Vaikka keittiössä hääräily onkin kivaa, on ihana, että vegaanillekin löytyy kaupan hyllyiltä aineksia, joista voi loihtia halutessaan nopeasti super simppelin ja makoisan viikonloppuherkun. Takaan, että tämä uppoaa yhtä hyvin sekasyöjillekin!

Et tarvitse muuta kuin kaksi levyä Brunberg tummaa suklaata, suolapähkinöitä, Oreo-keksejä, Freedom mansikanmakuisia vaahtokarkkeja (btw ne ovat parhaita vaahtokarkkeja, mitä olen ikinä syönyt) ja nokareen keijua.

  1. Paloittele suklaa. Sulata suklaa voin kanssa miedolla lämmöllä kattilassa tai mikroaaltouunissa. Vahdi, ettei kuumene liikaa. Älä anna kiehua.
  2. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Heitä päälle paloiteltuja keksejä, vaahtokarkkeja ja pähkinöitä. Painele koristeet kiinni suklaaseen. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

Valmista tuli! Ei muuta kun nauttimaan!

Makoisaa ja rentouttavaa viikonloppua toverit rakkaat!

<3:Venla

 

Kommentit (5)

Linda

Hei, näyttää ihan tosi ihanalta. :)

Ihmettelin vaan, että onko noi oreot ja suklaa myös vegaanisia? Jos on, niin aivan mahtavaa. Heti resepti kokeiluun :))

Ja muuten tosi ihanan positiivinen blogi sulla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram