Lasten lelut netistä?

Vierailija

Haluaisin tietää, mistä voi ostaa laadukkaita lasten leluja. Pääkriteereinä ovat lelujen turvallisuus, valikoiman laajuus ja hintataso vasta kolmantena.

Suosin myös mieluimmin suomalaisia verkkokauppoja, tai edes Euroopassa sijaistsevia, noihin aasialaisiin en uskalla näin herkässä asiassa luottaa.

Törmäsin sivuun http://www.vertailussa.com/lelut/lelukaupat/lelukauppojen-vertailu, jossa lueteltiin ainakin Br-lelut, Lekmer, Lelufantti ja Prisman ja Stokkan verkkokaupat. Samassa oli myös yksityiskohtainen vertailu niiden toimitusehdoista ja kuluista, palautusoikeuksista jne. Onko teillä henkilökohtaista kokemusta edellä mainituista kaupoista?

 

Kommentit (3)

Vierailija

Meiltä :)

Pieni lelukauppa, joka panostaa laatuun ja tuotteiden turvallisuuteen. Hinnoissa emme välttämättä pärjää marketeille tai suurille ketjuille, mutta palvelussa rökitämme kaikki.

Laadukkaita, turvallisia, kehittäviä, ekologisia ja ennen kaikkea hauskoja leluja turvalliseen ja iloiseen lapsuuteen. 

 

Tervetuloa tutustumaan www.leikisti.fi tai kysy lisää info@leikisti.fi

T. Lelukaupan täti :)

Vierailija

Ja meiltä :)

Jukka-lelujen verkkokauppa avattu osoitteeseen: www.juhojussila.fi.

Kaikki lelut valmistetaan Suomessa.

Tehtaan yhteydessä on tehtaanmyymälä, josta saa varastovalikoiman lisäksi II-laatuisia tuotteita, esittelytuotteita, poistoeriä, askartelumateriaalia, sekä pieniä määriä puusepänkuivaa koivua ja valmista sorvausaihiota kotipuusepille.

Tervetuloa tutustumaan verkkoon tai paikan päälle.

T. Toinen lelukaupan täti :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat