Kirjoitukset avainsanalla Kaupallinen yhteistyö

-Kaupallinen yhteistyö, Hypoxi. Hoidot saatu-

"Tuntuu ihan kuin olisin popcorn-kattilassa!" oli kikatuksen seasta lausuttu kommenttini, kun ekaa kertaa makasin Hypoxi-hoidossa ns. lämmittelypuvussa. Itse puvussa köllöttely on huomattavasti kivempaa ja rentouttavampaa kuin kuvassa ilmeeni antaa ymmärtää. Tuo painavan "avaruuspuvun" pukeminen vaan on aina jo ihan operaatio sinänsä tiukkoine hihansuineen ja ylipitkine lahkeineen. :D

Kun Porin Hypoxi-studion yrittäjä Saara ehdotti minulle hoitojakson testausta mä oli etupäässä kiinnostunut siitä, että miltä toi vakuumipuku tuntuu. Olin nimittäin työkeikalla nähnyt kyseisen vermeen, joten mua kutkutti ajatus miltä kuplinta tuossa viralliselta nimeltään HDC-laitteessa tuntuisi. 

Hypoxia markkinoidaan pääasiassa kohdennettuna rasvanpolttona ja selluliittitaisteluna. Puhutaan vartalon ongelmakohdista ja niiden muokkaamisesta. Minä, vaikka paljon rasvaa omaankin ja laihduttaakin kärsisi, en kuitenkaan ollut kiinnostunut Hypoxista siinä mielessä, että olisin alkanut laskemaan kaloreita. Niin, kun Hypoxi ei siis ole mikään ihmejuttu, joka yksinään saa rasvan katoamaan. Useiden senttien kaventumiset ja monen kilon painonpudotukset tapahtuvat vähäkalorisen ruokavalion ja Hypoxin yhteistyönä. 

Minä siis testailin Hypoxia enemmänkin sillä mielellä, että onko siitä iloa ja hyötyä muuten kuin laihdutuksen oheishoitona. Tapahtuuko mitään, jos ei varsinaisesti laihduta samaan aikaan? Ja olisiko hoidolla jotain vaikutuksia, jotka eivät näy päälle päin?

Kävin siis 12 kertaa yhdistelmähoidossa, jossa käynti aloitettiin aina rentoutumisella 20 minuutin ajan HDC-laitteessa. Puvusta imetään kaikki ilmat pihalle ja sen jälkeen yli- ja alipaineen avulla sadat ilmakuplat kutittelevat kivasti ihoa ja aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa.

Saaran mukaan moni asiakas käy toisinaan Hypoxi-studiolla ihan vaan tuossa avaruuspuvussa rentoutumassa ja se on kyllä helppo uskoa. Ekoilla kerroilla tuntui kuin olisi ollut todella tiukassa paketissa, mutta useampien käyntikertojen myötä oloon tottui ja alkoi toivoa jopa tiukempaa imua.

Yhdistelmähoidossa lämmittely jälkeen on vuorossa vielä 30 minuuttia matalasykkeistä liikuntaa. Vaihtoehtoina on joko kuntopyörä pystyasennossa (kuvissa), pyöräily selällään maaten tai juoksumatto. Itse tykkäsin eniten tuosta pystypyöräilypömpelistä. 

Vyötärölle tulevan korsetin avulla asemoidutaan laitteeseen ilmatiiviisti ja sitten aletaan polkemaan. Pömpelin sisällä vaihtelee yli- ja alipaine ja lämpökin siellä melkoisesti nousee. Tarkoitus on siis lisätä liikunnan aikana verenkiertoa iho- ja rasvakudoksissa, jotta rasva palaisi tehokkaammin. 

Yksi asia, joka kertoo ainakin jotakin kropassa tapahtuvan tuon painevaihtelun ja lämmön ansiosta on se, että Hypoxi-pyöräilyn jälkeen mun hanuri oli aina ihan tosi lämmin useamman tunnin ajan. Verenkierto siis todellakin lisääntyi läskikerroksessa! Normisti urheillessa verenkierto keskittyy siinä määrin lihaksiin, että harvemmin siinä persuksen pintakerrokset on juurikaan lämmeneet.

Toinen melko välitön vaikutus oli se, että vessassa sai kyllä Hypoxin jälkeen ravata, etenkin ekoilla kerroilla. Että kyllä se ilmanpaineella muljaaminen jotakin siellä kehossa pistää liikkeelle. Hieman meinasi aluksi pukata päänsärkyäkin, joka siis ihan normaali reaktio.

Siinä missä kuntopyörälaite keskittyy alavatsaan, reisiin ja pakaroihin, niin juoksumatolla käytettävä paineilmapuku puolestaan keskittää kuplimisellaan muljailut keskivartaloon. 

Alle puetaan ensin aluspuku, jottei hikoilla itse paineilmapukua likomäräksi, muistetaan laittaa myös sykemittari paikoilleen ja vasta sitten hypätään varsinaiseen Vacunaut-haalariin. 30 minsaa taaperretaan siis jälleen ohjaajan kertomilla sopivilla rasvanpolttosykkeillä. 

Kuntopyöräillessä mulle ei välttämättä tullut aina kummoinenkaan hiki, mutta tuossa haalarissa juoksumatolla tepastelu pisti kyllä aika hyvin hanat auki, vaikkei kovasta tahdista ollutkaan kyse. 

No mutta mitäs tämä kuukauden mittainen Hypoxi-hoidoissa käynti sitten vaikutti, vai vaikuttiko yhtään mitään?

Mun ensimmäinen huomio oli se, että mulle etenkin tuo lämmittelypuku + pyöräily auttoi kipuihin. Mulla oli tuohon aikaan ollut jo pidempään jatkunutta kipuilua lonkan ja reiden alueella johtuen todennäkäisimmin yhdestä kaatumisesta. Asiaa hoidettiin myös fysioterapialla, mutta kipua esiintyi Hypoxi-jakson aloittaessani vielä päivittäin. Onnekseni huomasin kuitenkin Hypoxi-käyntien jälkeen kivun aina hellittävän jopa pariksi päiväksi. Hypoxi-pyöräilyä käytetäänkin kuulema myös kuntoutukseen ja palautumiseen.

Eli ilmeisesti riittävän kepeä liikunta yhdistettynä lämpöön ja lymfakiertoa aktivoivaan ilmanpainevaihteluun oli hoitava yhdistelmä myös minun kintulleni ja lonkalleni. Ainakin tämän ja fysioterapeutin ohjeistamien harjoitteiden yhdistelmällä pääsin tuosta loukkaantumisen aiheuttamasta vaivasta eroon.

Toinen selkeä vaikutus oli aineenvaihdunnan saama buusti. Kilpparivajislaisena mä olen vähän nihkeä hikoilemaan (paitsi päästäni), vatsa toimii toisinaan laiskanlaisesti ja aineenvaihdunta ylipäätään on hieman verkkaista. Hypoxi pisti selvästi mehut liikkeelle ja aktivoi esimerkiksi vatsan toimintaa. 

Kuva paljaasta vatsanahkasta näyttää hyvin kuinka huolella Vacunaut-puvun ilmakuplat ihoa keskivartalosta "runnovat". Aluspuvusta huolimatta ihoon jäi aina hetkeksi melkoiset jäljet.

Ja sitten ne sentit ja selluliitti. Kyllä sitä jokunen sentti lähti ympäri kehoa, mutta tämän kokoisella ihmisellä nyt voi lähteä vyötäröltä monta senttiä kun vaan kunnolla pieraisee, joten en nyt hirveästi pistäisi painoarvoa sille tulokselle. :D

Mutta se, että reisistä lähti 2,5 senttiä ja polvien päältäkin sentti, kertoo mun mielestä siitä, että jotain siellä kintuissa kuukauden aikana tapahtui. Mulla ei itsellä ole koskaan ollut mitenkään kummoisesti selluliittia, mutta huomasin silti reisien ihon sileämmän tuntoiseksi jo parin viikon jälkeen. Eli kyllä siellä on kai jotain kuona-aineita lähtenyt. 

Oma arvioni on siis, että kyllä, laihdutuksen ohessa Hypoxi voi varmastikin auttaa vielä siinä ns. viimeisessä tiristelyssä, jos sellaiseen kokee tarvetta. Tai vaihtoehtoisesti joku voi laihdutuksen alkuvaiheessa kokea saavansa Hypoxista lisämotivaatiota, kun saa tehostusta aineenvaihduntaan. Mutta ei todellakaan siis mistään laihdutusihmeestä ole kysymys, se painon pudottaminen pitää jokaisen sitä haluavan tehdä ihan perinteisin keinoin ja Hypoxi on vain yhdenlainen lisätoimenpide. 

Jos taas ei ole laihdutus mielessä, niin Hypoxista voi omien tuntemusteni mukaan olla lisähyötyä esim. erilaisissa kuntoutustilanteissa. Lymfakiertoa stimuloivan vaikutuksensa vuoksi Hypoxissa käy kuulema myös ihmisiä joilla on ongelmia vaikkapa jalkojen toistuvan turvotuksen kanssa. 

All in all, ymmärrän, että tässä hoikkuutta ja virheettömyyttä ihannoivassa yhteiskunnassa Hypoxia on helpointa markkinoida juurikin ongelmakohdista puhumalla ja upeista laihdutustuloksista kertomalla. itse kuitenkin löysin Hypoxista enemmänkin muita ihan yleisesti hyvinvointiin vaikuttavia hyötyjä. Menin testijaksolle vähän sellaisella "mitähän hömppää tääkin on asenteella", mutta yllätyin loppujen lopuksi kokemuksesta ihan positiivisesti. Tuota ihanan rentouttavaa lämmittelypukua on ihan jo ikävä. 

 

-Hoidot saatu-

Kommentit (4)

Vierailija

luulenpa että alle viidelläkympillä ei yksi kerta irtoa ja jos sen kymmenenkin kertaa käy niin..hinnastoja on varmaan netissä.

Vierailija

"monta senttiä kun vaan kerralla pieraisee" VEERA! Täällä yritetään avokonttorissa salaa lukea! Hirvee tirske ja poskien pureminen!! :D

Ihan hirveen hyvä ja täyspäinen arvio Höpöx... Anteeksi Hypoxista, ihana lukea rehellistä tekstiä. Vastaa aika täysin niiden tuttujen kokemuksia jotka samaa kokeilivat. :)

-Kaupallinen yhteistyö, Rauman Pitsiviikko-

Olen asunut Satakunnassa jo lähes kuusitoista vuotta, mutta en ole vielä koskaan käynyt Rauman Pitsiviikolla. Tänä vuonna asia onneksi korjaantuu.

22.-30.7. järjestettävä Rauman Pitsiviikko on täynnä tapahtumia ympäri kaupunkia. On näyttelyitä, musiikkia, opastettuja kierroksia, markkinat, käsityöpajoja, ohjelmaa lapsille ja vaikka sun vallan mitä. (Löydät ohjelman täältä) Loistava tilaisuus tutustua Rauman pitkään pitsiperinteeseen ja kaupunkiin ylipäätään.

Viikon kohokohta on Mustan pitsin yö perjantaina 28.7. Minä suuntaan tuolloin mukaan hulinoihin tarkoituksenani kuvata tapahtumakävijöiden pitsityylejä.

Pitsiin pukeutumisen perinne on lähtenyt aikoinaan tapahtumakävijöiltä itseltään ja monet panostavatkin asiaan ihan huolella. Osa valmistaa asuja ja asusteita ihan itsekin, mutta jos ei oo nypläyshommat sun muut ihan hanskassa, niin valmispitseilläkin pärjää oikein mainiosti.

Jos sinäkin olet Rauman suunnalla tuolloin 28.7., niin kaivapa jotain pitsipukinetta kaapista ja tule mestoille! Julkaisen parhaat kuvaamani Mustan pitsin yön asut tapahtuman jälkeen täällä blogissa.

Kokosin muutaman pitsiä sisältävän asun, joista on toivottavasti inspiraatiota muillekin. Jonkin näistä kokonaisuuksista kiskon siis päälleni Mustan pitsin yöhön suunnatessani. 

 

IHAN VAAN PIKKUISEN PITSIÄ

housut ja takki - Marks & Spencer / toppi - Cubus / kengät - Vagabond / korvikset - Tallinnasta

Jos pitsi ei tunnu oikein omalta jutulta, mutta kuitenkin teemaan pukeutuminen kiinnostelee, niin pue päälle ihan vaan pikkuisen pitsiä. Valitse vaikka toppi nätillä pitsireunuksella tai korista itsesi jollain pienellä pitsiasusteella tai korulla. Voit löytää jotain sopivaa korua tai asustetta vaikkapa perinteisiltä Pitsiviikon käsityöläismarkkinoilta (28.7. klo 14-22 Kalatorilla).

Erilaisia pitsikoristeisia toppeja puolestaan on tällä hetkellä kaupat pullollaan. Omani löysin Cubuksen alesta kahdeksalla eurolla.

 

SUORAAN RANTSUSTA RAUMALLE

shortsit - Nanso / pitsiponcho - Samoon, Ratsula / sandaalit - H&M / korvikset - Viaminnet (saatu)

Ainakin tämän viikon kelien valossa näin heppoinen pukeutuminen tuntuu kyllä varsin utopistiselta ajatukselta. Mutta, jos nyt sattuis ihan hirvee helle ja makais ensin koko päivän rantsussa, niin ei muuta kuin joku rento pitsipusero tai kuvan kaltainen poncho bikineiden ja shortsien päälle ja menoksi!

Mut tämä lienee pelkkää toiveajattelua. Suomen kesään voisi ennemmin sopia pitsinen pilkkihaalari. 

 

PITSIÄ JA PITKÄT LAHKEET

pusero - Junarose (saatu) / housut - H&M / sandaalit - Crocs / laukku - H&M / korvikset - Uhana Design

Tämä on itse asiassa samalla myös päivän asu -kuva, koska kyseiset kamppeet on päällä just nyt postausta kirjoitellessa. Tämä on ehdottomasti suosikkitapani käyttää pitsipuseroa, eli korkeavyötäröisen alaosan kanssa. Silloin ei ole liian paljas olo, vaikka pukeekin pitsin alle pelkät rintaliivit.

Housujen korkea vyötärö pitää huolen, että ihoa vilkkuu melko maltillisesti. Paljasta ihoa vasten pitsin kuviot kuitenkin pääsevät kauniisti näkyviin.

 

PARHAAT PÄÄLLE

mekko - Ellos (saatu) / nahkarotsi - Saki / kengät - Marks & Spencer / laukku - H&M / korvikset - Viaminnet (saatu)

Onko kaapissasi ihana pitsimekko, mutta ei kutsua mihinkään juhliin missä sitä käyttää? Mulla on just se tilanne. Sain Ellokselta tuon kauniin Ida Sjöstedtin suunnitteleman pitsiunelman (löytyy muuten kokoon 60 saakka!) ja mietin, että olisiko Mustan pitsin yö vihdoin tilaisuus päästä leninkiä käyttämään. 

Naharotsin kanssa mekko sopivasti hieman arkistuu, jos arastuttaa ihan tolleen vaan perjantai-iltana lähteä kaupungille juhlamekossa. Mutta kyllähän Mustan pitsin yö on ihan juhlaa, joten hyvin voi kiskoa parhaan pitsimekon päälle ja lähteä baanalle!

Tsekkaa ohjelmasta, mitä kaikkea Pitsiviikolla tapahtuu ja tuu mukaan! 

 

Kommentit (3)

Katatsu

Hei Veera! Olen aina tykännyt blogistasi ja seurannut sitä olen lähes alkuajoista asti. Ihailen sinua koska olet sinut itsesi kanssa ja uskallat olla oma itsesi :) lisäksi tykkään asuvinkeistäsi, meillä on samanlainen maku vaatetuksen suhteen!

Minä olen pyöristynyt vuosien varrella useamman kymmenen kiloa ja vasta nyt pikkuhiljaa yritän hyväksyä itseni tällaisena kuin olen. Vaikeaa siitä tekee kuitenkin se, että ympärillä olevat ihmiset kokevat oikeudekseen kommentoida kilojani. Varsinkin viimeisen vuoden aikana kommentteja on tullut enemmän, viimeksi lauantaina sain kuulla olevani tarpeeksi syöneen näköinen. En näistä nyt masennusta saa aikaiseksi ja sanattomaksi en jää, mutta kyllähän nämä kommentit suoraan sanottuna vituttaa. Mutta entä jos joku herkempi näitä kommentteja kuulee?

Oletko sinä kokenut kommentointia? Miten olet niihin suhtautunut, oletko osannut sanoa suorat sanat? Olisi kivaa saada joku tsemppipostaus joltakin rohkealta naiselta, kuten esimerkiksi sinulta :)

KR

Hei!
Kaunis tuo viimeisin mekko! <3
Ihana myös tuo M&S:n takki! En ymmärrä miten se on mennyt multa ohi! Ootko ostanut sen kauan aikaa sitten? 
Mukavaa kesää! :)

Ei-leen

Musta pitsi on täydellinen valinta aina - sopii arkeen ja juhlaan. Harmi vain että suurin osa vaatteista on valmistettu keinokuiduista, mikä ei mielestäni pitsiin sovi lainkaan. Toki aito pitsi on hirvittävän kallista, mutta toisaalta myös kestävä ilo. Vinkkinä että kirppareilta voi löytää aitoja vanhoja pitsejä ja niitä voi vaikka värjätä mieleisekseen.

Valitettavasti en ole koskaan päässyt Rauman pitsiviikolle, mutta olisipa ihana jonain tulevana kesänä käydä siellä. Kiva päästä edes kuviesi kautta.

-Kaupallinen yhteistyö Zadaan kanssa-

Olisiko mukava myydä ja ostaa käytettyjä vaatteita ja asusteita näppärästi kotisohvalta käsin, mutta FB-kirppisten sääntöviidakko ei houkuttele? Kerron sinulle oivan ratkaisun ja sen nimi on Zadaa. 

Zadaa on puhelinsovellus, joka tarjoaa helppokäyttöisen markkinapaikan muotituotteille. Olen itse tehnyt sovelluksen kautta jo pari ostosta ja tänään laitoin myös ensimmäistä kertaa tuotteita myyntiin. Jos siis kokoskaalan 44-50 vaatteet, kengät koossa 37-38 niin kannattaa ladata Zadaa puhelimeen nyt eikä kohta, sillä nopeimmat vievät parhaat päältä! Tuotteita on nyt aluksi n. 30, mutta niitä on luvassa lisää lähipäivinä.

Lataa Zadaa puheelimeesi App Storesta iPhonelle tai Google Playsta Androidille


Voit luoda Zadaa-profiilin FB-tunnuksilla. Kun tallennat profiiliin omat kokotietosi, tarjoilee sovellus sinulle sopivia tuotteita. Pluskokojen kohdalla tahtoo tällä hetkellä loppua hieman kokomerkinnät kesken (XXXL=46) ja se onkin Zadaan käytön ainoa miinus. Asiasta on kuitenkin annettu palautetta ja kehitysehdotus on otettu vastaan.

Itse olen siis merkannut oikeat kokotiedot tarkempaan tuotekuvaukseen, joten tuolla 46/XXXL koon alta löytyy myynnistä isompaakin vaatetta. Kannattaa siis itseä kiinnostavien tuotteiden kohdalla tsekata tarkemmat tiedot vaikka myynti-ilmoituksen koko ei ihan natsaisikaan.

Myyminen ja ostaminen on Zadaassa helppoa ja turvallista. Voit selata tuotteita omien kokotietojesi avulla tai voit bongailla kiinnostavia myyjiä ja kuumimpia tuotteita Zadaa Discover -sivun avulla, joka löytyy sovelluksen alareunassa olevan silmä-ikonin takaa. Sieltä löydät myös bannerin, joka vie mun putiikkiin. Jos joku tuote kiinnostaa, mutta vasta harkitset ostamista, kannattaa tykätä tuotteesta (sydän), jolloin se jää talteen omaan profiiliisi ja saat ilmoituksen mikäli myyjä laskee tuotteen hintaa.

Kun teet ostoksen, kaikki kommunikaatio myyjän kanssa on helppo käydä teidän kahden välille aukeavan chatin välityksellä. Matkahuollon Zadaa Packagea käyttämällä lähetyskin on iisiä ja edullista. Toimitus maksaa vain 4 € ja Matkahuollon pakettipisteitä löytyy maastamme n. 1800 kpl.

Tuotteen lähettämistä varten tarvitsee vain Zadaasta saadun koodin, joka annetaan paketin mukana kassatyöntekijälle. Ei siis tarvitse kirjoitella vastaanottajan tietoja eikä maksaa mitään lähettäessä, sillä ostaja maksaa toimituksen samalla tuotteen kanssa. 

Rahatkin on tämän sovelluksen kautta shoppaillessa normaalia tilisiirtomeininkiä paremmin turvassa, sillä Zadaa Protection antaa jokaisella kaupalle ostoturvan. Zadaa pidättää ostajan tekemää maksua niin kauan, kunnes tuote saapuu ostajalle. Zadaa myös korvaa ostajalle vahingon, mikäli tuote ei vastaakaan myyjän antamaa kuvausta! 

Minulta myynnissä mm. näiden asukuvien kamppeita! Ja postauksen muissa kuvissa vilahtelevat vaatteet myös. On paljettia ja nahkaa, rotseja ja mekkoja ja vaikka mitä. 

Olisi tosi kiva saada Zadaan valikoimiin lisää myös pluskoon vaatteita, joten kaivelkaas tekin kaappejanne ja naputelkaa itsellenne turhia kamoja myyntiin. Tuotteiden lisääminen on helppoa, kun sovellus ohjaa koko ajan mitä tehdä ja muistuttaa, jos meinaa jokin tärkeä tieto jäädä pois. 

Nyt siis vaan lataamaan Zadaa-sovellus (App Store - Google Play) ja tsekkaamaan heti ekana Discover-välilehden (se silmän kuva) kautta mun putiikin antimet! Ja kannattaa tykkäillä tuotteista, niin huomaatte, jos/kun hinnat laskee.

Ihanan puhdistavaa käydä kaappeja läpi ja pistää kiertoon kamat mitkä ei enää tunnu omilta ja sopivilta. Toisen hylkäämä vaate voi kuitenkin olla jollekin toiselle vielä isokin aarre! 

Kommentit (13)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, housut on kyllä sellainen tuote mitä on vaikea ostaa ja myydä kirpparilla. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

pohtija

Aika nihkeästi tietoa tuosta...kuka nuo jutut kirjoittaa, onko taustalla joku firma vai mikä, jollekin kai ne voitotkin menee ??

Veera
Liittynyt2.9.2015

No tietenkin taustalla on firma. (Suomalainen sellainen.) Eihän tuollainen palvelu nyt tyhjästä ilmesty. Ja kyllä, firmojen tavoite on tehdä toiminnallaan voittoa.

Kuka kirjoittaa mitkä jutut? Mitä tällä tarkoitat?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

pohtija

No esimerkiksi tuo sinun haastattelu ja näkyi siellä muutakin juttua olevan. Enkä kyllä kuvitellutkaan palvelun ihan tyhjästä ilmestyneen. On siellä joku joutunut hieman koodiakin vääntämään, että sovellus saadaan pystyyn. Tuo voittotavoitekin on tuttua. Taustat aina näissä nyt vaan kiinnostaa ja voisi kuvitella, että yhteistyöpostauksessa niitä hieman avataankin. 

Veera
Liittynyt2.9.2015

omasta mielestäni on kiinnostavampaa kertoa palvelusta ja siitä miten se toimii, kuin siitä ketkä firmaa pyörittää ja ? Niin, mitä muuta, en nyt oikein tiedä millaisia taustatietoja olisit yrityksestä edes kaivannut.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

???

Joo...pari kertaa kysytty haastiksen kirjoittajasta, ei vastausta :) Vai onko se salaista tietoa... Olisikohan firmalla mahdollisesti nimikin ja jotain historiaa vai onko se vaan putkahtanut jostain?

Veera
Liittynyt2.9.2015

No johan on. En ymmärtänyt, että nää on sulle elämää suurempia tietoja. Palvelun taustalla olevan firman nimen olisit vaikka ihan itsekin Zadaan sivuilta löytänyt, kun olisit viitsinyt katsoa: Digital Fabrik Oy. https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/digital-fabric-oy/26880544/reki...  

Enpä ole mitään ihmeempää historiikkia firmasta kysellyt, kun itselleni se ei ole mitenkään erityisen tärkeää; Mua kiinnostaa palvelu, jota tuottavat.

Osan Discover Magazinen teksteistä on kirjoittanut Iina Moukola. Muista zadaan sivuilla olevista teksteistä en tiedä kirjoittajaa. Ei sellaisia ole tapana yrityksiltä kysellä.

Onko nyt kaikki ok?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

pohtija

Voi kuule, minä selvitinkin nuo asiat ihan itse, kun vastaus tuntui olevan niin tiukassa.  Kiinnostavaa sinällään myös nähdä kuinka hankalaa sitä tietoa oli tätä kautta saada  : ) Ja jos kysyttävää ilmenee niin kannattanee varmaan jatkossakin kvg, ettei arvon blogisti häiriinny.  Näyttää että sinulle on elämää suurempi asia olla vastaamatta kysymykseen tai sitten "kettuilla". Toivottavasti yhteistyökumppanisikin arvostavat : )

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ainakin toistaiseksi FB-tili on ainoa tapa rekisteröityä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

pauliina2

moi, miten tuolta voi hakea jonkun tietyn myyjän tuotteita? en esim löydä sinua ollenkaan. :( painoin siis siitä silmästä mutta ei auttanut asiaa.
reksteröidyin eilen ja olen jo ihan koukussa!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Siellä ei valitettavasti ole myyjähakua. Ja mun profiili löytyi sieltä discover osiosta vain tuon yhden viikon ajan. Ajatuksena on siis hakea tuotteita omalla koolla tai esimerkiksi hakemalla tuotemerkkejä. Mut eipä mulla siellä tällä hetkellä ole paljoa enää myynnissäkään.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

-Kaupallinen yhteistyö Pepsodentin kanssa- 

Hymy on mulle tosi tärkeä. Koen sen olevan ehdottomasti kaunein asia itsessäni. Tai ei niinkään se hymy itsessään, mutta hymy kaunistaa mielestäni enemmän kuin mikään meikki tai muu itsensä tuunaaminen. Tykkään itsestäni ehdottomasti eniten hampaat esillä leveästi virnistellen ja siksi mua harvoin nähdään blogikuvissakaan vakavana. 

Hammasrivini ei ole mitään Hollywood-tasoa. Teini-iässä olisin halunnut eroon vampyyrikulmahampaistani ja haaveilin niiden hiomisesta huomaamattomammiksi, mutta sittemmin olen tykästynyt niihin todella. Vinoista alahampaista, vampyyrikulmista ja luonnostaan hieman kellertävästä väristä huolimatta tykkään kovasti hammasrivistöstäni ja koen hymyni nätiksi ja persoonalliseksi.

En ole koskaan kokenut tarvetta varsinaiseen hampaiden valkaisuoperaatioon, mutta kyllä minä aina kaupan hyllyllä mieluusti tartun juurikin sellaiseen tahnatuubiin, joka lupaa hieman valkoisemman hymyn. 

Vaikka itse en juokaan kahvia tai tupakoi (molemmat tosi pahoja hampaiden värille!), niin värjäymiä aiheuttavat myös mm. colajuomat, punaviini, tee, mustikka ja jotkin lääkeaineet. Happamat ruoka-aineet puolestaan kuluttavat hammaskiillettä, joka taas entisestään herkistää hampaita värjäytymille. Kaiken tuon vastapainoksi hellävaraisesti valkaiseva hammastahna tuntuu varsin luontevalta ja tarpeelliselta valinnalta.

Meidän taloudessa on jo pitkään ollut käytössä Pepsodentin White Now-sarjan tuotteet, joten tutustuin ilolla myös uusimpiin saman sarjan CC-tuotteisiin. Uusien Correction & Care -hammastahnojen vaikutus perustuu mekaanisen puhdistuksen lisäksi tuotteen siniseen väriin, joka hämää hampaat välittämästi valkoisemman näköisiksi. Vähän kuin photoshop-filtteri! Ei siis pelkoa, että tahna vaurioittaisi hampaita vaan päinvastoin tuote sisältää kiillettä vahvistavia mineraaleja.

Kaikkien oikeasti tärkeiden ominaisuuksien kuten hoitavuuden, puhdistustehon ja hellävaraisuuden lisäksi itse kaipaan hammastahnaltani kahta asiaa: sen täytyy maistua hyvältä ja raikkaalta sekä vaahdota kunnolla.

Muistan kuinka lapsena katselin kun isosiskoni pesivät hampaitaan ja olin kateellinen, kun heillä tuli pestessä paljon vaahtoa, mutta minulta ei. Mitä lie hölmöä lastentahnaa minulla ollut, ja koin, että kunnon hammastahnavaahto on isojen tyttöjen juttu. Niinpä edelleen aikuisenakin kartan tahnoja, jotka eivät juuri vaahtoa. :D

Pepsodentin CC-tuotteissa on onneksi kunnossa sekä maku, että sopiva vaahto. Tahnaa on vielä paranneltu aiemmista White Now -tuotteista siten, ettei se ole väriltään enää ihan niin sininen, eikä siten sotke enää lavuaaria ja suupieliä samaan malliin. 

En voinut välttää kiusausta koota tällaista hampaidenpesuilmeet-kollaasia. Just hyviä kuvia! Se on tuo hammaspeikon taltuttaminen joidenkin otosten perusteella aika rankkaa ja agressiivista puuhaa. 

White now CC-tahnoja on saatavilla kaksi versiota: sinisävyisessä tuubissa oleva Correction & Care ja pinkkisävyinen Correction & Care Bright. Tutustu tuotteisiin lisää TÄÄLLÄ.

Itse otin käyttöön ekana tuon Bright-version, koska se sopi niin hienosti yhteen hammasharjani kanssa. Sillä kyllähän sillä tuotteen ulkonäölläkin on väliä sisällön lisäksi! 

 

 

 

Kommentit (5)

Vierailija

Ihan mielenkiinnosta, oletko miettinyt sähköhammasharjaa? :) Itsellä ollut jo pari vuotta ja takaisin normiharjaan en vaihtaisi! Tuntuu, että normiharjalla jää likaiseksi hampaat.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä en tykkää käyttää sähköhammasharjaa, kun se tärinä kutittaa mun nenää aina niin paljon että ahdistaa. :D

En toki ole nyt muutamaan vuoteen edes kokeillut, että oisko tapahtunut kehitystä vehkeissä eivätkä olisi enää samanlaisia tärisijöitä. Mutta kaikki kokeiluni ovat olleet epämiellyttäviä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Niin että valkaisiko se nyt hampaita vai oliko tämä vaan näitä maksettuja mainoksia taas...(?)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Oli maksettu kaupallinen yhteistyö, kuten postauksen alussa olen maininnut. mutta olen itse käyttänyt noita CC-tahnoja jo tosi pitkään ja itse koen, että optinen vaikutus on välitön. Ja ainakaan hampaani eivät ole enempää kellastuneet sinä aikana kun olen näitä tahnoja käyttänyt (jo muutaman vuoden). Mutta en siis pystynyt mitään varsinaiss testijaksoa tekemään, sillä olin tosiaan käyttänyt Pepsodentin cc-tahnoja jo pitkään ennen tätä, joten ei ole sitä ennen-tilannetta muistissa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!