...tai yläpäässä.

Vierailija

Muutaman kerran 80-luvulla tuli sheivailtua, sitten tuli muutaman vuoden tauko, mutta kun tapasin tulevan mieheni, joka ehdotti, josko voisi ajella, niin alkoi enemmän ja enemmän tottua siihen. Välillä hieman kasvoi, mutta nyt ei yli 10 vuoteen ole ollut karvoja. Mies ehdottanut joskus, että voisi vähäksi aikaa hiukan antaa kasvaa vaihtelun vuoksi, mutta ei ole minun juttuni. Karvat tuntuvat niin inhottavilta ja epäsiistiltä, kun on tottunut olemaan ilman niitä.

Vierailija

Kyllä (me) nykyajan miehet trimmaamme myös omaa puskaamme ja otamme mielipiteitä naisilta vastaan. Kaikesta voidaan keskustella sivistyneesti ilman painostusta ja hyvässä ja hauskassa hengessä. Eikä naisen tarvitse olla mikään 20v "pissis" jos haluaa miellyttää miestä kuten ei miehenkään tarvitse olla mikään metroseksuaali keikoilija halutessaan miellyttää naista. Tietenkin kaikessa voidaan mennä liian pitkälle eikä kenenkään identiteetti saa rakentua näiden "puskajuttujen" varaan, mutta yleisesti ottaen kaipaamme vastakkaisen sukupuolen huomiota ja hyväksyntää ja se on aivan tervettä. Mitä tulee puskiin omasta mielestäni se vaihtelee naiskohtaisesti aivan kuten hiuksetkin. Jollekin sopii täysin luonnonvarainen puska kun taas toiselle posliini ja kaikkeas siltä valilä. Onneksi on näin. Jokainen nainen on kaunis omalla tavallaan. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin että nainen tuntee olonsa naiselliseksi, itsevarmaksi ja hyvinvoivaksi. Se on kaikkein seksikkäintä puskista tai niiden puutteesta riippumatta.

Vierailija

Ette tainneet huomata, että "tutkimuksen" vastaajat olivat kolmikymppisiä miehiä - siis niitä, jotka ovat kasvaneet vapaan pornon aikana. Sieltä se naisten karvattomuuden ylistys kumpuaa. Mikä olisikaan ollut tulos, jos vastaajina olisivat olleet kaikki aikuisten miesten ikäluokat?

Vierailija
Vierailija

Kuinkahan moni näistä naisten karvoitukselle vaatimuksia asettava mies trimmaa omaa puskaansa? Aivan, tuskin kovin moni.

Mitä sillä on väliä, kun tässä ei ole lainkaan kyse miesten karvoituksesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat