hiukset pilalla!

Vierailija

Nyt ärsyttää ja rankasti. Kävin eilen Javeko- nimisessä kampaamossa espoossa ja hiukseni ovat totaalisen pilalla. Käsittelyn jälkeen yli puolet hiuksistani jäi kampaajan harjaan jota tämä yritti vielä piilottaa etten näkisi minkä virheen hän on tehnyt. Palvelu oli muutenkin ala-arvoista ja kampaajat virnuilivat ja tirskuivat keskenään.

Kommentit (9)

Vierailija

Kai vaadit jotain hyvitystä kampaajalta? Kuluttajana sinulla on siihen oikeus. Liian usein olen itsekin lähtenyt kampaajalta totaalisen pettyneenä ja vain hymistellyt kampaajalle että "tää on oikein kiva", vaikka oikeasti olen ollut pettynyt ja saanut ihan muuta kuin mitä tilasin.

Vierailija

Mikäkin sain päänahkani tosi pahaan kuntoon Javekossa talvella. En ole sen koommin voinut värjätä tukkaani ammoniakkia sisältävillä hiusväreillä. Otin normaalin hiustenvärjäyksen. Väri kirveli kamalasti päässä ja valitettavasti kärsin siitä turhan pitkään ennen kuin pyysin pesemään pois. Kampaaja oli tosi tyly blondi. Kehoitan kaikkia kiertämään kyseisen kampaamon KAUKAA! Menin sinne nimenomaan siksi, että he mainostivat itseään ALLERGIAYSTÄVÄLLISIKSI! Sen sijaan sain itselleni hiusväriherkistymän. No, luonnollinen väri ei ole onneksi vielä ihan harmaa.

Vierailija

meitsi teki elämäni pahimman virheen. Löysin tosi upeet hiukset netistä, ja tallustelin kuva kädessäni kampaajalleni. no. oma tukkani on suoraan sanottuna takatukka ja maksaisin omaisuuden että saisin ihanat pitkät hiukseni taas takaisin.

Vierailija

On kanssa ikäviä kokemuksia. On vaikeaa saada suutaan auki ja antaa tylyä palautetta saman tien. Itse soitin kampaajalle kotiin päästyäni ja käytyäni toisen kampaajan luona tämän tsekatessani ja todetessa, että virhe oli tehty. Kerroin, etten saanut sanottua, mutta mielestäni hiukseni ovat pilalla ja olin käynyt ottamassa mielipiteen toiselta kampaajaltakin. Kampaaja oli kohtuutyly, mutta pyysi käymään ja sain pussillisen hoitavia aineita ja uuden ajan. Aineet otin vastaan, mutta hänen ovensa saranat eivät minun takiani enää kuluneet!

Vierailija

Aivan KAMALA kokemus Espoon Sellon kampaamosta Javeko. En voi suositella tätä kellekään.

Aikuinen tyttäreni tuli kampaamosta juuri itkien kotiin. Hänen hiuksiaan oli leikattu huomattavasti enempi, kuin  mitä oli sovittu. Kauniista pitkistä hiuksista oli tehty latvojen tasoituksen sijaan polkkatukka. 

Lisäksi kampaamoa ei kiinnostanut tyttäreni  terveys. Hän saa hajusteista migreenikohtauksia ja oli siksi pyytänyt hajusteettoman palvelun sekä aikaa varatessa että vielä varmistanut kampaajalta, että käytettään hajusteettomia tuotteita. Vaan kampaaja käyttikin hajustettua pesuainetta. Tyttäreni sai voimakkaan ja kivuliaan migreenikohtauksen. Hajuste tarttui hiuksiin voimakkaasti kiinni ja sen pesu pois vaati monta pesu kertaa. Koska päänsärystä ei pääse, jos hajustettta ei saa pois, niin tilanne on ihan kamala. Päänahka myös kirvelee hajusteesta.

Haluan varoittaa kampaamosta muita hajusteista reagoivia, astmaatikkoja, allergikkoja jne. Javeko Sellossa ei kokemuksemme mukaan välitä asiakkaan terveydestä.

 

Kati

Kampaamo Javekoa ei todellakaan voi suositella. Ellet tykkää pukeuta valmiiksi yltä päältä karvaiseen kaapuun ja kuunnella kampaajan jatkuvaa jaaritusta omasta elämästään. Olet tiellä kun kampaaja vihdoinkin päättää siivota.

Vierailija

Itse oon käyny Javekossa ainakin kymmenen kertaa ja aina on hyvin mennyt. Ettei siellä vaan kateellinen kilpailija kirjoittelisi.

Vierailija

Mulla on myös Javekosta vain hyviä kokemuksia. Olen itse käynyt vajaat kymmenen kertaa värjäämässä ja leikkaamassa. 15-vuotias poikani on seitsemisen vuotta käynyt Javekon Jatalla, koska Jatta oli ensimmäinen parturi, joka osasi tehdä sellaisen leikkauksen, josta tykkäsi sekä poika että äiti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat