Kirjoitukset avainsanalla Tukkahommia

Sana selfie on kenties vakiintunut käyttöömme vasta viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta toiminta sanan takanahan on toki jo paljon vanhempi juttu. Robert Cornelius nappasi Philadelphiassa meitsien jo vuonna 1839 ja minäkin tulin harrastuksessa heti kohta perässä n. 165 vuotta myöhemmin. 

Mulla on albumissa tallessa selfieitä aikäväliltä 1998-2005 tai -06. (Se on siis ihan oma erillinen selfiealbumi!) Ja siitä eteenpäin kuvatut omakuvat puolestaan täyttävät erinäisiä cd-levyjä ja kovalevyjä. Muistan ottaneeni ekat käden mitan päästä napatut oman pärstän kuvat jo yläaste-ikäisenä, eli välillä -94-97. Niitä ihan ekoja en kuitenkaan valitettavasti ole vuosiin nähnyt, vaan ovat jossain tiukassa tallessa.

Omakuva-albumin eka kuva on huhtikuulta 1998.

Tuolloin parikymmentä vuotta sitten nämä selfiet liittyivät aina selkeästi filmirullan vaihtamiseen. Sattui olemaan just vielä yksi ruutu jäljellä, mut halusi jo saada filmin matkaan Ifolorille ja uutta kameran sisään. Niinpä se viimoinen ruutu tuli usein tuhlattua omaan naamaan.

Kuten kuvasta näkyy, ei kuvan kanssa voinut tuohon aikaan olla yhtä kranttu kuin nykyään. Se oli se yks kuva, tuli mitä tuli. Vaikka kuinka oli mököttävä ilme, epäterävä otos ja karmea kaksari, niin se ruutu oli säilyttämisen arvoinen. Toista se on lapset nyt älypuhelin-aikana! :D

Osa näistä kuvista on saattanut joskus jo blogissa vilahtaa, mutta tuskinpa haittaa. Tässä siis vahvaa selfietoimintaa vuosilta 1998-2006 tai ehkä 07. Albumissa loppuu aikamerkinnät kesken. Kuvat ovat samalla mahtava katsaus mun nuoruuden tukkahommiin!

Se oli tuolloin alkuaikoina näköjään vähän vakavampaa hommaa nuo selfiet. Mut hei, mörrimöykyllä on tiara!


Uu, toukokuussa -99 valokuvauksen harrastaja Korhonen on oikein hullutellut tuplavalotuksella. Olin tainnut juuri saada mun ekan oman järjestelmäkameran.

Pitkän punaisen kauden jälkeen päädyin mustaan hiusvärin ystäväni nähtyä unen, jossa minulla oli musta tukka. "No kävikö se musta mulle?", kysyin kaveriltani ja sain myöntävän vastauksen. Seuraavalla välitunnilla käveltiinkin jo kauppaan tukkaväriostoksille. 

Vuoden 2001 kuvista ekassa on mutrusuu lähdössä baariin ja toisessa kuvassa poseeraa pörrötukkainen ja väsynyt ripari-isonen. 

Eka opiskeluvuosi Porissa. Tiukka rokkimimmi-kuva otettu Kotiteollisuuden keikalla ja hymyilevämpi otos ekan oman kodin sohvalla. Jälkimmäisestä kuvasta muistan äidin todennenn, että "en tunnistanut sua tästä kuvasta!"

EDIT: Tässä kohti muuten vaihdetaan näköjään filmistä digiaikaan!


Tästä tukasta lähti vuonna 2002 mun ja kampaajani Maikun yhteinen taival. Melko monta kertaa on sen jälkeen tullut istuttua Hiusmuotoilukeskus Glazessa hänen käsittelyssään. Kuva on otettu opinahjoni SAMKin silloisen uudisrakennuksen avajaispäivänä. Luokkamme toteutti kemuista suoran tv-lähetyksen paikalliskanavalle ja minä olin yksi illan juontajista.


Alkuvuodesta 2003 tukka oli kuosissa, mutta muija ei muuten niinkään. Painoa oli muutamassa kuukaudessa pudonnut jopa lähemmäs parikymmentä kiloa ja puntari näytti huonoimmillaan 47 kg. 


Baarilookeja marras- joulukuulta 2003

Kesällä 2004 tukka oli superlyhyt!

Loppukesästä 2004 jännitin Helsingissä puistonpenkillä hetken päästä edessä olevaa harjoittelupaikan työhaastista. Sain paikan! Ja syksyllä sitten puuhailinkin Maikkarin studiolla Suoraa Huutoa talk shown parissa.

Taisin joskus väittää, etten oikein rusketu, mutta kesällä 2005 asia oli toisin. Tässä kuvassa näytän mielestäni kyllä ihan vieraalta. 

Joskus 2006-2007 vuosien tienoilla selfiekuviin tuli näköjään mukaan tissit!

Tästä eteenpäin olenkin sitten taltioinut itseäni ahkerasti tänne blogiin. Ei siis yksikään ihana tai kamala meikki- tai tukkatyyli ole jäänyt vuosien varrella ikuistamatta! :D

Kommentit (4)

Varpuslintu // viikarivartti.b...

Haha, tätä oli tosi hauska selata! :D Vaikka olenkin elänyt vain vähän aikaa filmikameroiden valtakaudella ja sain ensimmäisen digipokkarin jo vähän päälle kymmenvuotiaana, muistan kyllä paljon siltä ajalta, koska meillä kotona kuvattiin aina ahkerasti. On hassua, miten nopeasti oman naaman kuvaamisesta käsi pitkänä on tullut trendikäs ja niin sanoakseni siisti juttu. Muistan nimittäin vielä hyvin, miten se oli aikanaan hurjan noloa. :D Minullekin usein naurettiin, kun kuvasin erinäisillä reissuilla tuon tuostakin omaa naamaani, että saisin muistoksi pelkkien maisema- ja tilannekuvien ohelle myös pari ruutua itsestäni. Se oli noloa, koska "itse itseään kuvaavat vain ne, joilla ei ole kavereita", ja minä tietysti olin aina siinä määrin "yksinäinen", ettei minulla tosiasiassa ollutkaan ketään sellaista kaveria, joka olisi ottanut niitä kuvia puolestani. Jos tältä 2000-luvun alun tietopohjalta lähtisi selaamaan Instaa, löytyisi sieltä aika monta muutakin "yksinäistä, josta kukaan ei ota kuvia"... :''D

Veera
Liittynyt2.9.2015

No mullahan nykyään nimenomaan on lähes aina kuvissa hammashymy. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

 

Kampaajalla käynnistä on jo kuusi viikkoa, joten tukan väri oli todellakin ehtinyt kulahtaa. Sain tuolloin Maikulta mukaani lopun tuubin pinkkiä Color Maskia, mutta en vain laiskuuttani ollut saanut laitettua sitä hiuksiini, vaikka sävy oli häipynyt hiuksistani jo viikkoja sitten.

Ja aatella, olin nuorempana se tyyppi, joka värjäsi hiuksiaan ihan viikottain! Nyt en ole enää vuosiin värjännyt hiuksiani itse, vaan tukkani on saanut uutta sävyä ainoastaan kampaajan tuolissa.

Eilen kuitenkin sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja tuutattua tätä KC Professionalin Purple Rainia päähäni jotenkuten huolimattomasti. En siis todellakaan tehnyt mitenkään tarkkaa työtä taikka kammannut väriä tasaisesti hiuksiini, vaan hieroin suoravärin pitkiin osiin samoin kuin olisin laittanut shampoota. Annoin värin vaikuttaa n. 25 minuuttia (ohje on 15-30 min) ja tässä lopputulos:

Kyllähän siitä taas ihan pirteän pinkki tuli! Jos nyt koittaisin olla hieman ahkerampi ja lisäisin väriä seuraavan kerran jo vaikka parin viikon päästä. Olisinkohan niin aikaansaava?

Mulla siis laitettiin tätä samaa suoraväriä silloin myös kampaajalla käydessä ja väri pysyi suht näkyvänä noin kolme viikkoa. Ja koko sen ajan myöskin väriä lähti aina ihan näkyvästi hiuksia pestessä. Tämän sai aina huomata hotellin valkoisia pyyhkeitä käyttäessä. :D

Odotan siis värille jälleen aika samaa muutaman viikon elinkaarta. Jos nyt tämän tuubin avulla selviäis vielä ainakin tän kesäkuun ja katellaan kampaajakäyntiä sitten taas vaikka heinäkuulle.

Kommentit (0)

Miten se voikin muutaman millin tukan lyheneminen saada olon niin paljon keveämmäksi ja freesimmäksi! Lähtihän tänään toki ihan hyvä pätkä tuosta pitkästä osastakin, mutta se on silti aina noiden sivujen lyhyeksi trimmaaminen, joka saa mut aina tuntemaan, että olen taas siistissä kuosissa. 

Kävin tänään luottokampaajallani Maikulla Hiusmuotoilukeskus Glazessa ja annoin hänen tehdä tukalleni mitä haluaa. Kuvissa ihana lopputulos.

Kuvat otettu niin heti kampaajalla käynnin jälkeen, että näkyy vielä vähän ikävästi ylimääräistä väriä hiusrajoissa. Mutta kun halusin ottaa kuvia niin kauan kuin hiukset on vielä olivat tuolleen kivasti auki Maikun laittamana. Kun huomennahan minä kuitenkin taas sutaisen tukan tutusti nutturalle. 

Mittaa lähti aika paljon  ja latvasta tehtiin aiempaa rikotumpi. Pituus on nyt sellainen, että hiusten auki pitäminenkin voisi ehkä tulla useammin kysymykseen.  (Aiempi pituus näkyy esim tässä kuvassa)  Tykkäsin ainakin tästä kuvien kampauksesta ihan tosi paljon. Mutta ei se silmille valuvien suortuvien aiheuttama ärsytys mihinkään kadonnut.

Mitä väriin tulee, niin iempikin väri oli punertava, mutta tänään hiuksiin laitettiin entistä kylmempiä punaisen ja violetin sävyjä. Lopputulos on kiva sekoitus erilaisia tummuusasteita ja useampia sävyjä.

haalari - Asos Curve / rintsikat - Pour Moi / korvikset - Pilke Design

Olen viihtynyt tässä samassa pitkä päältä, sänki sivuilta -hiusmallissa nyt jo pari vuotta, mutta kyllästymisestä ei ole vielä merkkiäkään. Tuntuu vaan niin täydellisen minulta.

 

Kommentit (8)

Vierailija

Sä oot kyllä näissä kuvissa aivan uskomattoman kaunis. Aivan hehkut näissä. Eli punainen tukka sopii kyllä hyvin!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Punainen on ollut mulle sellanen oman tuntuunen väri jo teini-iästä saakka. Tai aloitin hiusten "punaamisen" itse asiassa jo ala-asteiässä hennalla. Sittemmin on käytt läpi lähea kaikki punaisen sävyt. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tätioranssi

Mä olisin halunnut sängen mutta mulla niin kapeat kasvot ettei kuulemma sovi. Onko sulla sänki myös takana? Ootko ajatellu koskaan jotain hiuskuvioo?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, mulla on sänkeä koko takaosa sivujen lisäksi. Tukkaa on vain tuossa keskellä päällä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kikke

Ihanat värit, sopii niin hyvin sinulle, kaunis. Luen aina mielenkiinnolla blogiasi, olet aina niiin iloinen ja positiivinen niin teksteissä kuin kuvissakin. Vaikka olenkin itse jo isoäiti ikäinen. Jatka samaan tyyliin.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kiitos, kiva kuulla että tän blogin parissa viihtyy eri ikäisiä ihmisiä. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Maarit U

Ihanan herkullisen värinen & mallinen tukka! Tekee ihan hitokseen paljon, kun jotain, pikkasenkin, kampaaja tekee pehkolle. Vaikka vaan latvat saksiksi niin piristää. Olisipa kiva taas värjäillä omaa pehkoakin, mutta nuoruuden värjäämiset aiheuttivat allergian. Oli kasarilla tukalle rankkaa olla teini.. ;D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Just mun kampaajan kans puhuttiin siitä, että aineet oli kasarilla ja ysärillä vähän rankempia kuin nykyään. Kauhulla muistelen omiakin blondauskokemuksia! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

-sisältää kaupallisia linkkejä, merkitty tähdellä *-

Junarose ilahdutti minua viime viikolla lähettämällä tämän vaalean kukkabomberin, jota sovittelin heidän showroomillaan viime syksynä ja se on sinisävyisten kuvioidensa vuoksi ihan täydellinen pari noille saman merkin vaaleille suosikkifarkuilleni. Tämä ei ole päivän asu, tämä on lähes koko kuluneen viikon asu ja hieman edellisenkin viikon. T-paita vain välillä vaihdellut.

Ai että muuttui olo taas niin paljon koko kuula ja naama freesimmäksi, kun kävin eilen kampaajalla ajeluttamassa sivut siisteiksi. Kampaajani Maikku siinä koneella suristellessaan sitten iloisesti totesi, että "voi, että kun täällä kimaltelee!". Viereisessä tuolissa istunut tuttavani luuli, että olen suihkutellut päähäni jotain kimallelakkaa, mutta valitettavasti Maikku kyllä tarkoitti mun harmaita hiuksia. Mutta kovin kauniiksi sanoiksi hän asian osasi pukea. 

Tilanne on siis kuitenkin se, että mulla on jo pidemmän aikaa pukannut harmaita haivenia ohimoille ja takaosaan. Ja ne pirulaiset on jostain syystä sellaista sorttia, että pyrkivät töröttämään pystyssä paljon muita hiuksia hanakammin. Siksi ne osuvatkin aina ikävästi silmään peiliin katsellessa ja sitten tulee epätoivoinen tarve alkaa nyppimään noita hopeisia hattivatteja pinseteillä. En siis ihan nyt ole vielä sinut tämän käänteen kanssa. :D 

Mut yritän lohduttaa itseäni sillä, että nämä on varmaan vaan yksittäisiä kapinallisia ja oikeasti harmaantuminen odottaa minua vasta joskus lähempänä kuuttakymppiä mikäli perheen ja suvun harmaantumisaikataulua on uskominen. 

Missä iässä teiltä on alkanut löytyä harmaita hiuksia? 

farkut ja bomber - Junarose (saatu) / t-paita - J.Lindeberg / kengät - Ten Points / kameralaukku - Olympus (saatu)

Junarosen oman nettikaupan lisäksi Tätä hempeää takkia* on saatavilla ainakin Ellokselta. Mikäli bomber ei ole oma juttusi, mutta pidät kuosista, niin samasta kankaasta on olemassa myös mekko*. Oma takkini on kokoa M.

Kommentit (32)

Jenniliini

Itse odotan jännityksellä, että koska alkaa harmaata pukata. Toisella puolella sukua on harmaannuttu jo kolmenkympin hujakoilla, kun taas toisella puolella sukua harmaantumista ei ole näkynyt juurikaan edes kuusikymppisenä. Joten saas nähdä. Tähän mennessä ikää 31v, eikä vielä toistaiseksi näy harmaata, vaikka en enää hiuksiani värjäile. Olen jo kauan sitten päättänyt, että kun harmaantuminen vihdoin tapahtuu, nautin siitä täysin siemauksin ja tempaisen itselleni sellaisen mummopastellipinkin siihen päälle. Josko sillä pahimmat kriisit selättäisi. :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Oo, mummopastellipinkki kuulostaa kyllä kivalta! Mä muistan lapsuudesta yhden tutun mummelin, joka värjäsi hiuksensa aina violetiksi, se oli niin cool.  :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lissu

En tiedä yhtään koska harmaita on alkanu tulla -- oon värjänny hiuksia putkeen myt 30 vuotta :-o (tai kampaaja on värjänny...) Pitääkin seuraavalla kerralla kysyä, että onko niitä siellä!!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Minäkin olen aika lailla kyllä aina värjännyt hiuksia koko ajan, mutta kun malli ollut niin lyhyt, niin ei ole jäänyt harmaat ikävä kyllä huomaamatta väreistä huolimatta. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Emmi89

Ekat harmaat on tulleet tänä keväänä näkyviin kun punaisesta hiusteväristä vaihdoin tummaan. Ikää siis 28 :) kyllähän se yllätti ja järkytti! Harmaita kuitenkin ihan reilusti..Mut tää on vaan elämää :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, niinhän se on, elämää vaan. Mut kyllä se hetken kestää, et sopeutuu ajatukseen. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lemake

Olen myös 35 v., ja mulla löytyi myös sivusiileistä ohimoilta ekat harmaat. Oliskohan siit kuitenkin jo kaksi vuotta. Aluksi nypin juurikin niitä törröttäviä yksittäisiä käkkäröitä pois, mutta aina niitä näkyi lisää ja luovutin. Nyt olen ollut värjäämättä hiuksia ja sivutkin on kasvaneet pian leukamittaan, niin enää ne törröharmaat ei pomppaa sieltä niin paljon esille. Ja nyt olen oppinut jo pitämään harmaistani :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu mäkin luulen, että hieman pidempänä ne ei pomppais niin esille, mut tossa alle sentin mitassa ne harmaat ei jotenkin asetu samalla tavalla kuin värilliset kaverinsa ja siksi osuvat silmiin ikävästi. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Sen ekan löytyminen, se on sit kuule järkyttävä hetki!! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Haiduk

Mun hiukset alkoi harmaantua jo parikymppisenä. Ensin ilmaantui satunnaisia karvoja ja nyt reilu vuosikymmen myöhemmin tätä "kimallusta" alkaa olla jo sävyksi asti. Vielä oon jaksanut värjätä piiloon, mut sitten kun juurikasvun enemmistö alkaa olla harmaanvalkea, niin harkitsen vakaasti koko kuontalon värjäämistä harmaaksi. Tai ehkä harmaaksi höystettynä jollain sokkivärillä, hmm. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Harmaaseen kyllä sopii shokkivärit hienosti!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Ekat harmaat bongasin 27-vuotiaana ja nyt reilut 10 v myöhemmin hiukseni ovat kylmään taittuvat VALKOISET (lopetin värjäämisen muutama vuosi sitten). Saan jatkuvasti kommentteja kuinka onnistunut värjäys. Sama sävy sattumalta myös 8-kymppisellä isälläni. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

No mut sittenhän se onkin hienon näköinen, kun se koko tukka on sellanen upee harmaa tai valkoinen. Se taitaa vaan se välivaihe, kun harmaantumienne on vasta meneillään, olla se ns. pahin. Ihanaa, et ootte isän kans samikset! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kaisa

Ensimäiset harmaat hiukset ilmestyivät alle 30-vuotiaana. En ole värjännyt hiuksiani 5 vuoteen ja mielenkiinnolla seuraan tilannetta. Itseäni harmaat ei haittaa. Harmaat hiukset ovat selkeästi paksumat mitä muut hiukset, jospa minullakin olisi joskus paksut hiukset kunhan kaikki hiukset harmaantuu ;)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Siis musta tuntuu kans, et ne harmaat on paksumpia ja ennenkaikkea jäykempiä! 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

pauliina2

olin 30, kun kampaaja mainitsi "täällä on näitä harmaitakin". itse en ollut niitä huomannutkaan. nyt yli 5-kymppisenä olen antanut oman värin kasvaa ja olen tyytyväinen nykyiseen väriini enkä kaipaa värjäyskierrettä ollenkaan.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Itsekin olen pyrkinyt pääsemään pois sellaisesta pakollisen värjäämisen kierteestä. Eli olen pitänyt viime vuodet sellaisia värejä jotka on tummuudeltaan suht lähellä omaa väriä, jotta juurikasvu ei ahdista ja voi värjätä tukkaa silloin kun jaksaa ja kiinnosta, mut pakko ei ole.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Repa

Jos on riittävän tumma, ei harmaiden ilmestymistä tarvitse aprikoida, sen vaan näkee -- kauas. Olin 27, kun ensimmäiset harmaat tulivat. Silloin pärjäsin pari vuotta pinseteillä. Sitten tihensin värjäystahtia. Toinen raskaus räjäytti harmaiden määrän pilviin.

Nyt 36-vuotiaana olen ahdistunut (no okei, maailmassa on syyria ja syöpiä, joten ei tämä nyt oikeeta ahdistusta ole): hiuksia pitäisi värjätä jatkuvasti, mikä on sekä kallista että aikaa vievää, ja lisäksi niin kovin turhamaistakin. Mutta en vaan ole mitenkään valmis harmaantuneeseen tummaan tukkaan alle nelikynmppisenä, kun kyse ei siis ole tyylikkäästä kokoharmaasta!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä olen kans muutamaltakin kaverilta kuullut, että raskaus on vaikuttanut hiusten harmaantumiseen. Ja monella muullakin tavalla hiuksiin. Toisella kaverilla kihara tukka suoristui ja toisella taas suora tukka kihartui lasta odottaessa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Olen hurahtanut noihin kukallisiin takkeihin, joita löytyy Ebaysta edullisesti vaikka miten paljon (hakusanoilla floral bomber). Piti tilata sieltä oikein kaksin kappalein :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Minullekin on noita bombereita jo useampi ehtinyt kertyä.  :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Henrietta

Vähän päälle nelikymppisenä tulivat ensimmäiset harmaat ohimoille, mutta onneksi ovat hyvin pikkuhiljaa lisääntyneet. Ja kun hiusten luonnollinen väri on hyvin tummanruskea (jotkut sanovat jopa mustaksi), niin sieltähän ne sitten loistavat ;)

Värjäämistäkin on välillä kokeiltu, mutta harmaat ponnahtavat heti esille, joten luovutin, koska muuten olen alkuperäiseen väriin tyytyväinen.

hämis

Varmaan neljä vuotta sitten löysin uimarannalla yhden harmaan ja nyppäsin sen kauhuissani pois. Sen jälkeen ei ole näkynyt! Veikkaan, että äitini tavoin harmaannun lähempänä 50- vuotta. Nyt ikää siis 38, ja yks päivä mietinkin, että suhtautuisin vanhenemiseen ehkä jotenkin realistisemmin jos olis harmaita ja juonteita/ hämähäkinseittiä silmäkulmissa näkyvämmin, nyt unohdan koko ajan ikäni ja kuvittelen edelleen olevani nuori ja kaikki mahdollisuudet edessä :D
Vaikka harmaat on kyllä useimmiten tyylikkäät ja samaten ne hämähäkinseitit! :)

Nuuskamuikkunen

Vajaan kahden viikon päästä täytän 50. Vielä ei yhden yhtä harmaata hiusta. Taitavat sitten tullakkin rytinällä :D

Hilus

Ensimmäiset kaksi täysin vitivalkoista harmaata löytyi nyt 29-vuotiaana. Itkin muutaman kyyneleen miehelleni ensin, sitten soitin isälle että milloin hän alkoi harmaantumaan. Sain kuulla että mummoni harmaantui hyvin aikaisin ja muistan kuinka mummolla oli aivan vitivalkoiset hiukset. Isä jo tuossa tuumasi, että onneksi olkoon olet saanut sitten mummon geenit ja valkoiset hiukset tulee! :D Toisaalta jos ovat viti valkoiset niin se ois just jees. Eniten tässä ärsyttää se, että lopetin hiusten värjäämisen 1,5v sitten ja aloin kasvattaa omaa kivaa ruskeaa väriä ja nyt sitten harmaat tulee ja pilaa kaiken.. Mutta värjäämään en uudelleen ala, myöskin tämä on hyvä tapa hyväksyä että vanhenee (30 kriisi on jo päällä ja pahasti) joten ehkä tämä auttaa siihen ;). Täytyy löytää positiivisia puolia.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Sellanen kunnon valkoinenhan oiskin just tosi magee! Se välivaihe tummasta pikku hiljaa harmaantuen vaan tuntuu hieman ahdistavalta. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!