Artikkelista: Irti äidin vallasta – näin parannat äitisuhdettasi

Kommentit (3)

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi
Eräänä päivänä ongelmiani miettiessäni yhtäkkiä ymmärsin mitä on aivopesu. Jos on koko ikänsä kuullut: et ole siivonnut tarpeeksi, olet laiska, tyhmä, ruma, ei sinusta ole mihinkään, uskoohan sitä! Se on iskostettu selkäytimeen, eikä se niin vain sieltä lähde. Siihen tarvitaan työtä, paljon työtä saamaan valheelliset uskomukset pois. Mutta se voi onnistua, minulla on auttanut rukous ja terapia.
Katriina

Vierailija

Sama täällä,rumaa en ole kuullut muut oli tuttuja,nyt otan tosiaan etäisyyttä olen koirani kanssa yksin toisessa kaupunkissa.Välillä tolkuton ikävä lapsia mutta taas nousee sanat ja rahan keruu mieleen,sit kun isäni on muissa maailmoissa tuntuu että ei tarvi olla enää orja.Haukuttavana en ymmärrä miksi minä olisin aina syylinen vaikka en tienny edes asiasta.Rukoilen itselleni voimia surullinen olen,luonnossa koirani kanssa liikkuminen auttaa,taidan silti tilata asian tuntian kuulen kuinka saisin alkaa elää omaa elämää vai onko sitä.

Vierailija

Niinpä, lapsena kuultua: "Älä torvee/uhoo/esiinny/kollota/ulise". Teini-iässä kuultua: "Ääliö, tolvana, puolijauhoinen, idiootti, huono mikä huono, leveeperse, elefantinpuolikas, rupinaama". Opiskeluaikana kuultua: "Tommosesta ei mitään tu, ei mitään, ei yhtään mitään".

No, valmistuin toiveammattiini hyvin arvosanoin, jatkoin lukemista työn ohella, lähes uuvuin koko hommaan. Yhä edelleen ihmettelen, minkälainen minun olisi pitänyt olla. Koskaan ei mikään ollut hyvin, ja huutaminen saattoi alkaa ihan mistä vain, vaikkapa siitä, että istuin väärällä tavalla väärässä paikassa. Tuolla kasvatuksella olisi ollut kolme mahdollisuutta: alkoholisti, narkomaani tai psykoosi. Mitään niistä en saanut osakseni, mutta syvästi ihmettelin, miten oikeastaan selvisin elämän ensimmäisestä kolmanneksesta! Jotta "hyvät olivat elämän eväät"!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat