Artikkelista: Anoppien uhrit tilittävät: "Hän puuttui lapsiemme määräänkin"

Kommentit (3)

Vierailija

Sitä kyborgia lukuunottamatta nuo anoppikuvaukset sopivat äitiini. Siis äitini on aina kohdellut minua kuin hän olisi edelläkuvatunlainen v-mäinen anoppi. Mieheni sen sijaan on ollut aina täydellinen ja aina oikeassa. Myös avioerotilanteessa oman äitini tuki meni ex-miehelleni. Onhan se hienoa, että mieheni sai tukea sekä omalta äidiltään että minun äidiltäni, vaikka hän oli itse eroon syypää.

28v hääpäivä häämöttää

Lähes kaikissa kirjoituksissa selviää, että perimmäinen syy ongelmiin on se, että anoppien pojat eli rakkaat av(i)omiehet eivät kykene pistämään rajaa äitiensä touhuihin ja puheisiin. Miehen kuuluu puolustaa puolisoaan ja tehdä selväksi, että äidin sanalla ei ole sijaa hänen kodissaan. Jos mies ei tähän pysty, vaan luikkii äidin selän taakse piiloon, hän ei ole puolisona minkään arvoinen.
Millaisia poikia me äidit oikein kasvatamme?

Häijjy anoppi mieleinen miniä

Syytä varmaan sysissä ja sepissä. Tuntuu että anoppiminiä suhteeseen vaikuttaa pitkälti ennakkoasenne. Oletetaan etukäteen ja sitten aletaan kuulla merkityksiä toisen sanoissa. Minulla on jo kolmas anoppi ja neljä miniää. Kaikki ihania ihmisiä. Itsestäni en ole niin varma. Huomaan näissä miniöissä etten joillekin ole mieleinen anoppi mutta hyväksyn senkin. Olinhan itse nuorena miniänä herkkä ajattelemaan anopista ilkeästi. Koittakaa tulla toimeen. Rakastattehan kuitenkin samaa poikaa/miestä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat