Kirjoitukset avainsanalla Nettishoppailu

Mä tajusin aamulla, että herranjestan, mä en ole vielä aloittanut nahkarotsivuodenaikaa! Mä olen niin innolla käyttänyt sitä vihreetä bomberiani, että rotsit ovat saaneet vielä pönöttää kaapissa. No, eipä nuo kelitkään nyt vielä ole niin mahtavia ollut, että montaa kertaa olis kannattanutkaan lähteä liikkeelle avonaisella nahkatakilla. (Kun minähän en niitä rotseja kiinni pistä vaikka sattuis mahtumaankin.) Eli eiköhän mun rotsit vielä anna mulle anteeksi, mutta kyllä ne siellä jo malttamattomana odottaa kevätaurinkoon pääsyä.

Itselläni on käyttökelpoisia nahkatakkeja kaapissa kolme kappaletta, mutta jos jolta kulta vielä puuttuu, niin tässä muutama pluskoon rotsivinkki.

 

1. Tumamanharmaa biker - Asos Curve, koot UK 18-28, hinta 200,00 

2. Tikattu bomber - Junarose, koot 42-50, hinta 239,95 

3. Mustaa vinolla vetskarilla -Junarose, koot 48-54, hinta 274,95

4. Sinisen sävyä - Mango Violeta, koot S-XXL (n. 42-50), hinta 149,99

5. Brodeerauksia ja niittejä - Asos Curve, koot UK 18-28, hinta 266,66 

6. Röyhelöhelmainen biker - Ellos, koot 34-50, hinta alessa 60,00

 

Itsellä käytössä nämä kolme rotsia

 

Joko sulla on alkanut nahkarotsivuodenaika?

Kommentit (7)

Niinuke

Itseltä löytyy useempi rotsi kaapista, ja uusin tulokas on juurikin tuo Elloksen biker. Sitä on ollut pakko ulkoiluttaa uutuuden huumassa. 😎

S1

Toi sun punanen rotsi on ihana!
Itellä on yks musta nahkarotsi, joka löytyi aikoinaan Liettuan reissulla kirpparilta ja nyt luottorotsi jo vuosia. Tollanen punanen silti mahtuis kyl kaappiin.

jenniwhere

Rakastan nahkarotseja yli kaiken, mutta koska en käytä nahkaa on aina haasteellista löytää takki, joka ei hiostaisi ihan hirveästi. Itselläni on muuten vaatekaapillinen mustaa (paria hassua vaatetta lukuunottamatta), mutta jostain syystä viime vuonna kaappiini eksyi hennon roosa (!) Zizzin keinonahkarotsi... tänä vuonna sinne eksyi Zizziltä musta, paksumpi rotsi, joka mahtuu jopa kiinni ja jolla tarkenen jo nyt :) Voisikin laittaa sen tänään päälle...

Kun akkainlehdet jälleen näin kevään tullen pursuavat ohjeita rantakuntoon pääsemiseksi, haluaisin jälleen kerran muistuttaa, että rantakunnoksi riittää se, että pääsee paikalle. Ja bikinivartalon saa, kun yhdistää vartalon ja bikinit. Aina löytyy niitä ihmisiä, joiden mielestä uimapuvussa esiintyminen on vain tietyn näköisten ja kokoisten yksinoikeus, mutta heille suosittelen biitsille mennessä silmälappuja, sillä kyllä me isommatkin ihmiset aiotaan kesällä sinne rannalle auringon perässä suunnata.

Tai ainakin minä aion, sillä hankin juuri uuden aivan sairaan hienon uuimapuvun! Se menisi ihan hukkaan vaatekaapissa. Ja olen myös sitä mieltä, että vuosien piilottelun jälleen, myös tissivakoni ansaitsee aurinkoa. Vaikka melkolailla ilman kummempia vartalokomplekseja olenkin saanut elellä, niin rinnat on mulle ollut hieman arka paikka ja etumusta on tullut välillä piiloteltua ihan perinteisen "joku kuitenkin kattoo pahasti" -ajatuksen kiroamana. (Ja niinkuin mullakaan asiaan oikein mikään auttaisi, ei mun etumus siitä pienene, pistinpä päälleni mitä tahansa.) Mutta päätin, että nyt saa loppua, mä en aio hankkia uimapukua poolokauluksella, vaan päädyin tuohon HM+ -malliston huikeeseen nyöriviritelmään. Ja tunnen siinä oloni tosi mahtavaksi. (Harmillisesti kyseinen uimapuku on ainakin HM-nettikaupasta jo loppuunmyyty)

Jos sulta puuttuu vielä upea uikkari, niin nyt on vielä hyvin aikaa etsiä. Tämän päiväisen sään perusteella rantakelit eivät ole vielä ihan heti kulman takana. Selasin kymmeniä verkkokauppoja ja satoja simmareita, ja kokosin tähän postaukseen pienen otannan omia suosikkejani.

Tämän lisäksi voit kurkata pluskoon biitsi-inspiraatiota myös tästä POPSLAM-sivuston kuvakavalkaadista, johon poimivat instasta myös oman uikkarikuvani.

Kollaasien alla aina linkit kuhunkin tuotteeseen. (Ei kaupallisia linkkejä) Ainakin 10 eri nettikauppaa siis mistä etsiä sitä oikeaa, jos ei juuri tämän postauksen poiminnoista mikään kolise. Kannattaa tsekata myös viime vuotinen postaukseni samasta aiheesta, sieltä löytyy vielä jokunen pulju, joita ei tässä mainita.

Onnea metsästykseen! Toivottavasti nähdään kesällä rannalla, me ihan kaiken kokoiset ja näköiset!

MUSTAA JA MESHIÄ

1. Plaisir - Lumingerie  / koot 42-56, C-H

2. Asos Curve / koot UK 16-26

3. KappAhl XLNT tankini / Koot L-XXL

4. Junarose / koot 42-54

5. River Island - Asos / koot UK 18-24

6. Castaluna - Ellos / koot 42-58

 7. City Chic - Asos / koot UK 14-22

 

VÄRIÄ JA RYPYTYKSIÄ

1. Mango Violeta / koot S-XXL (huom plussamallisto, eli n. 42-50)

2. PrimaDonna - Meritta Bra / koot 70-100 B-H

3. Mango Violeta / koot S-XXL (42-50)

4.Figleaves / koot UK 8-22 

5. Forever21 Plus / koot 0X-3X (n 44-50)

6. Forever21 Plus / koot 0X-3X

 

KIVOJA KUVIOITA

1. Curvissa / koot UK 10-24

2. PrimaDonna - Meritta Bra / koot 70-90, C-G

3. HM+ / koot 44-54

4. Yours / koot 44-60

5. Evans /koot 42-60

6. Mango Violeta / koot S-XXL (42-50)

 

PIRTEITÄ BIKINEITÄ

1. Yours / koot 85-100, D-G

2. Curvy Kate - Lumingerie / koot 60-90, E-J

3. Elomi - Ellos / koot 90-100, F-F

4. Elomi - Figleaves / koot UK 34G-44FF

5. Ellos / koot 85-115, B-F

6. Junarose / koot 46-50

 

Kommentit (13)

Elsa / Oi mutsi mutsi

Hassua, kirjoitin juuri ihan päinvastaisesta kulmasta omaan blogiini, sillä itseäni ärsyttää suunnattomasti tuo yhdistä bikinit ja vartalo ja sulla on bikinivartalo-ajatus. Itselläni ei ole kovinkaan vaikeaa mennä vaikka nyt uimaan, mutta tiedän paljon ihmisiä joille on ja sellainen "otat vaan niskasta kiinni ja menet" asenne ei silloin toimi. Mä kaipaan tähän bodypositive-skeneen enemmän inhimillisyyttä, että on ihan ok olla tuntematta omaa kroppaansa bikinibodyksi, sillä meillä kaikilla on niin erilaiset historiat ja taustat sekä kannustusjoukot ja se joka toimii mulla ei toimi kaikilla. Mä en siis usko, että on on pelkästään päätöskysymys tykätä kropastaan niin, että lähtisi yhtä itsevarmana rannalle mitä me kumpikin varmaankin tehdään. 

Tää kommentti ei nyt liittynyt uikkareihin vaan nää asiat on mietityttänyt itseäni melko paljon muuten. Kivoja uikkareita hei!

Veera
Liittynyt2.9.2015

No en ole mielestäni koskaan väittänyt, että se mikä toimii yhdellä, toimii kaikilla. Eikä mun oma asenteeni asiaa kohtaan tarkoita, että kaikkien tarttis "tuntea kroppansa bikinibodyksi". Jokaisella on oikeus olla just niin kuin tahtoo ja just niin itsevarma tai epävarma kuin on. Mutta tämä "unohda mitä muut susta ajattelee", nyt vaan on kulma, josta mä haluan asiaa käsitellä. Joitakin tällainen lähestymistapa tsemppaa ja joitakin ei. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Mulle toi lausahdus todellakin toimii sillee et jos haluat laittaa bikinit se on tosi ok, enkä koe sitä velvoituksena tai painostuksena bikineihin. Et just se on enemmin tarkoitettu niille tyypeille jotka on sillee dammn voisinko kehdata, sillee et todellakin, kehtaa ja laita ne! Kuin sellasena et kaikkien pitäisi pystyä kokemaan itsensä luontevaksi bikineis ja et on jotenkin epäonnistunut jos ei koe.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Just tämä. Munnkin mielestä se lausahdus on vaan kannustus siihen, että ajatteleepa muut mitä vaan, niin ne bikinit voi tosiaan pukea päälle olipa millainen kroppa tahansa. Eli kannustus unohtaa se median luoma "näin treenaat bikinivartalon" -paine.  Se on sitten jokaisen oma asia  haluaako pukeutua uikkareihin tai uskaltaako niin tehdä. Kenenkään ei oo pakko.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Pallero

Hyvä aihe, mutta itse isotissisenä pluskokoisena kaipaan aina kaikkiin uikkari/bikiniesittelyihin sitä TÄRKEINTÄ tietoa, onko kaarituet. En voi käyttää ilman kun sitten on tissit navassa ja kuvista ei pysty varmaksi sanomaan. Monestiko on tullut tilattua uikkari kun kuvassa näyttää olevan kunnon kupit rinnoille ja eipä sit todellisuudessa olekaan.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No tässä on linkit kuhunkin uikkariin, joten sieltä nettikauppojen sivulta varmasti ne tärkeät tiedot löytyy ennen kuin menee mitään tilaamaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

anonyymi

Sulla on upee kroppa ja me kaikki lattarintaiset kyllä kadehdimme sun "hinkkejäs". Suurin osa miehistä pitää isorintaisista naisista.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No olipas hölmöjä yleistyksiä. Ei, kaikki lattarintaiset ei tosiaankaan kadehdi, (eikä tosiaan kannatakaan) ja ei, kaikki miehet eivät pidä isorintaisista naisista. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sinituuli

Samaa mieltä tästä; bikinivartalo on just silloin kun ne pukee päälleen. Ja tuosta aiemmasta yleistyksestä ja kadehtimisesta, ei todellakaan kannata ja todellakaan kaikki miehet eivät ole isojen tissien perään.
Isotissisille lisää uikkareita ja bikineitä Bravissimolta. Ainut mistä itselleni saanut oikean kokoiset bikinin yläosat enää vuosiin.

Anna

Täällä ilmoittautuu yksi kateellinen lattarinta! Siis tuo upea uikkari ei näytä miltään jos ei ole muotoja. Sun päällä kertakaikkisen tyrmäävä👍

ST

Uimapuku poolokauluksella...! Tirskun täällä itsekseni, kun en kehtaa avokonttorissa ääneenkään nauraa. Mikä kielikuva!

Mutta siis joo, asialinjalle. Kiitos tästä postauksesta, itselläni on ollut metsästyksessä kans uusi uimapuku, pari kesää sitten hankittu tekele ei oikein kiinnostele enää. Ihan nätti, Klingelistä hankittu kukkakuvioinen uikkari, koko sopiva jii-än-ee, mutta kun siinä oli topatut kupit. Jotka tietenkin tuntuivat märkinä ikäviltä ja kuivuivat hitaasti ja alkoivat lopulta haistakin sitten. Yäk. Näppäränä (not) tyttönä saksin ne pois, olivat onneksi kiinni erillisessä kaitaleessa uikkarin sisäpuolella. Ihan jees, mutta nyt sitten rinnat roikkuu siellä navassa asti, vaikkeivät ole edes kovin isot. Kiitos vain tästäkin, ikä ja painovoima. Niin että jotain tukivärkkiä pitäisi kuitenkin mielellään olla. Taidanpa siis käydä läpi nuo sinun vinkkaamasi mallit.

- Kaupallinen yhteistyö, Lumingerie-

Vaikka kuinka tykkään käyttää suurimman osan ajasta täysin mustia alusvaatteita, niin minusta on ihana silti hankkia myös värikkäämpiä ja vähän hauskempiakin hepeniä. Usein vaan tahtoo ongelmana olla, että jos löydän jotkut nätit erikoisemmat liivit, niin niihin ei tahdo löytyä oman makuni mukaisia sopivia alaosia.

Nättien rintaliivien pariksi on useimmiten tarjolla joko pikkuruisia naruvirityksiä tai jotain matalia hipstereitä ja nehän ei kokoiselleni möhömahalle kyllä passaa. Niinpä mä yleensä vain haaveilen yhteensopivista alusasuseteistä ja tyydyn yhdistämään minkä tahansa väriset liivit tylsästi mustiin pikkareihin. 

Mutta nyt mulla on kerrankin pirtsakka alusvaatesetti ihan samaa kuosia ylhäältä alas saakka! Nämä Lumingerielta saamani puolalaisen Avan Ines-liivit ihastuttivat minua eläinkuosillaan ja pinkillä värillään ja mietin jo, että "no kivastihan nuo menee mustan alaosan kanssa". Sain kuitenkin yllättyä iloisesti, kun myös alaosa osoittautui käyttökelpoiseksi!

Mun suosikkimalli alushousuissa on tosi korkea, eli sellaiset kunnon mummopöksyt, mutta nämäkin ovat jo varsin toimivat. Niille, jotka kaipaavat vähemmän kangasta peittämään, niin tarjolla on myös stringit, joskin koot loppuu niissä 42:ään.

(Mun kuvalliset perustelut koskien kaltaiseni keskivartalolihavan naisen alushousuvalintaa löytyy muuten TÄÄLTÄ)

Ava on merkkinä itselleni uusi tuttavuus, joten kokoa valitessa oli Lumingerien henkilökunnasta jälleen apua. Muutaman muun merkin kokotietojen perusteella lähettivät minulle sovitukseen kahdet liivit ja päädyin kokoon 80I. Tästä Ines-liivistä löytyy kuppikokoja aina kirjaimeen L saakka (ympäryksellä 75) ja ympärysmittoja kokoon 105 asti (suurimmassa ympärysmitassa saatavvilla kuppikoot D ja E). Kaikki koot näet tuotteen kokotaulukosta. Alushousuista mulla puolestaan on suurin koko, eli 3XL/46.

Liivien materiaali on ohutta meshiä ja pitsiä. Kupit on ommeltu neljästä palasta ja sivusaumoissa on tukiluut. Tuo tukiluu onkin ainoa pieni miinuspuoli liiveissä. Mulla on itsellä sellainen outo ongelma, että toisinaan se tukiluu hinkkaa kainaloläskejä. Mutta vaan mun oikealta puolelta! Ehkä mulla on siellä joku erityinen laardivarasto. :D  Olenkin joistakin liiveistä napannut ne tikut pois jos se vaan on ollut mahdollista tehdä siististi ja mun eniten käyttämissä (tylsissä) arkiliiveissä kyseisiä tukia ei edes ole. 

Jos kuppikokosi on D:stä eteenpäin ja Lumingerie on vielä tuntematon firma, niin suosittelen tutustumaan. Tarjolla on paljon erilaisia liivejä aina pitsihepenistä urheilu- ja imetysliiveihin sekä uima-asuihin. Hinnat vaihtelevat tietysti merkeittäin, mutta valikoimissa on monta edullistakin brändiä, kuten juurikin tämä Ava tai vaikkapa toinen puolalainen brändi Gorsenia. (Mun postauksen Gorsenian kauniista Evita-liiveistä löydät TÄÄLTÄ). Sekä Avan että Gorsenian liivien hinnat ovat Lumingeriella alle 40 €! 

On niin mahtavaa, että meille isommillekin naisille löytyy nykyään kaikkia ihania alusvaatteita ja niitä saa hyvin täältä Suomestakin!

 

Kommentit (13)

Jenniliini

Upeita kuvia! :) Ja nyt aloin itsekin himoitsemaan noita, kun ei mitkään hirveän kalliitkaan ole! Mua tosin myös häiritsee tuo tukiluu, onnistuu aina jotenkin vääntymään silleen, että hankaa inhottavasti. En ole siksi vuosiin edes harkinnut ostavani tukiluilla varustettuja rintsikoita. Mutta ehkä näiden takia pitäis kokeilla uudelleen. :P

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä olen tosiaan joistakin ottanut sen tukiluun sieltä sivusta pois, jos se on vähäisellä ratkomisella onnistunut. Kannattaa kokeilla!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Ei vitsi, sama juttu mulla, että tukiluu hinkkaa juurikin oikean puoleiseen kainaloon. Ärsyttävää!! Mutta kaunis setti sulla on päällä.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, se on ihan outo juttu, kun toiselta puolelta ei hinkkaa koskaan. En tajuu. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Sitä mä en tiedä mikä tässä rohkeaa oon, mut väristä olen samaa mieltä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Tosi ihanan näköinen setti! Mua vaan harmittaa se, että aina oletetaan, että pluskokoisilla naisilla on myös muhkeat rinnat. Mä en yhdistelmällä 105 ja B-kuppi tahdo löytää kivoja alusvaatteita :/. Pitäis olla koripallot omasta takaa, mutta kun ei ole.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, tollaisessa koossa taitaa valikoima olla ikävä kyllä aika suppea. :/

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Siis ei hitto että näytät upealta, siis mä tulin pelkästään sun hymyä katsomalla super hyvälle tuulelle

Lissu

Ei liivien luut paina tai hankaa, jos liivit ovat oikeankokoset ja malliset. Itse olen huomannut, että kupeistaan liian suuret liivit tukiluineen hankaavat kainaloon.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Niin, mulle ei siis ole oikean malliset ylipäätään sellaiset liivit joissa on sivuilla tukiluut.  Ja siksi ne monesti otankin pois, jos sellaiset liivit päädyn hankkimaan. Toisinaan vaan on niin kivan näköisiä liivejä, että tulee tehtyä tuollaisia kompromisseja. Ja itsellä ei nyt ainakaan ole ollut kyse liian isoista kupeista. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Kyllä lihavalle naisellekin löytyy ihan kauniita ja seksikkäitä kuorrutuksia. Veera on lisäksi enimmäkseen säästynyt tyypilliseltä voimakkaasti lihavien ongelmalta eikä ole kovin raitainen kuin negatiiviseepra tai reisien sisäsivuilta kuin parkkiintunut vuota. Ehkä tiettyjen asioiden tekemättä jättäminen on jotenkin säästänyt tms.

Olin sovitellut kuvissa näkyvää ihanan väristä eläinkuosipuseroa Lindexillä jo pariin otteeseen, mutta kovasta kiinnostuksesta huolimatta jättänyt sen molemmilla kerroilla kauppaan. Sen lisäksi, että röyhelö vähän arvelutti, minua mietitytti myös, että minkä kanssa paitaa osaisin yhdistellä. Viime perjantaina sitten Lindexissä oli kaikki tuotteet -25% ja se viimein ns. katkaisi kamelin selän ja kävin poistamassa Puuvillan myymälän tangosta koon XL.

sculpt lift -legginssit - Marks & Spencer / pusero - Lindex / takki - KappAhl (saatu) / nilkkurit - AGL / laukku - Marc O'Polo / huivi - Becksöndergaard / korvikset - Aarikka (saatu)

Mutta ihan turhaan epäröin, että mihin tätä nyt yhdistelee. Heti kiskoin paidan päälle perjantaina samana päivänä saamani KappAhlin vihreän pilottitakin kanssa ja täähän oli ihan ässä yhdistelmä! Vaaleanpunainen ja tumma vihreä ovat kauniit yhdessä ja hempeä röyhelöpaita ja hieman bad ass -bomberi luovat kontrastisen parin. Eli just hyvä! Asu meni heti kategoriaan "tykkään ihan sikana".

Monia ohuita bombermallisia takkeja mun päällä onkin näkynyt jo useampikin, mutta tällainen ulkotakiksi tarkoitettu ihan perinteinen pilotti mua arvelutti pitkään. Ei siksi, että päässäni pyörisi yläasteaikaiset kuvat koulun pahiksista (no kyllä ne tietty vähän pyörii :D ), vaan siksi että tällaisena isokokoisena omenana olin varma, että kyseinen pallon mallinen vaate ei vaan toimisi päälläni.

Mutta KappAhlin XLNT-malliston suunnittelijat ovat ehkä miettineet ihan samaa asiaa ja älysivät tehdä heidän bomberistaan just sopivasti suoralinjaisemman, jotta se passaa vähän punkerommallekin. Helma ei siis ole resorilla niin paljon ruttuun kurottu kuin monissa muissa saman tyylisissä takeissa. 

Tiedän, että monia oman ikäluokkani ihmisiä tää pilottitrendi puistattaa, koska se vie ajatukset niin vahvasti sinne omaan teiniaikaan ja koulun röökipaikalle. Mutta itse en ole kyseiseen muotivillitykseen tuolla 90-luvun kierroksella sortunut, joten nyt on oiva hetki tehdä se. 

Lindexin puseron löydät Lindexin nettikaupasta ja takin puolestaan KappAhlin plussapuolelta. Rotsista saatavilla myös tummansininen versio. Sekä puserosta että takista mulla on koko XL. 

Kommentit (8)

Vierailija

Taitaa koulusta olla kuitenkin sen verran aikaa, että tuosta asustuksesta tulee mieleen enemmänkin englantilaiset skinheadit, jalkapallohuligaanit tai tms äärioikeistolaiset. Tosin se on vain mielikuva joka noista vaatteista syntyy ja onhan se aika surullista miten ne ovat päässeet "raiskaamaan" joitain vaatteita ikään kuin omaan käyttöönsä.

anonyymi

Kiva asu!  Minua kiinnostaa nuo Mark&Spencerin legginsit. Eivät näytä jumppalegginseiltä vaan tavallisilta  kapeilta housuilta. Onko näin?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu ei ole mitkään ohuet sporttilegginssit vaan aika paksua viskoositrikoota ja näissä on leveä vyötärökuminauha. Eli ihan ns oikeilsi housuiksi tarkoitettu.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

SJK
Liittynyt1.3.2017

Ihana toppi ja kiva kokonaisuus - näytät upeelta! :) Täytyy itsekin käydä sovittelemassa kyseistä toppia kevään kunniaksi! 

anonyymi

Kävin Lindexistä ostamassa samanlaisen puseron ja se on kyllä ihana. Ikinä en olisi osannut sieltä sitä valita ellen olisi nähnyt postaustasi . Kiitos!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Merkki on Le Specs ja malli Halfmoon Magic. Ainakin Zalandolta löytyy. Nää on ihan mun lempparit. Jo toiset samanlaiset putkeen, kun ekat toissakesänä hajosi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!