SEKSIN PUUTTEESSA

Vierailija

Olen ajatellut koko päivän vain seksiä.Ja olen nainen.Miesystäväni käy luonani vain kerran viikossa.Miten on kanssa siskot ,riittääkö teille ,vain kerran viikossa?

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Ei riitä. Minulla halut hävisivät lopulta kokonaan kun seksiä oli vain viikon kahden välein. Alussa riuduin haluissani, mutta aika teki tehtävänsä ja nyt olen kokonaan ilman suhteen päätyttyä. Minulle ainakin toimii vain jompi kumpi ääripää, seksiä vähintään päivän kahden välein tai ei sitten ollenkaan. Toivon kovasti löytäväni taas kumppanin joka asuu tarpeeksi lähellä jotta voi viettää suurimman osan öistä yhdessä.

Peter Huuhka

​Sinun toiveesi totetuu; teidån mitä seksi tarkoittaa. Tunnen samoin, aikaa pitää olla ja keskittyä vain meille. Asun Espoossa. untä Sinä?

Peter Huuhka

samsi pitää ja toiveesi; olen pahollani, että ryhtyi seisomaan; ei päinvastoin hyvä reaktio. Odotan kiihkolla. asum espoossa. etntä Sinä <3 <3

Vierailija

Riittäisi jos saisi oikeana ajankohtana,miesystäväni ei jaksa tulla kun on viikot töissä eli nykyään saan vain viikonloppuisin ja usein aiheuttaa masennusta kun ei jaksa odottaa ja viimein joutuu tirkistelemään paskapornoa ´, koska ei voi loputtomiin odottaa, sitten ei enään haluta kun mies tulee tavallaan myöhässä olemme puhuneet asiasta.seksin puute aiheuttaa kuumia aaltoja ja unettomuuksia masennusta.Miksi miehet eivät ymmärrä että naisella on "omat aikansa ja halunsa".Ei se niin mene että miehelle vain annetaan.Tasapuolisuutta.

Peter Huuhka

​Ymmärrän liiskin hyvin puutteemme, tasapuoli on ehdoton tunneherkkys on ominaisuuus. Minkä sille voi,että äly ja huumorintaju, puhelias. Tiedän olevani outo mies. Jos jompikumpi poituu orgasmin jälkkeen, toivon läheisyyttä ja kosketusta ja nukahtaa rintoise hyväväilyyn ja herätessä tahdon herttää sinua jallkai välillä, Tämä on toiveeni. Missä asut, asun Espoossa.

Vierailija

Nuo miehet on niin huonoja, en vain kelpuuta. En käy baareissa. Huono ei kelpaa. Tulee paha mieli ja olo huonoista miehistä. Hyvät on kaiketi varattu jo... Seksiä enemmän kaipaan lähesyyttä, hellyyttä, pelkkää kosketusta, pussailua, lämpöä, ystävyyttä. Ehkä on hyviäkin miehiä, en edes hae ketään. Kattelen tietysti ja juttelen. Jotenkin pääni kieltää koko seksin ajattelemisen. Se on varmaan huono juttu. On ollut tilanteita, että olisin voinut kysyä miellyttävältä mieheltä helpotusta yksinäisyyteeni, vaan olen laistanut ja ohittanut ajatuksen. Pelkkä läsnäolo olisi ok, mutta en luota että mies pitäisi näppejään erossa. Pelkkään seksisuhteeseen en pysty enkä yhden illan juttuihin. Täytyy olla aitoa välittämistä, tykkäämistä, läheisyyttä ja kiinnostusta. Puutteessa siis eletään! Pahalla tuulella ja kireä olen kai juuri siksi, tänäänkin!

Peter Huuhka

​Se on ikävä, että sinulla epämilittyvä kokemuksia, En halusi vertailla, Mutta aamulla mennesssäi toimeen en tienyt missä herään aamulla. Hamburg. Frankfurt am maim, Bruxlles, Tornio "kolme vuorokautta nukkumatta" kyse oli tuntipalkkaiste, keräys. osa tallentui. Vika löytyi, ei inssiä paikalla. Tekniikka ei kuulunut toimialaan. Miten saada heille kuluvan. TJ ehotti, että kerron luottamusmihihille - ei kulunut toimeen - Toimitusjohtaja pyörtyi, Kerroi, että saavat osapuolin saman kuin edelline palkka, eli vain aavistus miten, tein ohituksen; yöllä teimme suorituksen, Naist oli yliväsyneet, annoin heidän lähteä ja lupasin seraavan päivän vapaaksi. Heidän päällikkönsä olisi pitänyt tajuta se. Kun asia oli suoitettu; minut Bariin nukahdin. Lentoemäntä herätti. Sain moitteet seuraavana aamuna kun myöhäsyin. "haita paska" minulla on runsaati tarjouksi. ette pårjää ilman minua. Lähdin oikean aikaa Tieto oyj:n  olin slloin lopuun palannut. Kuusi vikkoa tytöt 3 ja neljä.Sinä aikana loi mieheen. Odotin vain oiikea tilaisuuta. Usean oikeudenpäynnin olin huoltaja yksin. Joten mikåli milessäsi periksiantamaton elämää rakastava mies, joka ymmäträä naisia. Pitkät nautinnot ja läheisyys koskettelus nukahtaa tunnustellen rintojasi jja herätä käsi jakosen vålissä  kunpi ensin herää. Tahon snua.

Vierailija

Tasan ei käy "onnenlahjat". Meillä taasen vaimo pihtaa ja minä taasen haluaisin aiskin kerran päivässä kuten olikin avioliiton ekat 6vuotta. Sitten vaan vaimon halut hiipui ei oo sanonu miksi...

Vierailija

En ole koskaan ymmärtränyt, kun naisia väheksytään ja paheksutaan, ettemme muka halua seksiä. Itse olen komatta kertaa suhteessa ja taas kerran haluavampi osapuoli. En pysty yhden illan juttuihin, minä kaipaan myös välittämistä, läheisyyttä. Seksistä toivon spontaaniutta, kaikki ei tarvitse todellakaan olla ylitäydellistä..... pikapanoista pitkiin nautintoihin, mutta: mikä miehiä vaivaa: mikä vie miehen halut??......Yli puoli vuotta olen jaksanut odottaa, yrittää vaikka mitä, mutta kummempaa ei vaan tapahdu, eikä useammin saa...... olen alkanut taas masentumaan.....en vaan jaksa enää yrittää,,,, ja toistaiseksi on ainakin hetki, etten pysty edes saamaan, kun loputon odottelu vaan vie kai minultakin jo halut, vaikka en haluaisi ja intohimo hyytyy ja kaiketi katoaa..... Minäkään en ole taitava suhteissa, jossa nähdään kerran pari viikossa..... se on joko tai...yhdessä tai ei yhdessä..... vapaa aikaa myös saa toisella olla vaikka kuinka paljon, mutta seksiä olisi oltava vähintään kaksi kertaa viikossa..... muuten suhteesta katoaa yhteys.....

Peter Huuhka

​Voi kulta, traagista: pikapano on loukkaua. Seksiin tarvitaan aikaa esitominnot ja aikaa antaa ja saada. ja yhdynnän jälkeen hyväilyä, Kaipaan sitä, nukahtaa käsi rinnassa. Se on valmiutilassa, hyvä niin. Asun Olarissa, Espoo, entä Sinä

Vierailija

Sama tilanne, en jaksa enää. Oisko helpotus toisissa naisissa? Oikeesti, koska omahauska ei riitä vaan tarvitaan toisen vartalon lämpöä ja läheisyyttä myös.

Vierailija

Hei minkä ikäisiä te naiset olette kun ette osaa tyydyttää itseänne?! Seksiä on netti täynnä, eli välillä oman käden kautta ja välillä omaa urosta. KYLLÄ TOIMII!

Vierailija

Kaipaan miestä joka haluaa minua. Mieheni on haluton. Olen 50 v ja minulla on hyvät muodot js olen haluttavsn näköinen. Urheilen. Käyn töissä ja älyllisesti hoksaavs. Tykkäisin piiskasta tai remmistä mutta mieheni ei suostu edrs tavsllisern seksiin. Viikot vasn menee ja hasveilen yksinäni sängysdä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat