Kirjoitukset avainsanalla Isot koot

Mä tajusin aamulla, että herranjestan, mä en ole vielä aloittanut nahkarotsivuodenaikaa! Mä olen niin innolla käyttänyt sitä vihreetä bomberiani, että rotsit ovat saaneet vielä pönöttää kaapissa. No, eipä nuo kelitkään nyt vielä ole niin mahtavia ollut, että montaa kertaa olis kannattanutkaan lähteä liikkeelle avonaisella nahkatakilla. (Kun minähän en niitä rotseja kiinni pistä vaikka sattuis mahtumaankin.) Eli eiköhän mun rotsit vielä anna mulle anteeksi, mutta kyllä ne siellä jo malttamattomana odottaa kevätaurinkoon pääsyä.

Itselläni on käyttökelpoisia nahkatakkeja kaapissa kolme kappaletta, mutta jos jolta kulta vielä puuttuu, niin tässä muutama pluskoon rotsivinkki.

 

1. Tumamanharmaa biker - Asos Curve, koot UK 18-28, hinta 200,00 

2. Tikattu bomber - Junarose, koot 42-50, hinta 239,95 

3. Mustaa vinolla vetskarilla -Junarose, koot 48-54, hinta 274,95

4. Sinisen sävyä - Mango Violeta, koot S-XXL (n. 42-50), hinta 149,99

5. Brodeerauksia ja niittejä - Asos Curve, koot UK 18-28, hinta 266,66 

6. Röyhelöhelmainen biker - Ellos, koot 34-50, hinta alessa 60,00

 

Itsellä käytössä nämä kolme rotsia

 

Joko sulla on alkanut nahkarotsivuodenaika?

Kommentit (7)

Niinuke

Itseltä löytyy useempi rotsi kaapista, ja uusin tulokas on juurikin tuo Elloksen biker. Sitä on ollut pakko ulkoiluttaa uutuuden huumassa. 😎

S1

Toi sun punanen rotsi on ihana!
Itellä on yks musta nahkarotsi, joka löytyi aikoinaan Liettuan reissulla kirpparilta ja nyt luottorotsi jo vuosia. Tollanen punanen silti mahtuis kyl kaappiin.

jenniwhere

Rakastan nahkarotseja yli kaiken, mutta koska en käytä nahkaa on aina haasteellista löytää takki, joka ei hiostaisi ihan hirveästi. Itselläni on muuten vaatekaapillinen mustaa (paria hassua vaatetta lukuunottamatta), mutta jostain syystä viime vuonna kaappiini eksyi hennon roosa (!) Zizzin keinonahkarotsi... tänä vuonna sinne eksyi Zizziltä musta, paksumpi rotsi, joka mahtuu jopa kiinni ja jolla tarkenen jo nyt :) Voisikin laittaa sen tänään päälle...

Kun akkainlehdet jälleen näin kevään tullen pursuavat ohjeita rantakuntoon pääsemiseksi, haluaisin jälleen kerran muistuttaa, että rantakunnoksi riittää se, että pääsee paikalle. Ja bikinivartalon saa, kun yhdistää vartalon ja bikinit. Aina löytyy niitä ihmisiä, joiden mielestä uimapuvussa esiintyminen on vain tietyn näköisten ja kokoisten yksinoikeus, mutta heille suosittelen biitsille mennessä silmälappuja, sillä kyllä me isommatkin ihmiset aiotaan kesällä sinne rannalle auringon perässä suunnata.

Tai ainakin minä aion, sillä hankin juuri uuden aivan sairaan hienon uuimapuvun! Se menisi ihan hukkaan vaatekaapissa. Ja olen myös sitä mieltä, että vuosien piilottelun jälleen, myös tissivakoni ansaitsee aurinkoa. Vaikka melkolailla ilman kummempia vartalokomplekseja olenkin saanut elellä, niin rinnat on mulle ollut hieman arka paikka ja etumusta on tullut välillä piiloteltua ihan perinteisen "joku kuitenkin kattoo pahasti" -ajatuksen kiroamana. (Ja niinkuin mullakaan asiaan oikein mikään auttaisi, ei mun etumus siitä pienene, pistinpä päälleni mitä tahansa.) Mutta päätin, että nyt saa loppua, mä en aio hankkia uimapukua poolokauluksella, vaan päädyin tuohon HM+ -malliston huikeeseen nyöriviritelmään. Ja tunnen siinä oloni tosi mahtavaksi. (Harmillisesti kyseinen uimapuku on ainakin HM-nettikaupasta jo loppuunmyyty)

Jos sulta puuttuu vielä upea uikkari, niin nyt on vielä hyvin aikaa etsiä. Tämän päiväisen sään perusteella rantakelit eivät ole vielä ihan heti kulman takana. Selasin kymmeniä verkkokauppoja ja satoja simmareita, ja kokosin tähän postaukseen pienen otannan omia suosikkejani.

Tämän lisäksi voit kurkata pluskoon biitsi-inspiraatiota myös tästä POPSLAM-sivuston kuvakavalkaadista, johon poimivat instasta myös oman uikkarikuvani.

Kollaasien alla aina linkit kuhunkin tuotteeseen. (Ei kaupallisia linkkejä) Ainakin 10 eri nettikauppaa siis mistä etsiä sitä oikeaa, jos ei juuri tämän postauksen poiminnoista mikään kolise. Kannattaa tsekata myös viime vuotinen postaukseni samasta aiheesta, sieltä löytyy vielä jokunen pulju, joita ei tässä mainita.

Onnea metsästykseen! Toivottavasti nähdään kesällä rannalla, me ihan kaiken kokoiset ja näköiset!

MUSTAA JA MESHIÄ

1. Plaisir - Lumingerie  / koot 42-56, C-H

2. Asos Curve / koot UK 16-26

3. KappAhl XLNT tankini / Koot L-XXL

4. Junarose / koot 42-54

5. River Island - Asos / koot UK 18-24

6. Castaluna - Ellos / koot 42-58

 7. City Chic - Asos / koot UK 14-22

 

VÄRIÄ JA RYPYTYKSIÄ

1. Mango Violeta / koot S-XXL (huom plussamallisto, eli n. 42-50)

2. PrimaDonna - Meritta Bra / koot 70-100 B-H

3. Mango Violeta / koot S-XXL (42-50)

4.Figleaves / koot UK 8-22 

5. Forever21 Plus / koot 0X-3X (n 44-50)

6. Forever21 Plus / koot 0X-3X

 

KIVOJA KUVIOITA

1. Curvissa / koot UK 10-24

2. PrimaDonna - Meritta Bra / koot 70-90, C-G

3. HM+ / koot 44-54

4. Yours / koot 44-60

5. Evans /koot 42-60

6. Mango Violeta / koot S-XXL (42-50)

 

PIRTEITÄ BIKINEITÄ

1. Yours / koot 85-100, D-G

2. Curvy Kate - Lumingerie / koot 60-90, E-J

3. Elomi - Ellos / koot 90-100, F-F

4. Elomi - Figleaves / koot UK 34G-44FF

5. Ellos / koot 85-115, B-F

6. Junarose / koot 46-50

 

Kommentit (13)

Elsa / Oi mutsi mutsi

Hassua, kirjoitin juuri ihan päinvastaisesta kulmasta omaan blogiini, sillä itseäni ärsyttää suunnattomasti tuo yhdistä bikinit ja vartalo ja sulla on bikinivartalo-ajatus. Itselläni ei ole kovinkaan vaikeaa mennä vaikka nyt uimaan, mutta tiedän paljon ihmisiä joille on ja sellainen "otat vaan niskasta kiinni ja menet" asenne ei silloin toimi. Mä kaipaan tähän bodypositive-skeneen enemmän inhimillisyyttä, että on ihan ok olla tuntematta omaa kroppaansa bikinibodyksi, sillä meillä kaikilla on niin erilaiset historiat ja taustat sekä kannustusjoukot ja se joka toimii mulla ei toimi kaikilla. Mä en siis usko, että on on pelkästään päätöskysymys tykätä kropastaan niin, että lähtisi yhtä itsevarmana rannalle mitä me kumpikin varmaankin tehdään. 

Tää kommentti ei nyt liittynyt uikkareihin vaan nää asiat on mietityttänyt itseäni melko paljon muuten. Kivoja uikkareita hei!

Veera
Liittynyt2.9.2015

No en ole mielestäni koskaan väittänyt, että se mikä toimii yhdellä, toimii kaikilla. Eikä mun oma asenteeni asiaa kohtaan tarkoita, että kaikkien tarttis "tuntea kroppansa bikinibodyksi". Jokaisella on oikeus olla just niin kuin tahtoo ja just niin itsevarma tai epävarma kuin on. Mutta tämä "unohda mitä muut susta ajattelee", nyt vaan on kulma, josta mä haluan asiaa käsitellä. Joitakin tällainen lähestymistapa tsemppaa ja joitakin ei. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Mulle toi lausahdus todellakin toimii sillee et jos haluat laittaa bikinit se on tosi ok, enkä koe sitä velvoituksena tai painostuksena bikineihin. Et just se on enemmin tarkoitettu niille tyypeille jotka on sillee dammn voisinko kehdata, sillee et todellakin, kehtaa ja laita ne! Kuin sellasena et kaikkien pitäisi pystyä kokemaan itsensä luontevaksi bikineis ja et on jotenkin epäonnistunut jos ei koe.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Just tämä. Munnkin mielestä se lausahdus on vaan kannustus siihen, että ajatteleepa muut mitä vaan, niin ne bikinit voi tosiaan pukea päälle olipa millainen kroppa tahansa. Eli kannustus unohtaa se median luoma "näin treenaat bikinivartalon" -paine.  Se on sitten jokaisen oma asia  haluaako pukeutua uikkareihin tai uskaltaako niin tehdä. Kenenkään ei oo pakko.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Pallero

Hyvä aihe, mutta itse isotissisenä pluskokoisena kaipaan aina kaikkiin uikkari/bikiniesittelyihin sitä TÄRKEINTÄ tietoa, onko kaarituet. En voi käyttää ilman kun sitten on tissit navassa ja kuvista ei pysty varmaksi sanomaan. Monestiko on tullut tilattua uikkari kun kuvassa näyttää olevan kunnon kupit rinnoille ja eipä sit todellisuudessa olekaan.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No tässä on linkit kuhunkin uikkariin, joten sieltä nettikauppojen sivulta varmasti ne tärkeät tiedot löytyy ennen kuin menee mitään tilaamaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

anonyymi

Sulla on upee kroppa ja me kaikki lattarintaiset kyllä kadehdimme sun "hinkkejäs". Suurin osa miehistä pitää isorintaisista naisista.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No olipas hölmöjä yleistyksiä. Ei, kaikki lattarintaiset ei tosiaankaan kadehdi, (eikä tosiaan kannatakaan) ja ei, kaikki miehet eivät pidä isorintaisista naisista. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sinituuli

Samaa mieltä tästä; bikinivartalo on just silloin kun ne pukee päälleen. Ja tuosta aiemmasta yleistyksestä ja kadehtimisesta, ei todellakaan kannata ja todellakaan kaikki miehet eivät ole isojen tissien perään.
Isotissisille lisää uikkareita ja bikineitä Bravissimolta. Ainut mistä itselleni saanut oikean kokoiset bikinin yläosat enää vuosiin.

Anna

Täällä ilmoittautuu yksi kateellinen lattarinta! Siis tuo upea uikkari ei näytä miltään jos ei ole muotoja. Sun päällä kertakaikkisen tyrmäävä👍

ST

Uimapuku poolokauluksella...! Tirskun täällä itsekseni, kun en kehtaa avokonttorissa ääneenkään nauraa. Mikä kielikuva!

Mutta siis joo, asialinjalle. Kiitos tästä postauksesta, itselläni on ollut metsästyksessä kans uusi uimapuku, pari kesää sitten hankittu tekele ei oikein kiinnostele enää. Ihan nätti, Klingelistä hankittu kukkakuvioinen uikkari, koko sopiva jii-än-ee, mutta kun siinä oli topatut kupit. Jotka tietenkin tuntuivat märkinä ikäviltä ja kuivuivat hitaasti ja alkoivat lopulta haistakin sitten. Yäk. Näppäränä (not) tyttönä saksin ne pois, olivat onneksi kiinni erillisessä kaitaleessa uikkarin sisäpuolella. Ihan jees, mutta nyt sitten rinnat roikkuu siellä navassa asti, vaikkeivät ole edes kovin isot. Kiitos vain tästäkin, ikä ja painovoima. Niin että jotain tukivärkkiä pitäisi kuitenkin mielellään olla. Taidanpa siis käydä läpi nuo sinun vinkkaamasi mallit.

Olin sovitellut kuvissa näkyvää ihanan väristä eläinkuosipuseroa Lindexillä jo pariin otteeseen, mutta kovasta kiinnostuksesta huolimatta jättänyt sen molemmilla kerroilla kauppaan. Sen lisäksi, että röyhelö vähän arvelutti, minua mietitytti myös, että minkä kanssa paitaa osaisin yhdistellä. Viime perjantaina sitten Lindexissä oli kaikki tuotteet -25% ja se viimein ns. katkaisi kamelin selän ja kävin poistamassa Puuvillan myymälän tangosta koon XL.

sculpt lift -legginssit - Marks & Spencer / pusero - Lindex / takki - KappAhl (saatu) / nilkkurit - AGL / laukku - Marc O'Polo / huivi - Becksöndergaard / korvikset - Aarikka (saatu)

Mutta ihan turhaan epäröin, että mihin tätä nyt yhdistelee. Heti kiskoin paidan päälle perjantaina samana päivänä saamani KappAhlin vihreän pilottitakin kanssa ja täähän oli ihan ässä yhdistelmä! Vaaleanpunainen ja tumma vihreä ovat kauniit yhdessä ja hempeä röyhelöpaita ja hieman bad ass -bomberi luovat kontrastisen parin. Eli just hyvä! Asu meni heti kategoriaan "tykkään ihan sikana".

Monia ohuita bombermallisia takkeja mun päällä onkin näkynyt jo useampikin, mutta tällainen ulkotakiksi tarkoitettu ihan perinteinen pilotti mua arvelutti pitkään. Ei siksi, että päässäni pyörisi yläasteaikaiset kuvat koulun pahiksista (no kyllä ne tietty vähän pyörii :D ), vaan siksi että tällaisena isokokoisena omenana olin varma, että kyseinen pallon mallinen vaate ei vaan toimisi päälläni.

Mutta KappAhlin XLNT-malliston suunnittelijat ovat ehkä miettineet ihan samaa asiaa ja älysivät tehdä heidän bomberistaan just sopivasti suoralinjaisemman, jotta se passaa vähän punkerommallekin. Helma ei siis ole resorilla niin paljon ruttuun kurottu kuin monissa muissa saman tyylisissä takeissa. 

Tiedän, että monia oman ikäluokkani ihmisiä tää pilottitrendi puistattaa, koska se vie ajatukset niin vahvasti sinne omaan teiniaikaan ja koulun röökipaikalle. Mutta itse en ole kyseiseen muotivillitykseen tuolla 90-luvun kierroksella sortunut, joten nyt on oiva hetki tehdä se. 

Lindexin puseron löydät Lindexin nettikaupasta ja takin puolestaan KappAhlin plussapuolelta. Rotsista saatavilla myös tummansininen versio. Sekä puserosta että takista mulla on koko XL. 

Kommentit (8)

Vierailija

Taitaa koulusta olla kuitenkin sen verran aikaa, että tuosta asustuksesta tulee mieleen enemmänkin englantilaiset skinheadit, jalkapallohuligaanit tai tms äärioikeistolaiset. Tosin se on vain mielikuva joka noista vaatteista syntyy ja onhan se aika surullista miten ne ovat päässeet "raiskaamaan" joitain vaatteita ikään kuin omaan käyttöönsä.

anonyymi

Kiva asu!  Minua kiinnostaa nuo Mark&Spencerin legginsit. Eivät näytä jumppalegginseiltä vaan tavallisilta  kapeilta housuilta. Onko näin?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu ei ole mitkään ohuet sporttilegginssit vaan aika paksua viskoositrikoota ja näissä on leveä vyötärökuminauha. Eli ihan ns oikeilsi housuiksi tarkoitettu.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

SJK
Liittynyt1.3.2017

Ihana toppi ja kiva kokonaisuus - näytät upeelta! :) Täytyy itsekin käydä sovittelemassa kyseistä toppia kevään kunniaksi! 

anonyymi

Kävin Lindexistä ostamassa samanlaisen puseron ja se on kyllä ihana. Ikinä en olisi osannut sieltä sitä valita ellen olisi nähnyt postaustasi . Kiitos!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Merkki on Le Specs ja malli Halfmoon Magic. Ainakin Zalandolta löytyy. Nää on ihan mun lempparit. Jo toiset samanlaiset putkeen, kun ekat toissakesänä hajosi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Jee, sain taas luvan käyttää näitä viime viikkoisen Ratsulan muotinäytöksen kuvia täällä blogissa, joten täältä pesee. Ratsula on siis täällä Porissa toimiva muotitavaratalo, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1924 saakka. Ratsulan muotinäytökselläkin on vuosikymmenien perinteet ja torstainakin lavalla nähdyistä malleista yksi kertoi olleensa näytöksissä mukana jo 80-luvun alusta saakka.

Itse olin mallina nyt kolmatta kertaa ja oli taas ihan hurjan kiva päivä. Näytöksiä oli yhteensä viisi ja kussakin kahdeksan sisääntuloa, joten vaatteita tuli vaihdettua melkoisen monta kertaa. 

Tässä osa näytöksen asuista, lisää pääset kurkkimaan Ratsulan FB-sivuilta. Ihan kaikkien tuotteiden tietoja minulla ei ollut, mutta merkkasin kuvien alle kaikki mitkä tiesin.

farkut - MAC / pusero - Masai / laukku - Michael Kors / tennarit -Vagabond   

mekko - Michael Kors / Laukku Longchamp

Tyttöjen vaatteet - Tommy Hilfiger ja Hilfiger Denim

Tytön pusero - Nanso

mekko - Gant / takki - Max Mara Weekend

farkkutakki - Samoon / farkut - MAC

farkut - MAC / pusero - Frank Lyman / kengät - Tommy Hilfiger / korvikset - Aarikka

mekko - Marimekko / laukku - Marimekko / kaulakoru - Aarikka

vasemmalla pusero - Lacomte / takki - Hilfiger Denim 

pusero - Cream / housut - Gant

tunika - Ritva Falla / neuletakki - Samoon / laukku - Longchamp

mekko - The Lab / nahkatakki - 2Biz / kengät - Tommy Hilfiger

mekko - Sand

molemmat mekot - Joseph Ribkoff

mekko - Joseph Ribkoff / laukku - Longchamp

housut - Joseph Ribkoff / tunika - Frank Lyman / laukku Michael Kors

naisen asu - Ted Baker

mekko - Joseph Ribkoff / laukku - Vagabond

Itselläni päällä olleista vaatteista tykästyin erityisesti The Labin pitkään kukkamekkoon ja MACin unelmanpehmeät Dream Skinny -farkut olin havainnut mahtaviksi jo viime syksyn näytöksessä. Seuraavan kerran, kun mulla on farkkujen tarve, niin taidan kääntyä MAC-hyllyn puoleen.

Hirmuisen vakavia tai mutrunaamaisia ruutuja osui näköjään itsestäni, mutta sain kyllä monelta suunnalta palautetta, että olin ollut lavalla "ihanan hymyilevä". Ehkä se oli vaan tää eka näytös, joka just kuvattiin, mikä vielä vähän jännitti ja veti vakavaksi.

Mutta hienosti sujui koko päivä. Kukaan ei kaatunut tai pudonnut lavalta. Itse putosin takahuoneessa tuolilta ja yhdellä mallilla putosi korkkari jalasta juuri lavalle vieviä portaita noustessa, mutta pahemmilta vahingoilta vältyttiin. Jee!

Kuvat: Johanna Uusitalo Photography

Kommentit (3)

Aneelanna

Toi Labin kukkamekko on ihan tosi hieno! Onko sulla kokemusta kokoasioista, koitan etsiä netistä tuon, mutta mietin, että vastaako kokoaan tms? :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mulla oli tossa päällä koko XL. Oli tisseistä sellanen, et mahtui päälle ihan juuri ja juuri. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!