Artikkelista: Pikavippikierteeseen ajautunut Iina, 22: "Kymppitonni kertyi äkkiä"

Kommentit (6)

Vierailija

Kyllä täytyy olla varsinainen idiootti, että ottaa tämmöisen lainan. Ei niitä silti pitäisi kieltää. Suomessa holhotaan jo muutenkin liikaa.

Vierailija

Näistä jutellessa unohdetaan että se suurin ongelma ei ole pikavippifirmat vaan perintäfirmat ja ulosotto jotka lisäävät loppuen lopuksi maksettavaa summaa yli 200% helposti. Lisäksi pikavippifirmoilta kestää vuosikausia ennenkuin erääntyneet pikavipit menevät perintään asti ja perinnässä pikavippifirman oma perintäfirma hautoo maksua mahdollisimman pitkään voidakseen veloittaa maksimaaliset perintäkustannukset joita aikaansaadaan laskuttamalla useita kymppejä per muistutuskirje.

Vierailija

Fiksu tyyppi olisi korkeakorkoisen pikavipin sijaan nostanut halpaa, valtion takaamaa opintolainaa. Näköjään kaikilla ei vaan sytytä :)

Vierailija

Niin tai sitten vaan yhdistänyt vanhat törppövipit pankkilainaan tai etsinyt paremman ratkasun Rahakornerin tai Takuu-Säätiön kautta. Kaikilla ei vain sytytä niin kuin sanoit. "Oho, otin kymppitonnin lainaa", mitä ihmettä liikkuu daijussa?

Vierailija

Hullua noita pikavippejä on hakea, niissä on aivan järkyttävät korot ja kulut. Takuusäätiö, Fiksurahoitus tai mikä tahansa "normaali" hintaista lainaa myöntävä palvelu on aina parempi ratkaisu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat