Kirjoitukset avainsanalla Ilmoitusluontoista

Olen asunut Porissa jo pian 16 vuotta. Ensimmäiset lähes kymmenen vuotta sain aina vastailla kysymykseen, että miksi oikein olen tänne muuttanut. (Vastaus: opiskelujen vuoksi) Sittemmin kysymys on vaihtunut muotoon miksi olet tänne jäänyt. Jälkimmäiseen vastaus on, että koska tää on mun koti, mun kaupunki. Olen elänyt täällä koko aikuiselämäni.

Täällä on koti, puoliso, töitä ja ystäviä. Tietenkin olen pohjimmiltani ja juuriltani kainuulainen ja kotikotini sekä syvä sielunmaisema, pysyy aina Sotkamossa. Mutta kyllä mä olen silti mielestäni jo porilainen. 

Ja nyt se on kuulkaa ihan julkisestikin asia tunnustettu, sillä olen ehdolla vuoden positiivisimmaksi porilaiseksi! Että porilainen ja vielä positiivinen sellainen, tämähän on varsinainen kunnia.


Koska asuinpaikkakunta ei toki vielä porilaista tee, niin ihan pari lisätodistetta porilaisuudestani voisin mainita:

Olen omaksunut sujuvaksi osaksi puhettani porilaisittain tärkeän kysymyksen kui? Enkä enää kuvittele sen tarkoittavan, että miten vaan miksi. Aikoinaan vasta hetken aikaa Porissa asuttuani huvitin nimittäin joukkuekavereita kysymällä jumissa olleen auton oven äärellä, että "kui tää aukee?" ja sain vastauksen naurun kera: "no koska se on ovi!!!"

Hyvin porilaista positiivisuutta on myös se, että kuvailin yhtä elämäni siisteintä päivää vuonna 2012 (tapasin Amorphiksen ja kuvasin heistä promokuvan) sanoilla "ei ihan paska päivä", tämä oli hetki jolloin Tommi julisti minut porilaiseksi.

Ja yhtenä tärkeänä kuriositeettinä mainittakoon, että olen ajanut pikku pöhnässä pyörällä Nipan (aka Neumannin) päälle GP:n (Grilli Pori) edessä. Se jos mikä on porilaista. Ja nyt voin viime perjantain jälkeen sanoa myös nähneeni Dingon livenä!

No entäs se positiivisuus sitten? 

Tämä oikeastaan yllätti minua enemmän kuin se, että minut on ehdokkuuden perusteella hyväksytty porilaiseksi. Että minäkö positiivinen?! Minähän olen nimittäin ihminen, joka vuosikausia kuvitteli olevansa todellinen pessimisti. Kävi kuitenkin ilmi, että se oli vain masentuneen mieleni harhaa, ja viime vuosina olenkin oikeasti löytänyt itsestäni aivan uuden ihmisen. 

Oma positiivisuuteni ei suinkaan ole sellaista "naminami, aurinko paistaa ja haluan syleillä kaikkia maailman ihmisiä" -tyyppistä. En piere sateenkaaria enkä ole sitä mieltä, että kaikki elämässä on aina ihanaa. Varsinaisen optimistin sijaan näen itseni ennemminkin rauhallisena rationalistina. 

Mutta en mä nyt sit vissiin ihan kauhee mörökölli oo, kun kerran kelpasin kisaamaan tällaisesta tittelistä!

Että saa äänestää, mut ei oo toki pakko! Äänestämällä voi voittaa liput Pori Jazzeille. Se ei oo mikään ihan paska tapahtuma. 

 

Kommentit (3)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ei sieltä äänestyssivulta varmaan mitään noottia tule, vaikka äänestykseen osallistuva asuisi Timbuktussa :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ihanat Cobblerinan korvikset on nyt arvottu. Kiitos kaikille osallistuneille, oli kiva lukea teidän unelmalaukuista. Unelmalaukun voi tilata vaikka Cobblerinalta, joka tosiaan valmistaa laukkuja myös asiakkaan toiveiden mukaan.

Mutta ne korvisten uudet omistajat siis.. Arpa suosi nimimerkkejä: Milla, Kailee, Mami ja Katsu. Voittajille on laitettu sähköpostia!

Kommentit (0)

Kaupallinen yhteistyö - Marks & Spencer

Hiphei! Kiitos kaikille Marks & Spencer -stailausarvontaan osallistuneille. Olisinpa voinut arpoa teidät kaikki voittajiksi!

Arvoin nyt ensihätään Hämeenlinnan voittajat, koska se tapahtuma on jo tämän viikon perjantaina. Onnetar suosi seuraavia nimimerkkejä: Heidi, Veeru ja Sinppa. Onnea voittajille! Teille on laitettu sähköpostia.

Helsingin 22.5. tapahtuman stailattavat ilmoitan myöhemmin tällä viikolla.

 

Kommentit (0)

Kaupallinen yhteistyö - Marks & Spencer

Kevätaurinko saa ainakin minut himoitsemaan vaatekaappini jotakin uutta ja rohkaisee myös kokeilemaan jotain uutta. Ihan itsekseen rekkien välissä pyöriessä tulee kuitenkin helposti aina tartuttua samoihin juttuihin eikä mielikuvitus tunnu riittävän minkään uuden kokeiluun. Tähän oivan avun tuo Marks & Spencerillä meneillään oleva Oman tyylin löytöretki -myymäläkiertue, jossa etsitään kevään ihanimpia tyylejä ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Paikalla on tietenkin M&S:n pukeutumisen asiantuntijat, joilla on paljon hyviä vinkkejä jaettavana. 

Myös itselläni on ilo pyöriä mukana kahdessa tapahtumassa (Hämeenlinna 22.4. ja Helsinki 20.5.) jakamassa mm. selfiekuvaus -vinkkejä ja jutustelemassa teidän kanssanne, kun toivon mukaan saavutte paikalle sankoin joukoin. Mielenkiinnolla odotan myös kuinka M&S:n tyylineuvojat pukevat minut! Se on aina yhtä kiehtovaa, kun joku muu valitsee asun, sillä se tarjoaa usein ihan uusia oivalluksia.

Toimin myös stylistin pikku assistenttina, kun muutama teistä blogini lukijoista stailataan kevään uutuuksilla. Jos siis M&S:n asiantuntijan antama henkilökohtainen tyylineuvonta kiinnostaa, kannattaa lukea tämä postaus loppuun saakka.

Kävin jo ennen myymälätapahtumiin osallistumista tutustumassa Marks & Spencerin kevätuutuuksiin ja valitsin kuvauslainaan kaksi asua. Kaikki kuvien vaatteet ovat tämän kevään mallistosta!

Päädyin tällaiseen yhdet farkut - kaksi asua -ratkaisuun, kun kokosin molemmat setit mustien farkkujen ympärille. Mustat pillit nyt vaan on aina hyvät ja monikäyttöiset!

Sanoinko mä just postauksen alussa, että tulee helposti tartuttua aina samoihin juttuihin? No ilmankos sieltä löytyi päälle raitapaita. Mutta kun se nyt vaan on sellainen klassikko, joka tuntuu raikkaalta vuodesta toiseen ja etenkin kevät on raitojen aikaa. Halusin kuitenkin testata myös jotakin sellaista mitä en aiemmin ole päälleni pukenut ja siksi päädyin nappaamaan raitapaidan kaveriksi trenssin. Vaikka trenssit ovatkin raitapaidan kaltainen kevätklassikko, niin itse en ole sellaista koskaan käyttänyt. Mustaa, ruskeaa tai muuta ns. perustrenssiä en osaisi edelleenkään päälleni kuvitella, mutta tämä raikas korallinpunainen versiohan ei oikeastaan näytä yhtään hassummalta. 

M&S:llä selvästi luotetaan trenssien voimaan, sillä tätä samaa takkia oli saatavilla isolla väriskaalalla. Bongasin perusvärien ja tämän kuvissa nähtävän lisäksi ainakin violetin, turkoosin ja vaaleanpunaisen. Aika helppo tapa tuoda väriä kevätpukeutumiseen! Itse yhdistin trenssin rentoon tennarilookkiin, kun taas 29.4. Jyväskylän myymälätapahtumassa mukana oleva Nelliina kokosi saman takin kaveriksi hyvin erilaisen setin.

raitapaita 39,95 €/Sculpt lift -farkut 49,95 €/trenssi 69,95 €

Itselleni Marks & Spencer -piipahdus kuuluu lähes jokaisen Helsinki-visiitin ohjelmaan, sillä on niin ilo käydä tsekkaamassa usein täydentyvät valikoimat, kun tietää, että isosta osasta vaatteita riittää kokoja itsellekin. M&S:lla koot siis ylettyvät usein UK20 saakka ja joistain tuotteista voi löytyä jopa kokoa 22. Itse käytän kokoja 18-20. Eli kannattaa muidenkin plussapylleröiden uskaltautua tsekkaamaan kevätvermeitä M&S:n valikoimista!

Toisen pillifarkuasun pidin värin puolesta hillitympänä. Khakinvihreä takki kaipasi kaverikseen jotain raikasta, joten puhtaanvalkoinen pellavapusero oli luonteva valinta. Kun nyt olen viime aikoina niin paljon pellavapaidoista intoillut, niin tämänkin kanssa kävi itse asiassa niin, että kuvauslainoja palauttaessani en malttanutkaan päästää siitä irti, vaan ostin itselleni.

En käytä useinkaan kaulakoruja, joten lisäsin tähän asuun korun hieman kokeilumielellä. Voisi kyllä yrittää nyt keväällä ja kesällä vähän petrata tässä asiassa, kun lämpimämpien kelien ansiosta pääsee välillä huiveista eroon. Kun valitsee riittävän pitkän riipuksen, saa mukavasti hämättyä huomiota epämukavuusalueeltani, eli rinnoista, alaspäin. 

farkut 49,95 €/pellavapusero 29,95 €/takki 59,95 €/laukku 59,95 €/kaulakoru 24,95 €

Jos vaatekaappisi kaipaa täydennystä tai kevätmuodin saloihin sukeltaminen kiinnostaa muuten vaan, niin tule ihmeessä mukaan M&S:n tyylipäivään seuraavilla paikkakunnilla:

  •  Hämeenlinna pe 22.4. klo 11-19
  • Jyväskylä pe 29.4. klo 11-19 
  • Helsinki pe 20.5. klo 11-19

Itse olen siis paikalla Hämeenlinnassa ja Helsingissä kello kolmesta eteenpäin ja Nelliina-blogin Niina puolestaan osallistuu Jyväskylän tapahtumaan.

 

Ja nyt sitten siihen stailaus-asiaan, josta jo postauksen alussa vihjaisin!

Jos sinulla on mahdollisuus olla paikalla joko Hämeenlinnassa 22.4. klo (n.) 13-15 tai Helsingissä 20.5. klo (n.) 13-15 ja haluaisit päästä M&S: asiantuntijan stailaamaksi, niin pistä viestiä kommenttiboksiin. Valitse kumman kaupungin tapahtumaan haluaisit mukaan ja kerro muutamalla sanalla miksi stailaus kiinnostaa. Muista täyttää myös nimimerkki ja sähköpostiosoitteesi. Vastausaikaa on maanantaihin 18.4. saakka. Voittajille on tapahtumassa luvassa myös goodie bagit.

Itse pyörin stailauksen ajan mukana assistentin roolissa ja samalla vähän haastattelen stailattavia ja napsin muutamia kuvia tänne blogiin. (Mikään pakko ei kenenkään ole tietenkään kuvissa esiintyä, jos ei halua!)

Toivottavasti siis nähdään mahdollisimman monen teidän kanssa Oman tyylin löytöretkellä joko Hämeenlinnassa tai Jyväskylässä!

Kommentit (53)

Tarja

hei, haluaisin päästä M&S: stailattavaksi. Syitä on lukuisia, mutta päällimmäisenä on omien vaatteiden valinnan suhteen arkuus. Valitsen aina tylsää mustaa tai harmaata. Haluan saada värit elämääni! Lisäksi salaa ihailen juuri M&S:n vaatteita, ne ovat mielestäni niin kauniita.

Paikkana olisi Helsinki.

Lilli

Hei, oispa hienoa päästä stailattavaksi! Itselläni on nimittäin tyyli jatkuvasti hukassa. Mulla on tietty visio siitä, miltä haluaisin näyttää, mutta valitettavasti epäonnistun joka kerta valitsemaan ihan vääränlaisia vaatteita. Joudun pistämään vaatteet kiertoon tämän takia vain parin käyttökerran jälkeen, mikä harmittaa ihan vietävästi. En ole myöskään kovin rohkea pukeutuja, ja mietin aina, mitä muut minusta ajattelevat. Nyt voisi kerrankin joku takoa meikäläisen päähän, että kyllä sä voit ja uskallat. Haluaisin tulla Helsinkiin, 20.5 on mun synttärit ja nimpparit! Kruunais koko päivän! :)

Ninuska

Ehdottomasti haluan päästä M&S:n stailaukseen! Pluskokoisena (?!) haluaisin nähdä onko kokoa 50 olevalle naiselle mitään kivaa. Pluskokoisten kivat vaatteet kun on vähän kortilla... Jos arpaonni potkii, niin Helsingin stailaukseen aika sopis kun nenä päähän :-)

TiinaMaa

Ah, ihana toi korallinvärinen trenssi! Itselleni trenssitakit jäävät aina kauppaan koska ne eivät oikeastaan koskaan mene tissien kohdalta kiinni ja tai sitten pussittavat muualta hassusti. Nyt voisin kyllä hyvinkin käydä katsastamassa M&S:n trenssivalikoiman...

Ja kyllä, stailaus kiinnostaa! Tykkään M&S:n vaatteista ja haluaisin mielelläni vaatekaappiin jotain uutta, itselläni ei vaan oikein riitä mielikuvitus miettimään, että mikä voisi olla se jokin uusi juttu. Ihan liian usein tulee jämähdettyä omalle mukavuusalueelle (ja sen takia on ollut tosi hauskaa ja innostavaa katsoa sun #EVEK-stailauksia ja niiden väri-iloittelua!). :)

Rebelundercover

Todellakin haluaisin päästä stailattavaksi. Tällainen reilu nelikymppinen uk20-kokoinen osa-aikatyöläinen ei helpolla muutu toukasta perhoseksi, eli apua kaivataan. Hämeenlinna varmaankin onnistuisi helpommin itselle.

aDanger

Ihanan raikkaan värinen trenssi. Samalla tyylikäs mutta rento look - Tykkään. :)
Kiinnostaisi kyllä kovasti tuo stailaus (20.5. ja paikkana Helsinki). Itse kun _aina_ kallistun pukeutumisessa "väri-iloittelemaan" mustalla ja varsinkin nyt kun aurinkokin alkaa ilmoitella olemassa olostaan tunnen itseni joksikin angstigootiksi :D

LeniJ

Olisi ihana päästä stailattavaksi! Olen totaalisen jumiutunut huppareihin ja mukaviin t-paitoihin kera farkkujen, olisi kiva nähdä miten muut minut pukevat ja myös että saavatko vaatteista minun oloiset, niin että oikeasti viihdyn niissä. Nykyään suosikki vaatteet löytyvät Junaroselta, mutta M&S sinun kuvien perusteella vaikuttaa myös potentiaaliselta. Helsinki passais aikataulullisesti hyvin :)

Mi

Onko tuo toinen vaihtoehto Jyväskylä vai Helsinki? :) Helsinki sopisi mulle.

Tarvitsisin todellakin apua tyylin löytämisessä/päivittämisessä. Ikää pyöreät 30v ja vaatteet hankin periaatteella "ostan jos sopii päälle". Useita vuosia olin opiskelijana eikä rahat riittäneet kuin alevaatteisiin, se on jäänyt jotenkin päälle ja tulee ostettua jos halvalla saa. Nyt haluaisinkin raivata vaatekaapin juuri mulle sopivilla asuilla, saisi olla myös laadukasta koska nykyään ei jaksa shoppailu kiinnostaa samoissa määrin kuin ennen.

papan mamma

Helsinkiin lähtisin täältä maalta oitis, jos kutsu käy. :)

Mulla on kyllä samaa ongelmaa, että olen jämähtänyt. Totaalisesti. Luulen tietäväni itse parhaiten mikä mulle sopii, enkä edes kokeile mitään erilaista. Ehkä tällaisessa sessiossa kokeilemisen kautta uskaltautuisi pois omalta mukavuusalueeltaan. :) Onnea matkaa mulle!

Kiti

Tyyli hukassa, inspiraatio kateissa. Olisi mukava kuulla asiantuntijan mielipide siitä, mikä mulle sopii ja saada myös uusia, tuoreita ideoita. Varsinkin housuja on vaikea löytää kun on lyhytjalkainen, kapeavyötäröinen ja leveä(hkö)lanteinen.

Helsinkiin pääsisin.

T: Kiti
www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin

Moderato

"Minulla kaappi täynnä vaatteita eikä koskaan mitään päälle pantavaa"

Olen 65 v painan 59 kg ja pituus 162.Nyt olisin rohkealla mielellä saamaan uusia innovaatioita vaatetukseeni.Olisin täpinöissäni esim.repaleissa varkuissa,ne olis sitten makeet.Kuitenkin hillitysti nuorekas ikään sopivasti,ei yliampuvaa.Minä paras ehdokas stailaukseen.Varmasti saisin uusia ideoita/vaihtoja noille mustille "kaappi vaatteille"

Thea

Hei! 12 vuoden työura loppuu tällä viikolla ja sitten odottavat uudet haasteet, joista ei ihan vielä ole täyttä selvyyttä. Myös 40-vuotta tuli tuossa pari kuukautta sitten mittariin, joten nyt olisi sopiva sauma päivittää omaa pluskokoista tyyliä ulkopuolisten silmin. Helsingin tapahtuma 20.5. sopisi hyvin kalenteriini.

hannamariavv

Käväsin tuossa hetki sitten M&S:llä ja yllätyin että heillä oli kokojan jopa sinne 20 asti! Aion niin olla paikalla Jyväskylän tapahtumassa, arvontaan en silti osallistu kun ei ole tuolloin mahdollisuutta päästä kumpaankaan kaupunkiin :) 

hanna

www.hannamariav.com

Eeva

Jiihaa, ihan parasta ois päästä stailattavaksi Marks & Spencer:lle, Helsinkiin. Olisi ihan huikeaa kuulla ammattilaisen mielipide mikä sopii päälle ja mikä ei (vaikka se käsilaukku mahtuu aina ;) sekä päivittää tyyliä hieman aikuisempaan suuntaan kun on kuitenkin jo elettyä elämää 40 v ja rapiat mittarissa. Jos olisin yhtä rohkea ja saisin vetäistä päälleni vaikka tuollaisen kuvissa näkyvän punaisen takin, aina tutun ja turvallisen mustan sijaan.

Mirelle

Stailauspäivä olisi ihana juttu :) Itse olen plussakokoinen ja "arka" pukeutuja. Aina sitä samaa mustaa ja mahdollisimman löysää päälle. Ihailen kuitenkin aina värikkäitä ja räväköitäkin vaatteita uskaliaita pukeutujia ja olisi upea kokemus päästä testaamaan uutta ja ehkä rohkaistua tällä saralla. Helsinki ja 20.5 sopii.

Lena

Uuu mikä look :)
Tahtoo Helsinkiin stailattavaksi! Vartalon malli tuottaa pukeutumisongelmia, vatsan kohdalta vaatteet kiristää ja rinnan kohdalla on kangas lerputtaa. Kunnon pelastustengas vyötäröllä, eikä vaatteet istu. Apu olisi todellakin tarpeen ennen kevään juhlia :)

Sinkka

Kahdestakin syystä olis kiva päästä stailattavaksi:
1) En ole koskaan ollut stailattavana. Olisi tosi mielenkiintoista nähdä, millaisiin vaatteisiin joku muu mut pukisi.
2) Mun vartalon mittasuhteet saattais tuoda ammattilaisellekin haastetta. Haluaisin siis heittää haasteen stailaajalle. :)

Sanni44

Syitä on monia. Suurin syy on tällä hetkellä se, kun sairauden myötä on kadottanut elämästä värit. Ne katoavat myös vaatteista. Tyyli muuttuu harmaaksi. Koskaan en ole ollut stailattavana, olisi ihanaa saada ammattilaisen apua asiaan. Olen myös plus kokoa joka tuo itselleni haastetta vaatteiden valintaan. Paikkana Helsinki.

Karinna

Todellakin tahtoisin stailattavaksi! Ikää rapsahtaa 45-v. ja tyyli tarttis päivittää tai kenties, rehellisyyden nimissä, jopa löytää. Eniten apuja kaipaisin ihan työ-/arkipukeutumiseen. Kaapissa on vaatetta, mutta kummasti tulee hankittua enimmäkseen juhla-/bilekampetta ja arkena mentyä niissä samoissa kulahtaneissa. Olis kiva löytää sellainen casual-chic -tyyli, niin ei tarvitsisi joka ilta tuskailla,että mitähän sitä huomenna kaivaisi päällensä ja olisi töissäkin itsevarmempi olo. Hämeenlinna käy hyvin.

mea

Ehdottomasti haluaisin stailattavaksi, toisi hieman luksusta arkeen. Lisäksi olisi mukava nähdä miten joku muu minut pukisi ja saisi samalla vinkkejä omaan pukeutumiseen.

F.

Plussakokoinen kolmekymppinen ottaisi stailauksen ilolla vastaan Helsingissä. 
Olen uusia vaatteita ostanut viimeksi kolme vuotta sitten (alusvaatteita ei lasketa). Tuntuu että kaikki vaatteet on vain "rytkyjä" niin vaatekaapissa kuin kaupoissakin, joten stailaajan ammattitaidolle olisi varmasti käyttöä saada nuo epäluulot karisemaan. 

Vipellys

Haluaisin Helsinkiin stailattavaksi!
Tuntuu että omat valinnat ovat aina yltiöturvallisia ja olisi ihana hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle hetkeksi. Ja mikäs ihanampaa kuin se, että joku asiantuntija jolla on silmää näille asioille, olisi opastamassa tässä hypyssä. Ja tietty olisi kiva treffata teikäläinen!

Manouche

Haluaisin stailattavaksi Helsinkiin ja ideoita omaan aina mustaan ja tylsään univormuun...

Katjuska957

Nuorena jo luin naistenlehtiä ja näin silloin jonkin muuttumisleikkijutun. Halusin osallistua, täytin ilmoittautumiskaavakkeenkin. Siitä on nyt yli 30 vuotta... jokohan nyt olisi aika... :)
Nyt olisi tarvetta taas.. lasten ylioppilasjuhlat ja valmistumisjuhlat lähestyy. Ainainen probleema näiden vaatejuttujen kanssa.
Olen mielestäni nuorekas (tai ainakin yritän olla) enkä haluaisi ylipäänsäkään käyttää tätivaatteita. Tarvitsen apua ainakin juhlalookiin ja ihan huippuahan olisi, jos joku ammattilainen voisi avuksi olla. Olen pluskokoinen.

Jaana the kotiäiti

Hei täällä rötvääntynyt kotiäiti joka kaipais uutta tyyliä kun ei enää osaa ostaa vaatteita itselleen Paikka hämeenlinna

Sarlotta

Hei! Mielestäni kaipaisin stailausta, koska rehellisesti sanottuna se piristäisi todella raskasta kevättä huomattavasti! Olen aina haaveillut pääseväni stailattavaksi jollekkin, joka voisi hieman kertoa minkälainen vaate sopii omaan vartalooni. Se olisi mahtavaa!

Paula

Ostin aiemmin paljon vaatteita M&S:n verkkokaupasta, mutta liian usein vaate oli lyhyt tai koko väärä. Nyt kun M&S on myös meillä, käyn usein Hesan kaupassa katselemassa uutuuksia. Viime aikoina liikkeen vaatevalikoima on tuntunut hieman tätimäiseltä, ehkä ammattilainen osaisi löytää sieltä ne omanlaiseni.

A.P.

Oi, olisi hienoa päästä stailattavaksi. Vaatekaappini ammottaa tyhjyyttään, kun en oikein osaa yhdistellä vaatteita, jätän sitten ostamatta ja menen mustalla trikoopaidalla ja farkuilla tai mustalla mekolla. Olisi mahtavaa jos joku ammattilainen katsoisi vähän sopivia malleja ja antaisi vähän väriä mun elämään. Mulla on kaapissani 5 samanlaista pitkähihaista trikoopaitaa, 3kpl 3/4 hihaista ja 2 toppia. Kaikki nämä siis mustia. Yhdet farkut, yhdet verkkarit, kaksi mustaa mekkoa ja kaksi neuletta, yksi talvitakki ja yksi ulkoilutakki + alusvaatteet. Siinä mun koko vaatekaappi. Eli todellakin olisi tarvetta uudistukselle... Helsinkiin pääsisin.   

Marika 65

Vaatekaappi täynnä kaikenkokoisia vaatteita mutta en osaa niitä yhdistellä.Olisi mukava nähdä millaisia kokonaisuuksia saisin päälleni ammattilaisen silmin katsottuna.Hämeenlinna olisi valintani

Veeru

Hämeenlinna: koska MÄÄ OON NIIN HUKASSA! Meinaan tyylini takia: töissä pitäis olla officelook, kotona pukeudun pieruverkkareihin ja jos pitää lähtee johonki juhlimaan, mitä nyt viikon päästä täytyy, niin oon aivan hukassa. En oikein tiedä tyyliäni ja oonko lintu vai kala sen kanssa. Haluan rentoo, seksikästä, sporttista, nahkaa, poikamaista ja naisellista. Oon varsinkin hukassa istuvuuksien suhteen ja värien. Vaatekaappi on mustia telttoja täynnä, jotka jäi 30kg painonpudotuksesta ja en tiedä miten ny uudessa kropassa pitäis pukeutua, kun vieläkin on mahaa ja jakamista hyvin jäljellä. Hämeenlinnaan tulisin mielelläni täältä Tampereelta saamaan apua ja muutosta!

Heidi

Minäminäminäminä! Pääsisin passelisti Hämeenlinnaan. Olen synkkyyteen (pukeutumisessa) taipuvainen reitevä, persevä ja tissevä toimistosiiseli. Nuorin nuoruus on valitettavasti takana, mutta aikuis- vaan ei tätimäinen tyyli hakusessa, mitä mun ikäset pitää officessa päällä, ellei farkkuja ja bändipaitaa?

snout23

Haluaisin päästä stailattavaksi Hämeenlinnaan. Tarvittaessa myös Helsinki käy :) Haluisin kovasti pukeutua hieman rokahtavasti ja nuorekkaasti, mutta harvoin vaatekauppojen plus-vaatetarjonta sitä sallii. Vaatteet ovat usein tätimäisiä ja telttoja. Minulla on vielä ison koon lisäksi suuri rintavarustus, joka aiheuttaa lisää vaikeuksia pukeutumisessa. Pidän myös tyköistuvista vaatteista enkä haluisi piilotella muotojano vaikka iso olenkin. Vaatekaapissani on myös vain muutama vaate mitä säännöllisesti käytän ja omistan vain yhdet sopivat farkut.

Virkanainen

Helsinki. (Työ)vaatteet on mun aatteet. Vapaa-ajalla olisi joskus kiva pukeutua paitsi iän mukaisesti, myös naisellisesti. Siis johonkin muuhunkin kuin farkkuihin ja tpaitaan. Päärynävartalolle ei tahdo löytyä sopivia alaosia, ja monet yläosat jättävät rinnat äkkiä näkyviin.

Elämää vielä edessä....?

Hei :)
Asun Helsingissä, mutten koskaan ole käynyt M&S liikkeessä. Kaipaisin kovasti pukeutumis vinkkejä ja varmuutta itseeni. Kokoni on n.48. Arpaonni tai valinta, ei suosi minua koskaan, mutta ajattelin silti ilmaista kiinnostukseni stailaus tapahtumaan Helsinkiin. Olen 49 vuotias ja omasta mielestä ainakin kivannäköinen, vain se pukeutuminen aiheuttaa päänvaivaa. Olen sinkku ja valmis lähtemään vaikka minne juhliin, bileisiin yms. tapahtumiin extemporekin, mutta mitä tapahtuu? Innostus laantuu ja kääntyy niin päin että jään kotiin...mitä ja miten laitan päälle? Haluaisin rohkaistua ja elää tätä elämää sen sijaan että jään kotiin. Minusta M&S saa kanta-asiakkaan jos vain sieltä löydän jatkossa tulevat vaatteeni <3

Tan

Olis tosi kiva päästä Helsingin stailaukseen mukaan. Olen kotiäitinä ollut viimeiset 4 vuotta ja pudonnut kokonaan kärryiltä muodin suhteen,lisäksi olisi kiva saada vinkkejä sulta pukeutumiseen.

äityli

Sattumalta meitä olisi tulossa kolmen hengen ryhmä huvittelureissulle Hämeenlinnaan juuri 22.4.
Olemme äiti ja kaksi tytärtä - eri kokoisia ja eri tyylisiä ja ikäisiä -> 51, 26 ja 19 v.
Tästä saisi kolme yhdellä iskulla =D

Eini

Todellakin kiinnostaa! En nykyään jaksa olla
yhtään innostunut kaupoissakiertelystä tai asukokonaisuuksien miettimisestä. Olen suht normaalivartaloinen, mutta mulle on tosi vaikeaa löytää istuvia ja oikeanmallisia vaatteita lyhyen, tissevän ja leveälanteisen runkoni päälle. Rakastan ysäriviboja, käytän helposti kreisejä kuoseja ja värejä, toisaalta tykkään hallitusta väripaleteista ja klassisuudesta. Jonkun kultaisen keskitien haluaisin tähän tyyliin löytää.

Satuin myös kiertämään M&S:n osaston läpi Helsingin Sokkkarilla ihan vasta, ja yllätyin positiivisesti kuinka kivoja vaatteita ja laaja valikoima sieltä löytyikään! Ehdottomasti tutustun vielä lähemmin.

Mallamböö

Täällä yks linnunpelätin ilmoittautuu Helsinkiin stailattavaksi! Ihailen tyylikkäästi pukeutuvia naisia, mulla vielä matkaa siihen valovuosia. En oikein tiedä missä mulla menee pieleen oma tyyli? Ehkä viimeistely ja härpäkkeiden oikea valinta tai sitten totaalisen väärän tyyliset vaatteet mun kropalle.... Kroppahan  on lyhyt ja painava lisäksi tissiä on vaikka muille jakaa.....

PiaS

Olisipa ihanaa päästä Helsingin M&S:iin stailattavaksi! Talvella kaapissa pitää valtaa toimistolook, mutta kesäksi ja lähestyväksi lomakaudeksi olisi ihanaa saada vinkkejä naisellisiin, sopiviin sporttisiin asuihin jotka olisivat nuorekkaita mutta ei liian tyttömäisiä (40 lähestyy jo). Kaipaisin myös vinkkejä asusteisiin ja hauskoihin yksityiskohtiin, ja kesäasuissa mukavuus ja monikäyttöisyys olisi aina plussaa!

-E-

Hei! Kylläpä tulisi tarpeeseen.. Ennen olin iloinen ja raikas pukeutuja, lapsen ja sairastelun jälkeen itseni kadottaneena tuntuu että kaikki näyttää päällä typerältä. Oma minuuteni siis on kadonnut. Tarvitsisin jonkun näyttämään sen oikean suunnan, joka näyttäisi paremmalle minulle, löytäisi sen kuplivuuden persoonastani myös vaatteisiin. Haluan oppia pukeutumaan muullakin tavalla kuin mahaa ja muita vartalon kohtia peitellen, nähdä että myös minun on oikeus näyttää kauniille ja nuorekkaalle vaikka en ns. Normi mittapuuhun sopisikaan.En olisi uskonut että tyyliä voi kadottaa, niin siinä sitten vain kävi. Olisin ikionnellinen jos pääsisin stailattavaksi Helsingin M&S:riin.

Teikku

Hei!

Olisipa hienoa päästä stailattavaksi, en ole ikinä ollut!! Kevät on ollut vähän alakuloinen, pieni piristys olisi aivan älyttömän tervetullut!!

Hämeenlinnan M&S

Sinppa

Moi!

Stailaus olisi niin tervetullutta piristystä mun pukeutumiseen, kun näkisi miten joku toinen mun kropan pukisi! Tällä hetkellä meinaa mukavuus pukeutumisessa voittaa eli treenihousut ja trikoopaita +nahkatakki yhistelmä alkaa olla jo vähän yksipuolinen.. :D Sieltä saattas irrota myös ideaa miten omiin ylppäreihin pukeutus ^^
Hämeenlinnaan olisi mahdollisuus päästä! :)

Amilda

Voi hitsit kun tämä kiinnostaisi! Olen aina haaveillut, että sitten joskus kun mulla on rahaa niin menen stailaajan luo ja pyydän suunnittelemaan asukokonaisuuden, joita voisi yhdistellä erilailla toisiinsa. Siis mullahan on vaatteita kaappi täysi (mustia), mutta kun en osaa ostaa niitä niin, että niistä syntyisi kohtuullisella määrällä erilaisia kokonaisuuksia. Juuri tämä asia on mielestäni se mikä vaatisi sitä tietynlaista silmää ja ammattitaitoa. Nytkin kesän vaatteet ahdistaa jo etukäteen, kun oma tyyli ja vartalo on hukassa. Tulisin siis todellä mielelläni Helsinkiin.

Reea

Hämeenlinnaan tulisin mieluusti. Oma tyyli on aika pahasti kadoksissa tällä hetkellä! Salsahameet sais väistyä ja muuttaa hiukan aikuisempaan tyyliin!

Murre

Moikka! ...avasin taas nämä sivusi kun näin tuon punaisen takin😍.. Omaan samaa "luonnetta " kuin sinä ostetaan tuttua ja turvallista raitaa sekä mustaa! Olen laihtunut muutamia kymmeniä kiloja tässä vuosien aikana ja tyyli olisi kovasti hakusessa. Sitä on jotenkin vaikea rakentaa kun en edes tunnista kokoani! Kannan niitä samoja telttoja koppiin ja tuskastun kun eivät istu. Olisi hienoa jos joku alansa ammattilainen voisi minua neuvoa ja ehkä tehdä minusta prinsessan päiväksi Helsingissä 🙏🏻

Elokuu82

Hei! Kaupunki mihin pääsisin; Helsinki
Miksi minä; kaipaisin todella jotain millä jaksaa täällä temmeltää. Työtön ja masentunut kaipaisi todellakin ideoita miten pukeutua ja ihanan pvä itelleen minkä te varmasti pystytte luomaan.
<3

Kahvikissa

Voi miten hauskaa olisikaan katsoa itseään peilistä jonkin toisen silmin! Vaatekaappi tursuaa, mutta silti ei ole koskaan mitään mitä laittaa päälle - taitaa olla haaste meistä useammalle 😉 Olisi oikeasti mielenkiintoista nähdä miltä sitä näyttäisi jos joku toinen, itselle täysin tuntematon päättäisi ammattisilmällä, että mitä päälle laitan. Paikkakunta olisi Helsinki, jos arpaonni suosii.

Nolo arkkitehti

Stailaukselle olisi tarvetta, sillä vaikka persoonaallisuutta tulee ilmennettyä töissä, ei pukeutumisessani ole tällä hetkellä mitään sellaista, mikä edes etäisesti vihjaisi minun työskentelevän luovalla alalla. Kaipaisin pukeutumiseen enemmän "pilke silmäkulmassa" tehtyä tyyliä.

Paikkakuntatoiveena Hämeenlinna.

Forkkis

Ihan vahingossa löysin blogisi ja ihastuin tyyliisi totaalisesti! Kaikki näyttää niin hyvältä päälläsi. Vaikka minulla onkin ikää "vähän" enemmän, en ole silti onnistunut löytämään pukeutumiseeni "sitä jotakin", kuten sinä! Olisipa mahtavaa saada vinkkejä omaan tyyliin ja ostaa jatkossa vain oman näköisiä vaatteita. Helsinki olisi toivekohteeni.

Pidän peukkuja itselleni... :-)