Tulin huikkaamaan pikaiset terkut ennen kuin suuntaamme kohti iltarientoja. Saavuin siis tänään aamulla Berliinin Olympuksen vieraaksi. Mukana myös naapuribloggaaja Nata ja Teknari-ohjelman kuvaustiimi.

Päivä oli vapaata aikaa,joten käveltiin Natan kanssa vaan ympäriinsä mihin nokka näytti ja hengailtiin auringon paisteessa kahviloiden terasseilla. Kivaa kun matkaseuralainen on sillä tavalla samaa lajia, että vähää aikaa ei tarvitse käyttää kaupoissa juoksemiseen, vaan rauhallinen oleilu, ihmettely ja tietenkin kaiken vastaantulevan valokuvaaminen riittää aktiviteetiksi.

Jos kiinnostaa seurata meidän reissu reaaliajassa, niin kannattaa tarkkailla Instagramia. Itse (@vieruska) en laitepulmin takia pysty sinne niin ahkerasti kuvia tuuppaamaan kuin Nata, mutta se neito tykkittääkin sitten senkin edestä. @natawhitetrash siis myös seurantaan, niin löytyy matkan parhaita paloja!

Nyt äkkiä vaatteet ja naama päälle ja menoksi! Luvassa taidenäyttelyn avajaiset.

20130425-180903.jpg

Kommentit (0)

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 34-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä punaiset kengät pelastavat asun kuin asun.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat