Simppeleistä simppelein kesäinen annos syntyy kotimaisista herkkusienistä, uusista perunoista ja heinäkuun satokauden herkusta: avomaankurkusta.

Tarvitset vain:

  • uusia perunoita
  • kotimaisia tuoreita herkkusieniä
  • vegaanista tuorejuustoa
  • luomu kikherneitä
  • 2 luomu valkosipulinkynttä
  • valkosipulijauhetta
  • juustokuminaa
  • chilihiutaleita
  • suolaa
  • Romaine-salaattia
  • kotimaista avomaankurkkua
  • tomaatteja
  • punasipulia
  • kotimaista tulista silmusalaattia
  • melonia
  1. Huuhtele perunat ja laita ne keittymään. 
  2. Huuhtele sillä aikaa sienet ja poista kannat. Täytä sienet tuorejuustolla ja laita ne folioon käärittynä grilliin/ tai uunin grillivastukselle n. vartiksi.
  3. Silppua valkosipuli. Huuhtele kikherneet. Paahda kikherneitä pannulla öljytilkassa valkosipulisilpun kera. Mausta valkosipulijauheella, juustokuminalla, chilihiutaleilla ja suolalla.
  4. Huuhtele kasvikset. Revi salaatti. Pilko avomaankurkku, tomaatit, punasipuli ja meloni. Sekoita. Lisää annoksen päälle silmusalaattia.
  5. Perunoihin sopii nokare keijua. ;)

Niin ihanan helppoa ja herkullista!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram