Kirjoitukset avainsanalla Matkipelle

Sängyssä maatessa on ollut aikaa plärätä rättejä ja lumppuja nettikaupoista ja koska vastaan tuli pari omien lemppareideni kaltaista tuotetta, oli pitkästä aikaa Matkipelle-kollaasin vuoro!

1. Silmälasikehykset - Dolce & Gabbana, Synsam, hinta 144,00 €

2. Kimaltava trikoojakku - H&M, koot XS-L, hinta 29,99 €

3. T-paita - Ellos, koot 34-52, hinta 17,95 €

4. Nilkkurit - Vagabond, koot 35-41, hinta 99,00 €

5. Farkut - H&M, tuumakoot 24-36, hinta 49,99 €

 

Muutamakin on kysellyt noiden mun valkoisten nilkkureiden perään, mutta kyseiset kaunoluistinten kaksoset ovat jo useamman vuoden takaista Vagabondin mallistoa. Nyt kuitenkin bongasin samaa Grace-mallia olevat valkoiset nilkkurit, mutta nauhattomina versioina. Ei siis ihan niin luistinten näköiset kuin omani, mutta sama tukeva lesti kyseessä. 

Kollaasissa olevat H&M:n Shaping Skinny -farkut on tasan samat kuin itsellänikin alla olevassa kuvassa ja niistä olen kirjoitellut tarkemmin TÄÄLLÄ.

Dolce & Gabbanan söpöt kukkalasit puolestaan nähtiin lähemmin mm. tässä postauksessa.

Huomenna mun on pakko poistua vihdoin kotoa ja mennä töihin ihmisten pariin... tarkoittaiskohan se jo tuoreita asukuvia?

 

Kommentit (0)

No jopas mä nyt olen innostunut näistä matkipelle-postauksista. Mutta kun ne antaa mulle hyvän tekosyyn kahlata antaumuksella nettikauppojen syvissä soissa! Paha vaan, että aina nää kollaasien vaatteet näyttää muka vielä kivemmilta kuin ne omat, joten tulee jos jonkinlaisia himotuksia. :D

 Tällä kertaa matkipelleilin viime syksyisen asun, jossa itselleni normaalia monokromaattisuutta oli piristämässä äidin Italiasta tuliaisiksi tuoma keltainen pikkulaukku. Tämä asu passaa loistavasti myös kevätkaduille!

  

Tuosta Elloksen silkkipuserosta sanottava sovituskokemuksella sen verran, että ei toimi kyllä hirveän "nisäkkäällä" henkilöllä. Kokeilin paidasta kaksikin eri kokoa, mutta koska pusero on malliltaan tuollainen edestä lyhyempi, niin sehän jäi töröttämään melko typerästi ja telttamaisesti. Harmi, sillä mielelläni olisin tuollaisen sopuhintaisen silkkipuseron hankkinut. Mutta hieman maltillisemmilla kukkuloilla varustetuille uskaltaisin paitaa suositella! Tuntui kivalta ja hiha ja hartiaosasto olivat tosi kivat.

  Alla vielä tämänkertaisen kollaasin inspiksenä toiminut asu, jonka koko postauksen löydät TÄÄLTÄ. 

Kommentit (0)

Hiljaisessa iltavuorossa oli aikaa kaivella hieman nettikauppoja, joten syntyi taas matkipelle-kollaasi. Inspiraationa toimi tammikuun loppupuolella päälläni nähty rento tennarit ja hame -asu, jota piristi raidallinen yläosa.

 matkipelle3

 

 

Itselläni tässä asussa yläosan virkaa toimitti viikonloppunakin päälläni nähty Dieselin raitamekko. Kommenttiboksissa eräs lukija harmitteli, että jätti samaisen mekon joskus aikoinaan ostamatta, niin vinkataanpa nyt tässä, että jos sattuu koko S mahtumaan, niin sitä näyttäis olevan saatavilla vielä YOOXista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit (1)

Parin viikon takainen itselleni hämmentävän vaalea farkut + neule -asuni oli kokonaisuudessaan sellainen, että onnistui pitkästä aikaa koota Matkipelle-kollaasi. Edellisestä ja samalla ensimmäisestä matkipelle-postauksesta puolestaan löytyi kaksi raitapaidan ympärille kasattua minun päältäni tuttua kokonaisuutta.

Mutta sen pidemmittä lätinöittä itse asiaan!

matkipelle vaalea farkku

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Niin vieraalta ja oudolta kuin minusta aluksi tuo vaalean harmaan ja melko vaaleiden farkkujen yhdistäminen tuntuikin, niin nyt itse asiassa mietin, että näyttääpäs ihanan keväiseltä, taidan pukea heti huomenna samat kamppeet! 

Kommentit (4)

Tarja

Matkipelle on kiva sana :D Olen näköjään ajautunut huomaamattani parin vuoden aikan pelkästään mustien ja tumman sinisten farkkujen käyttäjäksi. Nyt hankin alesta vaaleammat versiot, mutta en ole vielä osannut laittaa niitä jalkaan. Huomenna maybe... Voisin tehdä matkipellet, kun kerran kaikki samantyyliset osat kaapista löytyy, mutta olisikohan se liian vaaleaa mustiin pukeutujalle... Ehkä vaaleat farkut turvallisesti mustan paidan pariksi ensin :)

joo, se on hyvä aloittaa silleen baby steps. Sit joku päivä hiippailet ihan vaan kotona kokovaaleassa asussa ja tunnustelet fiiliksiä. :D