Kommentit (12)

Tarkastukset

Sauli Niinistö päästi jälleen varsinaisen kevään emävaleen syöttämällä sihteerinsä välityksellä 19.03.2016. iltapäivälehtiin valheen että Niinistö ja Haukio olisi kutsuttu Obaman juhlituiksi henkilökohtaisiksi vieraiksi Valkoiseen taloon. Kysymyksessä oli taas Niinistölle tyypillistä valehtelua tällä kertaa vanhalta mieheltä täydellinen uutisankka. 

Asian tarkisti ne joilla on siihen resurssit ja suora kontakti muun muassa Pentagoniin tuloksella että Washington vahvisti myöhään lauantain 19.03. 
iltana Suomen aikaa että Niinistöä ja Haukiota ei todellakaan ole kutsuttu henkilökohtaisiksi juhlituiksi vieraiksi Valkoiseen taloon.

Mistä on kyse:

"Kysymyksessä on toukokuussa 2016 pelkästään Washingtonissa järjestettävä pohjoismaisten päämiesten yhteinen tapaaminen mihin Niinistö on osallistumassa. 

Eli ei yhtään sen kummempi juttu kun Halonen tapasi Bushin kansainvälisten kokousten yhteydessä. Se on ihan sattumaa minkä maiden johtajia Suomessa käy vierailulla. Sillä ole mitään tekemistä sen kanssa kuka presidentti kulloinkin sattuu istumaan. Valtiovierailut tapahtuvat siten, että Suomen presidentti on käynyt esim. vienninedistämismatkalla jossakin maassa ja siinä yhteydessä on tapana esittää kutsu ao. maan presidentille vastavierailulle Suomeen. Kutsu on saatettu esittää yli 10 vuotta aikaisemmin edellisen presidentin aikana. Ja on varsin sattumanvaraista milloin ko. valtio ilmoittaa, että nyt olisi kiinnostusta tulla. Suomen tehtävä on pitää yllä suhteita kaikkiin maihin, joihin meillä on diplomaattisuhteet. Vierailut ovat osa tätä suhteiden hoitoa. Jokaiselle on jo varmasti itsestään selvyys että esimerkiksi Matti Nykänenkin presidenttinä olisi uskottavampi kuin vanha mies Sauli Niinistö!"

Kuinka paljon Sauli Niinistö vääristääkään todellisuutta ja mainostaa katteettomasti itseään printtimediassa! Koko Niinistön presidenttiyshän perustuu petokseen!

https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073...

järkevä ja realisti

Niinistö kallein rikollisten rahoittama pressa

ja esiintyy kaksinaamaisena ulkopolitiikassa !

Samanlainen valtiososialismin palkkalainen kannattajiensa kanssa, kun yksityisten leipiin ei uskalla !?

Sauli Niinistö on syyllistynyt raskaaseen rikokseen maanpetokseen. Jos häntä taas äänestäisi uudestaan ja hänet ehkä vahingossa vaikka valittaisiin 2018 hänelle äänestäjä myöntäisi uuden syytesuojan seuraavalle kuudelle vuodelle edistäen hänen rikosprosessinsa jatkumoa. konkreettisesti mies kuuluu mielisairaalaan ja sen jälkeen eläkkeelle. Jokainen Suomalainen voi vaikuttaa asiaan niin että on totaalisesti äänestämättä häntä enää. Näin turvataan hänen terveyden kohentuminen ja pelastetaan Suomi enemmältä suuruudenhullun aiheuttamalta tuholta. 

Niinistön kummilapsikin (nykyään myös Niinistön seksikumppani) varoitti jo aikoinaan että Sauli Niinistön psyyke ei kestä presidentin tehtävän asettamaa henkistä painetta. Niinistöltä puuttuu täydellisesti paineensietokyky. Tämä näkyy jo myös miehen kasvoilta. Viimeisen vuoden aikana Niinistö on vanhentunut ainakin jo kymmenen vuotta. Tarkastelkaapa vaikka! VANHA MIES SAULI NIINISTÖ JO ELÄKKEELLE!!!

https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073...

Taatusti kanta

En äänestänyt Sauli Niinistöä enkä varmasti äänestäisi uudestaankaan joten voin huokaista helpotuksesta että en ole ollut myötävaikuttamassa vanhan miehen Sauli Niinistön psykoosia ja rikoskierrettä. Samaa suosittelen muillekin eli älkää herranen aika enää äänestäkö Sauli Niinistöä

Mistä on kyse katsokaa vaan faktat tästä

 https://www.facebook.com/%C3%84l%C3%A4-%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4-en%C3%A4%C...

Järkevä kansanedustajatar

"1. Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki jalkapalloliiton talouden ja velkoihin tuli hämärähommia.

2.Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki eduskunnan remontin budjetin ja rahoitukseen tuli hämärähommia.

3. Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se teki valtionpetoksen rikoksen joka ei vanhene koskaan

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126153-paljonko-olet-valmi...

4. Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki oman vaalikampanjansa talouden ja rahoitukseen tuli ja jäi hämärähommia.

5. Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen Jennin kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa

6. Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki Suomen puolueettomuuden vieraalla isäntämaasopimuksella ja pistäen pystyyn sotaharjoitukset, aikeisiimme Venäjää vastaan tuli hämärähommia.

7. Niinistöä ei käräytetty vaikka se liitti Suomen ilmavoimat vieraan maan ilmatilan puolustajaksi ja vailla toimivaltuuksia, sotkien Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.

8. Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se pyysi tänne salaa vieraan maan ilmavoimat, maavoimat, merivoimat harjoittelemaan Suomeen Venäjän vastaista sotaa ja vaikka toimivaltuuksiin, aikeisiin, Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.

Yhteenveto:

Jalkapalloliitto jäi kauheisiin velkoihin, eduskunnan remonttibudjetti ylitettiin yli 200 % ja osa meni budjetin ohi remonttiyrityksiltä Sauli Niinistön presidentinvaalikassaan. Niinistö tuhosi Suomen talouden liittämällä Suomen euroon vaikka se ei itse tajunnut yhtään, mitkä ovat euron seuraukset Suomelle. Olemme nyt EUn heikoin talous yhdessä Kreikan kanssa."

"Sauli Niinistö änkesi härskillä kokoomusjohtajien juonella Jalkapalloliiton puheenjohtajaksi, jotta saisi ääniä presidentinvaaleissa ja kun ei ymmärtänyt taloudesta eikä jalkapallosta mitään tyhjensi Jalkapalloliiton kassan, ajoi Jalkapalloliiton pahoihin velkoihin ja kulutti rahat aivan älyttömyyksiin."

"Sauli Niinistö vastasi eduskunnan remontista, jonka budjetti hänen johdollaan ylittyi yli 200 % ja siitä budjetista sekä urakoista hävisi kymmeniä tuhansi Niinistön presidentinvaalikassaan."

Joku voisi laskea paljonko vanhus Niinistö on jo sotkenut puolustusbudjettia, varmaan joku 30 miljardia kun vuotuinen puolustusbudjetti on 3.5 miljardia. Niinistö ei ymmärrä aluepuolustuksesta ja Suomi-mallista yhtään mitään, mutta ei ymmärrä Lindbergkään mitään, se on ilmavoimien mies. Niinistö on boltsi himmeenä jo niin paljon että on meidän hyttysarmeijalla valmis iskemään Venäjän kimppuun.Sauli Niinistö näyttää olevan niin kaheli että se uskoo miehittävänsä Venäjän varusmiehillä ja reserviläisillä. Suomi on pieni maa, Sauli Niinistö on lapsenmielinen, pienellä Suomella ei ole koskaan varaa käydä hyökkäyssotia.Vain lapsi ja jälkeenjäänyt aikuinen voi kuvitella, että USA tai NATO maksaisi Suomen sotakulut. Ei maksa.Se menee toisinpäin. Niin kauan Suomi on pelissä mukana kun rahaa riittää, Suomi maksaa omat sotakulunsa ja lisäksi osan USAn ja NATOn kuluista. Niinistö ei ymmärrä eikä välitä mitä on mennyt tekemään. Se sählää kun omat rahat eivät pala. Kun Niinistö saadaan sivuun, palataan puolustusarmeijaan ja aluepuolustukseen eikä yksikään suomalainen mene sotaan Suomen rajojen ulkopuolelle, vain YK:n rauhanturvatehtäviin.

Noista ainakin valtiopetos on se mitä Niinistö kantaa synneistä suurimpana. Tärkeää olisi olla äänestämättä enää Sauli Niinistöä. Valtiopetos ei nimittäin vanhene ja siihen syyllistynyt ei syytesuojaa tarvitse. Jokainen joka tälläistä miestä vielä äänestää on hullu ja olisi ainoastaan myötävaikuttamassa Sauli Niinistöä rikosten jatkamisvaarassa. Niinistön rikoksia on katsottu läpi sormien mutta Suomen kansalaisilla on nyt mahdollisuus pistää asialle piste =

ja yksinkertaisesti olla äänestämättä häntä enää uudestaan.

Jos kävisi niin että vanhus asettuisi vielä ehdolle ja vielä pahempaa jos sellainen vahinko tapahtuisi että hänet vielä valittaisiin uudestaan niin luonto ja realistisuus tulisivat kuitenkin vastaan viimeistään 2019-2020. koska Niinistön toimista on havaittavissa voimakkaasti jo NYT seuraavia diagnooseja.

hypomania F32

narsismi F 60.8

harhaluuloisuushäiriö F22

rajatilapersoonallisuus F 60.3 (persoonan epävakaus)

Edellämainittujen diagnoosien kehittyessä (ja vain kehittyessä sillä Niinistöltähän puuttuu se presidentin perusominaisuus eli paineensietokyky) hän olisi valmista kauraa mielisairaalaan ja eläkkeelle viimeistään 2020.

Syyntakeetonta ihmistä on hankala saada tuomiolle mutta potissa painaa tosiaan valtiopetos

Täysin turhaa olisi siis äänestää enää mielisairasta vanhusta uudestaan presidentiksi. Suomalainen älä siis äänestä enää Sauli Niinistöä!!!

akateeminen nainen

5.

Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa. Niinistö ei pyytänyt edes anteeksi vaikka pisti tanssiksi ja juhlan samantien kun oma äitinsä menehtyi. Ihmiset ovat Niinistölle pelkkää materiaa. Kummityttö Jenni Haukio on henkisesti kymmenvuotiaan tasolle jäänyt yksinkertainen ihminen, juuri otollinen Niinistön hyväksikäytettäväksi tänä päivänä. Haukio on Niinistölle pelkkä escort- nainen esittelytilaisuuksiin, sekä suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta. Haukiolle puolestaan Niinistö merkitsee vain rahaa ja mainosta. Mistään kristilliset arvot täyttävästä terveestä ja kunniallisesta avioliitosta ei tässä tapauksessa ole kysymys.

Mistä on kysymys taustat täältä http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

akateemikko

ainakin hienoa että Jenny puhuu suunsa puhtaaksi

"Niinistön kummityttökin (nykyään myös Niinistön seksikumppani) varoitti jo aikoinaan että Sauli Niinistön psyyke ei kestä presidentin tehtävän asettamaa henkistä painetta. Niinistöltä puuttuu täydellisesti paineensietokyky. Tämä näkyy jo myös miehen kasvoilta. Viimeisen vuoden aikana Niinistö on vanhentunut ainakin jo kymmenen vuotta. Tarkastelkaapa vaikka!"

http://saaranetto.wix.com/jennihaukio

akateeminen Hakaniemeläinen

Sauli Niinistö on valjastanut Suomen median epärehellisyytensä markkinointiin. Niinistö ostaa mainokset ja maksaa toimittajat kirjoittamaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua ylistystä. Totuus on enemmän kuin käsin kosketeltavissa. kansa ymmärtää vihdoin että Niinistön äänestäminen presidentiksi oli suuri virhe ja siksi on aihetta messuun" tähän riittää näytöksi viimeisten kolmen itsenäisyyspäivän levottomuudet ja mielenosoitukset joita vastaavia ei runsaudessaan ole ollut presidenttien historian. Miksi kansa osoittaa mieltään ja juuri itsenäisyyspäivänä? viihteestäkö? Ei ei. Yksinkertaisesti kansa osaa jo käyttää omia aivoja eikä olla johdateltavissa, yleisö ymmärtää että heidät huijattiin äänestämään presidentiksi kylmäkiskoinen valtion petosmies ja valehtelija, Sauli Niinistö joka ei ole muuta kuin vaaraksi Suomelle.

02.07.2016. Helsingin Sanomat alitti taas riman räkäisemällä suoran valheen että Niinistö nauttisi huippusuosiota ja vain prosentti olisi Niinistöä vastaan. Miksi Helsingin Sanomat valehtelee näin raakisti? lehtitalo jonka talous on niin heikoilla että ovat ovat joutuneet myymään kiinteistönsäkin ja jäämään itse alivuokralle. He valehtelevat koska elävät valheesta ja kansalaisten manipuloinnista.

Jos otetaan järki käteen ja pysytään realiteeteissa niin tänä päivänä kansan syvät rivit ottavat tiedon internetistä eivätkä ole enää Niinistön mainoksen johdateltavissa. Tähän riittää näytöksi yksi fakta, näin epärehellinen Sauli Niinistö on, koko Niinistön presidenttiyshän perustuu petokseen.

"Niinistö päätti vuoden 2015 normilinjansa huijaukseen mutta oopps naruttaminen ei mennytkään enää läpi !!!!
Karhunpalveluksen teki Kokoomus-YLE, joka oli pantu teettämään Sauli Niinistön "tilaama" gallup, jossa ei ollut rehellisyyden häivääkään ja varsin selkeästi osoitti Niinistön tyhmyyden tilata tuollaisia "tutkimuksia!

Kysely oli rakennettu niin, että istuva presidentti voittaa ja näyttää ylivoimaiselta ehdokkaalta kun muut "äänet" jakautuivat 49 muun "ehdokkaan" kesken.

Oikeassa presidentinvaalissa ei koskaan ole 50 ehdokasta eikä 49 presidentin "vastustajaa", mutta Kokoomus-YLEn manipuloidussa gallupissa oli, jotta Niinistön kilpailijoiden äänimäärät hajosivat mahdollisimman monen ehdokkaan kesken niin että Sauli Niinistö näyttäisi ylivoimaiselta.
Kyselyllä Kokoomus, YLE, Niinistö eivät edes halunneet selvittää vaaliasetelmaa niin härskisti gallup oli rakennettu. Tarkoitus oli vain johtaa Suomen kansaa harhaan, luulemaan, että kaikki haluavat Sauli Niinistön presidentiksi. Vaan ei halua ja piste !!!
Kokoomus YLEn ja Sauli Niinistön suureksi pettymykseksi Niinistöä kannatti vain 45 % Suomen kansasta, eli Suomen kansan vähemmistö. Tulos on yksi heikompia istuvan presidentin kannatusmittauksia toiselle kaudelle. Presidenttiehdokas tullakseen valituksi tarvitsee enemmistön minim. 50,1 % äänistä!"

Suomen kansalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä!!!

Taustat ja faktat http://saaranetto.wix.com/jennihaukio

Sirkiä akateeminen

Muistellaan sitten dramaattisesti traagisia asioita

Sauli Niinistön ensimmäisen vaimon kuolema oli itsemurha

Suora valaistu tieosuus Hiidenkiven kohdalla, ajoneuvo kunnossa, ei havaintoja nautinto-aineista, ei havaintoja väsymyksestä. 

Muutama lähistön naapuri on antanut lausunnon että tämä Niinistö oli lähtenyt ovet paukkuen töihinsä tapahtuman aamuna. Riita Marja-Leenan kanssa ja Niinistö normaalia yli kireämpi.

Tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina tämä Marja-Leena oli itkusta tuherren vuodattanut muutaman uskotun henkilön luona käydessään sitä että hän ei voi elää enää kun hänelle oli paljastunut Saulin seksisuhde silloin vielä alaikäiseen Jenni Haukioon.

Tästä johtopäätökset Niinistön luonteen kieroudesta: http://haukionjenni.blogspot.fi/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat