Kirjoitukset avainsanalla Urheiluvaatteet

Blogin FB-sivuilla esiteyissä postaustoiveissa nostettiin esiin mm. pluskokoisten urheiluvaatteet, joten tämä postaus tarjoilisi niitä. Olen usein kuullut pluskokoisten sanovan, että on vaikea löytää vaikkapa treenivaatteita, mutta ainakaan omassa 46-48 koossa en itse vielä näe ongelmaa, vaan rättejä kyllä löytyy vaikka mistä. Toki sen olen itsekin huomannut, että kivijalkaliikkeissä ei aina välttämättä ole suurimpia kokoja tarjolla vaikka tuotteesta olisi niitä valmistettukin, mutta internet auttaa tässäkin asiassa. Vaatteiden puute ei siis ole syy olla liikumatta. Ja siellä kaupoissa asioidessakin kannattaa toki jättää asiasta palautetta niin jospa ne sisäänostajat rohkaistuisi ottamaan rekkiin valikoimaa laajemminkin kuin skaalalla S-L.

Kollaasissa hieman otantaa mun omista sporttireleistä. Kaikki trikoohousut ja haalarit näissä kuvissa Adidas, t-paidat merkeiltä Reebok, Nike ja SOC (stadiumin oma merkki). Käytän enimmäkseen perinteisten sporttibrändien vaatteita ja suurimmat koot riittää mulle ainakin alaosien ja löysien yläosien ollessa kyseessä. Mun suosikkitvaate salille on ehdottomasti trikoohaalarit joita kollaasissakin näkyy kaksi. Omistan kaiken kaikkiaan neljä haalaria, kaikki Adidakselta. Haalarin kanssa ei tarvii pelätä, että persvako vilkkuu kyykätessä eikä housunkaulus myöskään rullaudu vatsamakkaroiden alle joten housujen nostelun sijaan voi keskittyä itse tekemiseen. Tällä hetkellä en vaan valitettavasti löytänyt ainuttakaan haalaria, jotta olisin voinut linkata kiinnostuneille. Toivottavasti tuleviin Adidaksen mallistoihin taas ilmestyisi.

Muita kollaasissa näkyviä tuotteita on Elloksella myytävän Áhkka-merkin ulkoilupuku, Adidaksen painonnostokengät, Merrelin treenikengät (saatu), Zero Pointin kompressiosukat ja säärystimet (saatu) ja mustavalkoisen haalarin alta vilahtaa Shock Absorberin urheiluliivit. Sporttiliivit onkin oikeastaan ainoa urheiluvaate, joka on vähän aiheuttanut päänvaivaa, mutta nuuskimalla hirveät määrät kauppoja ja nettipuljuja ja sovittelemalla hirmuisen määrän liivejä, on ne parit hyvärkin löytyneet. Itsellä tällä hetkellä käytössä sporttiliivejä Shock Absorberilta ja Freyalta.

Kokosin alle muutaman kollaasin urheiluvaatteista, joista löytyy kokoja isommillekin liikkujille.

 

 

 

Trikoissa suosin useimmiten tylsän yksivärisyyden sijaan erilaisia väri- ja kuosihässäköitä. Tämän kollaasin kolmikon löydät esimerkiksi Zalandolta.

punaiset Niket, hinta 59,99 €  / kirjavat Niket, hinta 94,95 € / Adidakset, just nyt alessa 38,32 €

 

Mikäli tunnettujen urheilumerkkien koot tuntuu loppuvan kesken, niin treenivaatteita voi katsastaa vaikkapa Ellokselta, missä heidän oman merkkinsä urheiluvaatteita on tarjolla useimmista tuotteista jopa kokoon 58/60 saakka. Trikoiden, shortsien ja toppien hinnat pyörivät pitkälti haarukassa 15-40 €.

Ellokselta kannattaa tsekata myös ulkoiluvaatteita tarjoava merkki Áhkka, jonka tuulipukuja, kuoritakkeja, toppapukuja jne on tarjolla kokoon 60 asti. Itsellä on kokemusta paristakin Áhkkan takista ja olen ollut varsin tyytyväinen. Takkien hinnat liikkuu 100-200 € välillä, mutta omani olen aina ostanut jonkun alekoodin turvin, joten paljon edullisemmin olen selvinnyt. Juuri nytkin on Elloksella tarjous "-40% kalleimmasta tuotteesta"!

Näistä ei itsellä ole kokemusta, mutta tarkastamisen arvoisia voivat olla myös Junarosen sportswear -mallisto ja Davidin Plus-mallisto. Molempien mallistot on kyllä melko suppeita eikä väreilläkään juuri ilotella, mutta hillityistä perusväreistä pitävälle noista löytyy peruspöksyjä ja yläosia. 

Itselle hankalinta on tosiaan ollut löytää hyviä urheiluliivejä, mutta ei sitä onneksi ilmankaan ole tarvinnut jäädä. En minä tosin edelleenkään ole löytänyt liivejä joissa haluaisin hyppiä tai juosta, mutta pomppimattakin olen voinut treenata ja ei tää pullero nyt kovin montaa sataa metriä tällä hetkellä juoksis vaikka olis millanen panssari. :D

Itsellä (koossa 85G-H) siis tällä hetkellä käytössä liivejä Shock Absorberilta ja Freyalta. Just nyt kiinnostelis tilata Ellokselta sovitukseen nuo kollaasin oikean yläkulman Glamorise-liivit joissa näyttäis olevan kokoja kuppiin G-saakka. Hyvällä tuurilla se vois riittää!

Toiset itseä kiinnostavat sporttiliivit on ainakin Lumingerien myymät Enellit joista olen lukenut paljon hyviä arvosteluja isorintaisilta. En vaan toistaiseksi ole jaksanut tutustua Enellin omaan kokopolitiikkaan siinä määrin, että olisin toimertunut tiilaamaan.  Mutta Enellin liiveissä siis ympärysmittoja haarukalla 60-130 cm, joten luulis aika monelle lyylille löytyvän sopivat kannattimet.

Lumingerienvalikoimista löytyy myös mm. Panachen ja Freyan urheiluliivejä, eli tuolta kannattaa kyllä isorintaisen tsekata, jos sporttipanssari hankinnassa. 

 

Lukijoiden omat vinkit pluskoon urheilupukeutumiseen saa mielellään laittaa jakoon kommenttiboksissa!

Kommentit (14)

Elinann

Anita merkiltä löytyy loistavat urheiluliivit. Itse käyn kokoa 100F ja huoletta voi hyppiä ja juosta. Ei hölsky eikä pompi :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

en kyllä ihan usko tuohon "ei hölsky eikä pompi" -vakuutteluun, mutta pitänee ottaa Anitat kuitenkin sovituskoppiin, kun seuraavan kerran sellaisiin törmään. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

JoAnn

Kyllähän kokoja löytyy, mutta jos haluaa jotain ei niin tiukkaa ja lyhyttä, niin alkaapa olla vaihtoehdot vähissä, usein ihan nollassa. Minä haluan, että treenipaita on löysä ja sen verran pitkä, että ei tarvii pelätä rekkamiehen hymyn vilkkumista. En ole tällaista vielä löytänyt, joten olen tyytynyt lyhythihaiseen tunikaan, joka ei taas materiaaliltaan ole hyvä. 

Minä en valitettavasti ole niin sinut kroppani kanssa, että kehtaisin jokaisen muhkun näyttää, joten nuo tiukat paidat on ehdoton nounou. 

Kikka

Minäkin olen etsiskellyt pitempää tunikamaista urheilupaitaa, reilusti pepun peittävää. En myöskään ole niin sinut itseni kanssa, että tiukkaa paitaa käyttäisin. Jos joku tietää, mistä löytyisi, voi mielellään vinkata. Tai jumppaleggarit hameella olisivat myös kivat.

G85

Voin kyllä isorintaisena lämpimästi suositella noita Enellin urheiluliivejä! Muistaakseni koko oli melko helppo valita Enellin oman laskurin avulla, tyyliin mitta rintojen alta ja päältä ja ne syötettiin laskuriin, joka kertoi oikean koon. Enellien pukeminen on myös helppoa edessä olevien hakasten vuoksi. Itselläni on aina urheiluliiveisä vaikeuksia takana olevien kiinnityssysteemien kanssa, kun liivien pitää olla niin napakat. Hieman hiostavat Enellit ovat mutta muut ominaisuudet ovat niin loistavia etten vaihtaisi mistään hinnasta pois!

Veera
Liittynyt2.9.2015

toi edestä kiinnittäminen olis kyllä itselle ihan ehdoton juttu, sillä mun toisen olkapään liikkuvuus on rajoittunut aika paljon, joten kireiden urheilurintsikoiden kiinnittäminen taakse on mulle lähes mahdotonta. :P

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mira

Kokeilkaapa Panache Sport-urheiluliivejä, niin muut eivät tunnu enää miltään! Uskomattoman hyvät päällä.

Veera
Liittynyt2.9.2015

ehdottomasti kyllä sovitan, jos tulee jossain liikkeessä joskus vastaan!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Moi Veera ! Itse olen painiskellut liikakilojeni kanssa jokusen vuoden ja kysyisin sinulta, mitä tapahtui? Olit kuitenkin ihan normaalin näköinen ja sitten lihoit paljon. Mistä se johtui ja söitkö paljon roskaruokaa vai oliko makeiset sun juttu?

Onko sulla(kin) tarve korostaa sitä, että "joo tykkään itsestäni ja olen upea näinkin?"

Veera
Liittynyt2.9.2015

No hei vierailija! Ajattelitpa sitten omista liikaakiloistasi mitä tahansa, niin minä koen olevani ihan normaalin näköinen ihminen edelleen. Normaalipainoinen toki en. Minä kysyisin puolestani sinulta, että mikä saa sinut kuvittelemaan, että olisin kiinnostunut kertoilemaan elämäni kiemuroita painon nousun takana jollekin anonyymille?

Ja kyllä, tämän blogin yksi tärkeimmistä sanomista on se, että on ihan jees tykätä itsestään vaikkei yleisiin kauneusihanteisiin mahtuisikaan, joten teema toistuu täällä toisinaan, eli olkoon se nyt sitten vaikka "tarve korostaa", jos sulle tulee siitä parempi mieli.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

atomi

Ihan pakko nyt kysyä, eikö Veera ole mielestäsi normaalin näköinen? Ja eikö tässä ulkonäkökriiseilijöiden maailmassa saisi tykätä itsestään? Otapa ja lue Veeran aikaisempia postauksia ulkonäköasioista niin saat ehkä jotain ajattelemisen aihetta itsensä arvostamisesta.

yläpainotteinen

Itse olen vuosia tilannut rintaliivini englannista (Bravissimo) ja useinpa on tullut tilattua sieltä myös vaatteita, joissa on rintaville ja erittäin rintaville leikattuja vaatteita. Ovat kieltämättä hintavia, mutta tulee sillekin vuosien saatossa hintaa, että ostaa paidat/mekot/jakut kokoa 50 jostakin ja joutuu viemään ne pienennettäviksi ompelijalle.  

Parhaat urheiluliivit minulle ovat Shock Absorberin D+ Max Sporttiliivit. Niillä voi juosta ja pomppia, mutta totuus on kyllä se, ettei sellaisia liivejä olekaan, joilla saisi kokonaan tuon rintojen liikkumisen pois. Eikä se ole tarkoituskaan, ideahan on saada se minimoitua niin, ettei tee kipeää. Ennen näitä liivejä ratkaisin ongelman pitämällä päällekäin kaksia urheiluliivejä -ja oli niin maan vietävän tukalaa. Useat lenkit jäivät tekemättä vain siksi, että pelkästään liivien päällepukemiseen meni 10 minuuttia :(

Vierailija

Nuo Enell-liivit on itselleni olleet todella hyvät. Olen isokokoinen, isorintainen ja tykkään liikkua. Spinningissä ja "juostessa" toimivat erityisen hyvin. Olen ottanut kahta eri kokoa, todella napakat kovempaan menoon ja kokoa isommat rauhallisempaan. Toimii!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mun pitäis kyllä varmaan kans kokeilla noita Enellejä, kun olen kuullut niitä niin kovasti kehuttavan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!


  1. Toppi-Reebok, Ellos Vaikka siviilissä en tällaisia väri- ja kuvio -oksennuksia päälleni pukisikaan, niin urheiluvaatteissa ne viehättää.
  2. Sukat-Puma, Ellos Nämä Puman varrettomat sukat ovat ehdottomat lempparini! Eivät kurkistele rumasti treenikengistä.
  3. Trikoot-Nike, Zalando Värikkäiden ja kuviollisten yläosien kanssa kokonaisuutta rauhoittaa mstat trikoot
  4. Painonnostokengät-Adidas Itselläni käytössä olevista Powerlift 2.0 -kengistä on tullut markkinoille uusi väri.
  5. Toppi-Reebok, Ellos. Vaakaraidat leventää, tekisikö ne myös lihaksikkaamman näköiseksi? :D

Se on hieno tunne, kun kävely on tönkköä ja takamuksessa ja reisissä sykkivä kevyt kipu muistuttaa, että siellä kaiken läskin alla on myös lihasta. Tätä fiilistä ei olekaan kesän aikana koettu sillä sporttitouhut jäivät touko-kesäkuun vaihteessa ihan hunningolle. Ei mitään sen kummempia syitä kuin että en vaan saanut ahteriani ylös sohvalta. Alkukesä meni kohdallani sellaisessa väsymyksessä ja sumussa, että en tehnyt juurikaan muuta kuin kävin töissä ja nukuin ja sitten sitä vaan jotenkin ajatteli suosiolla palaavansa salille syksyllä ns. uuden kauden alkaessa. Eilen sitten muutaman kuukauden tauon jälkeen punttikoulussa kyykätessä jysähti mieleen kyllä melkoinen katumus siitä, että päästi itsensä hunningolle. Rauta painoi aivan liikaa, tempauksen kertaamisen sai jälleen kerran aloittaa pelkällä tangolla ja jo muutaman etukyykyn jälkeen piti alkaa vilkuilemaan kelloa, että koska kidutus olisi ohi.

Olo oli siis monella tavalla epämukava, mutta löytyihän siitä painojen pariin paluusta jotain positiivistakin kuten se, että eräs nuorimies kommentoi rinnallevetojani katsoessaan, että "sä olet kyllä käynyt täällä aiemminkin.". En siis ollut taantunut aivan ensikertalaisen tasolle vaikka se itsestä siltä tuntuikin. Ilahdutti kovin. Päivän positiivisiin kuului tietenkin myös punttikoulusta tutuksi tulleiden kivojen treenikavereiden näkeminen ja se, että ylipäätään sain itseni raahattua paikalle. Kyllä se tästä taas lähtee! Ensi viikolla suunnitelmissa palata myös Lastaamon CT Voima -tunneille.

Pyörin eilen Intersportin hyllyjen välissä ja myyjä tuli kysymään mitä etsin. "Treenimotivaatiota lähinnä metsästän", oli vastaukseni. Oikeasti en kyllä itse tarvitse tällä hetkellä yhtään urheiluvaatetta, sillä viime talvena tuli hankittua yhtä jos toistakin, mutta ainahan niitä uutuuksia on kiva kyylätä ja ainakin itselleni ne kunnolliset ja hyvän näköiset treenireleet ovat todella tärkeitä. Haluan päälleni vaatteita joista tulee energinen ja sporttinen olo ja sitä en itse missään virttyneissä verkkareissa ja ikivanhassa t-paidan retkussa tavoita.  Vaikka oma sporttivaatekaappi onkin tällä hetkellä kunnossa, niin keräilin kuitenkin kollaaseihin muutamia omaa silmääni miellyttäneitä syksyn uutuuksia itselleni tutuilta ja käytössä hyväksi havaituilta merkeiltä. Kaikki kollaasien tuotteet ovat sellaisia joista kokovalikoima riittää ainakin kaltaiselleni 46-48 kokoiselle.

 

  1. Pitkähihainen pusero-Nike, Ellos. Syksyn viimassa lenkkeillessä tarvitaan pitkät hihat.
  2. Trikoot-Reebok, Ellos. Hirveen harmillista, etten oo trikoiden tarpeessa, nää niittipöksyt ois upeet!
  3. Haalari-Nike, Stadium. Haalarin mahtavuutta punttihommissa olen hehkuttanut jo aiemminkin. Ei turhaa pöksyjen nostelua kyykkysarjojen välissä!
  4. Toppi-Nike, Zalando. Tiukan haalarin päällä on kiva käyttää ohutta ja keveää toppia.
  5. Painonnostokengät-Adidas, Fitnesstukku. Kun sain ensi kerran painonnostokengät jalkaan, parani kyykyt selkeästi. Power Perfect II -mallissa kantaa on vielä hieman enemmän kuin edellä nähdyssä Powerlifteissä.

En kai mä ollut ainoa joka lusmusi kesän? Kai jollain muullakin on sama uudelleen aloittamisen kauhu kuin minulla??

Kommentit (3)

Piia/vihainenpekoni.blogspot.com

Ompas ihana uus väri noissa adidaksissa!! Itellä noi power perfectit myöskin käytössä.

Laura K.

Todellakin koko kesä on mennyt lähinnä syödessä ja laiskotellessa. Nyt yrittänyt tosissaan taas lenkkeillä enemmän ja katsoa mitä suuhunsa laittaa. Salille en ole vielä saanut itseäni raahattua. :D Tsempit sinne, kyllä se tästä taas lähtee :)!

Piipu

Joo et oo ainut joka on lusmunnut. Tosin nyt löytyi syykin mun väsymykseen ja ainaisii kipuihin joita lääkkeet eivät vieneet poies; kilpirauhas arvot päin peetä. Jospa se tästä lähtis ku lääkityksen saa kondikseen, mieli kaipaa jo salille! :)

Väliin pieni sporttirelevinkki! Olen itse tykästynyt käyttämään punttihommissa usein haalaria erillisten osien sijaan. Ainakin kaltaisellani omenavartaloisella tuppaa ne trikoopöksyt helposti etenkin kyykätessä rullautumaan vyötäröltä ja se on niiiiiiin raivostuttavaa olla koko ajan nostelemassa ja korjailemassa vaatteitaan joka suorituksen jälkeen. Haalari poistaa tän ongelman tyystin eikä tarvitse pelätä persvaon vilkkumista treenikavereiden kiusaksi.

Itselläni on parikin Adidaksen haalaria, Toinen on tämä alla olevassa kuvassa näkyvä, kuvioltaan äärimmöisen rasittava ohut olkaiminen kokopuku ja toinen kokomusta leveämmillä olkaimilla varustettu versio. Nyt Ellokselta hyppäsi silmille tuon mustavalkoisen haalarin astetta kauniimpi sisko. Mikä ihanuus! Montako treenihaalaria ihminen saa omistaa? (vastaus on, että varmaan aika monta, jos vaan taas sais aikaiseksi treenata eikä vaan lusmuais sohvalla kuten mä viime viikot)

GS Catsuit -haalarin normihinta on 65 €, mutt Elloksella on sunnuntaihin saakka tarjolla alennus joka koskee myös merkkituotteita. Yli 60 € ostoksesta el on 20 euroa, joten tuo haalari irtoais siis hintaan 45 €! (lisätietoja alennuksesta löytyy heti etusivun alebanneria klikkaamalla)

Mitä kokoihin tulee, niin itse olen todennut, että itselleni olisi paras sellainen koko L:n ja XL:n välistä. XL (46/48) on vähän  turhan pitkä tällaiselle alle 170 senttisella ja sen takia mustan haalarini olkaimet esim on itselle hieman pitkät. Tuo silmissä vilisevä haalari puolestaan on kokoa L (42/44). Ja kyllähän se siis justiinsa päälle menee, mutta ehkä se L-XL välimuoto olis kaikista paras.

Kommentit (9)

Veera
Liittynyt2.9.2015

ei ole täyspitkät lahkeet, vaan sellaiset pohjemittaiset.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Piia

Mulla kaikki treenihousut (trikoot) on H&M:stä ja tulee kyl niin ylös et ei vilku :) Kannattaa käydä sielt kattomassa/tilata jos pelkkiä housuja haluat :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä tuppaan aina ihastumaan kaikkiin ihaniin värikkäisiin ja kuviollisiin trikoisiin ja henkkamaukalla on pääasiassa tullut vastaan kuoseja ja värejä jotka ei miellytä, joten mulla ei taida olla sieltä kuin yhdet shortsit. Mutta täytyy joskus testata niidenkin trikoomalleja. Nyt on kyllä onneksi kaapit aikalailla treenikampetta pullollaan. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Piia/vihainenpekoni.blogspot.com

Heh :) Musta siellä nettipuljussa on parempi valikoima kun liikkeessä. Itellä olis kans nyt shortsit hakusessa. Sit kun on pitkät sukat ja polvituet ni voi laittaa sellasetki jalkaan :D terv. kanajalka.

Fantti

Mä harrastan combatia ja siinä hommassa ei mitkään leveät, ylös nostettavat tai taitettavat resorit jaksa pitää housuja jalassa, vaan tarviin oikeasti trikoot joissa on kunnon nyöri vyötäröllä. Ikävännäköistä tosin se, kun ensin on kiskonut housut mahdollisimman ylös, kuristanut nyörillä tiukaksi ja sitten vähän matkaa ylempänä onkin urheilurintsikoiden aiheuttama kurouma, tulee komeat selkäläskimakkarat! Olenkin alkanut suosimaan löysiä yläosia näiden tiukkojen alaosien kanssa... Jostain syystä läski ei katoa vaikka kuinka huhkii jumpassa!

Heidi

Vähänkö siistit haalarit! Mitenkäs toi yläosa? Minun ongelmani on yleensä tuollaisessa naruolkaimisessa se, että yläosa valuu ja esittelen tissivakoani. :-o

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ei ole itselläni ainakaan valunut olkaimet, kun on aika napakka tuo haalarin koko

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tiiättekö kuule mitä.. Tänään oli ehkä eka kerta, kun mua ei treenatessa ollut kertaakaan sellanen olo, että "en pysty, en jaksa, loppuispa tää äkkiä!" tai muutenkaan silleen yleisesti vituttanut. Toki siinä kohti, kun tempaus tuntui taas kerran ihan ylivoimaisen vaikealta ja tuli epäonnistuneita suorituksia, niin teki mieli potkia tankoa ja kiukutti, mut se oli erilaista se ärsytys. Se oli sellaista "jumalauta, mä haluun onnistua tässä!" eikä sellaista "äää, tuntuu epämukavalta, haluun kotiin" -fiilistä. Ekaa kertaa mulla oli siis Punttikouluun mennessä lähtökohtaisesti positiivinen olo ja mä odotin innokkaasti mihin kaikkeen mä tällä kertaa pystyisinkään. Suunnaton ero siihen yleensä vallinneeseen "en mä kuitenkaan jaksa mitään" -ajatusmaailmaan. En tiedä oliko tämä nyt vaan joku hetkellinen viiraus vai olisiko tästä tunteesta pysyvämmäksikin. Mä toivon jälkimmäistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

positiivista fiilistä nostatti myös mun törkeän hienot sukat! Törkeän hienot Adidas Neon pääkallosukat löytyivät kuukauden takaiselta Berliinin reissulta ja harmittaa, etten ostanut näitä vain 3 € maksaneita pääkallomahtavuuksia kahta paria enempää.

Vaikka se tempaus tosiaan taas kerran pistikin irvistelemään ärsytyksestä (miten voi yks liike olla niin hemmetin vaikee???), niin päällimmäiseksi tunteeksi treeneistä jäi tällä kertaa onnistuminen. Mä nimittäin päätin miettiä vaan niitä asioita joissa huomasin edistyneeni ja joissa ylitin itseni. Tällä kertaa onnistumisen tunteita tarjosi takakyykky. Fiilistä nostatti ihan jo se, että huomasin keskivartalon (kirjoitin ensin, että keksivartalon, mutta sekin taitaa olla omalla kohdallani ihan relevantti termi) hallinnan parantuneen ja selän pysyvän kyykätessä paljon paremmin pystyssä kuin aiemmin.

Lisää tunnelmaa kohotti uusi takakyykkyenkka! 55 kiloa on kaikille true sporttaajille varmaan suurin piirtein avaimenperän paino, mutta meikäläiselle se oli suunnattoman ilon aihe! Tehtiin siis kyykkysarja jossa vähennettiin aina toistoja ja lisättiin painoja. Eli 5-4-3-2-1 toistoa tavoitteena löytää sinne ykköselle sitten se oma maksimi. Kaksi toistoa meni 50 kilolla ja ykkösen puristin sitten tuolla itseäni ilahduttaneella 55 kilolla. Mulla pyörii koko ajan mielessä, että "toi on kyllä kaikkien muiden mielestä varmasti niin nolon onneton suoritus, ettei kannattais ehkä kenellekään kertoa", mutta sitten taas toisaalta mä olen siitä itse niin ylettömän iloinen, että pakko fiilistellä ja muistuttaa, että kisaan tasan itseäni vastaan. Joka ikinen lisäkilo tarkoittaa, että kehitystä on tapahtunut!

Mä en melkein malttais odottaa seuraavia treenejä!

Kommentit (8)

Piia Sankari

Noi onnistumisen ja itsensä ylittämisen tunteet on niin parhaita!! :) Jatka samaa rataa :)

-Piia-

Oxalis

Huimaa! Täällä 55 kg tuntuu vielä aika kaukaiselta haaveelta, joten todellakin katson sun avaimenperiä ylöspäin :D Perästä tullaan!

Eeppi

Muista Veera, et sä oot monelle esimerkkinä kun uskaltaudut sinne punttikouluun ja teet treenejä siellä. Siellä voi olla joku tyyppi, joka ottaa susta mallia, kun "kehtaat" huonosta kunnosta huolimatta tulla tunnille. Sä saatat huomaamattasi toimia esimerkkinä hyvästä itseluottamuksesta! Ja samaten tän blogin seuraajista joku on voinut saada liikunnasta kiinni sun esimerkin avulla.

En tiedä miksi tällainen kommentti, ehkä nää esillä olleet koulukiusaus yms. asiat sai mut pohtimaan itseluottamusta ja sitä mitä muut meistä ajattelee.

se mun toive oliskin, että mun kaltaiset rapakuntoiset rohkaistas toisiamme sportin pariin. Itsekin juuri sellaista esikuvaa ja vertaistukea usein kaipaisin. Ne jo valmiiksi hyväkuntoiset true sporttaajat tuntuu suorituksineen niin kaukaiselta.