Kirjoitukset avainsanalla Asusteet

Jos jotain on vuodet käsilaukkuja, pussukoita ja nyssyköitä kantaessa opettaneet, niin ainakin sen, että se on ihan sama miten iso laukku tai kukkaro, niin kyllä se vaan kertyy täyteen rompetta. Jos laukussa on yhtään enempi tilaa kuin on välttämätöntä, niin sinne pesiytyy ritysiesti huulipunia, kyniä, hanskoja, muistikirjoja jne. Tilava lompakko puolestaan hotkii sisäänsä turhia bonuskortteja ja kasoittain kuitteja. Niinpä olenkin huomannut siirtyneeni pikku hiljaa aina vain pienempään ja pienempään kukkaroon. 

Sain joskus pari vuotta sitten yhdestä Longchampin tilaisuudesta nahkaisen korttikotelon, joka koostui tasan yhdestä taskusta. Tuo varmaankin lähinnä käyntikorttikoteloksi tarkoitettu pikku pussukka palveli minua loistavasti, mutta todella haalean vaaleanpunaisen värinsä vuoksi meni ajan saatossa laukuissa pyöriessään todella ruman näköiseksi, joten lähdin sitten etsiskelemään löytyisikö samaa tuotetta jossain muussa värissä. Kävi ilmi, että kyseistä korttikoteloa ei ole lainkaan myynnissä. Lieneekö ollut joku promolahjoiksi valmistettu malli. Voi pöh, mitä huijausta. 

Bongasin Longchampin sivuja selatessa kuitenkin ulkomitoiltaan lähes yhtä pienen Lé Foulonne -korttikotelon, joka pienestä koostaan huolimatta jakautuu muutamaan erilliseen taskuun. Tämä lompsa mahtuu siis näppärästi vaikka nahkarotsin taskuun, mutta nielee sisäänsä kuitenkin aika hyvän kasan kortteja. 

Täällä Porissa Longchampia myy Ratsula, ja vaikka tuota haluamaani pinkkiä ei heillä ollutkaan, niin ystävällisesti lompsan minulle tilasivat. 

Muistuu mieleen sekin eräs kerta, kun kiersin ympäri Roomaa etsimässä yksiä suosikkirintaliivejäni punaisena, tuloksetta. Kun sitten pääsin takaisin Poriin ja harmittelin asiaa Ratsulan alusvaateosastolla, niin myyjä sanoi heti, että "voi kuule, mitä sinä niitä Roomasta asti etsit, kun kyllähän me sinulle se lempiväri tilataan!". Siitä lähtien olen sitten muistanut, että ei aina tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan aina kannattaa ensin käydä omassa suosikkikaupassa. 

Aiemmassa kotelossa mulla oli siis vain yksi korttipakka, jonka aina selasin läpi kassalle astellessa, mutta tässä uudessa saan vähän kuitenkin jaoteltuja kortteja eri koloihin. Eli on tämä kyllä asteen käytännöllisempi kuin se vanha. Vaikka kuinka olen koittanut karsia mukana kuljetettavia kortteja, niin kyllä tuohonkin lompsaan nyt muutti toistakymmentä läpyskää.

Ajokortti, kela-kortti, kolme pankkikorttia, kirjastokortti, pari pressikorttia, useimmin käytössä olevat kanta-asiakaskortit ja pari lounaspaikkojen leimakorttia. Mutta tilaa on juuri sen verran napakasti, että sinne ei ala kerääntymään mitään ihan höpöhöpö clubikortteja. 

Jos joku miettii, että missäs kaikki rahat, niin olen huomannut käyttäväni käteistä niin harvoin ja niin vähän, että en kaipaa lompakkooni erillistä setelitaskua. Korttien väliin saa kyllä tarpeen tullen taiteltua setelin tai parikin ja tarpeen tullen käsilaukussa kulkee mukana pieni kolikkopussi.

Rahoja tulee myöskin laitettua toisinaan takin taskuun ainakin tämän päiväisten löydösten perusteella. Järjestelin eteisen naulakkoa ja ihmettelin yhden nahkarotsin painoa, niin sen taskusta löytyi lähes 30 euroa rahaa. Jos nekin rahat olis olleet alunperin lompsassa, niin olisin hölvännyt ne jo aikoja sitten. Nyt olivat pyörineet takin taskussa syksystä saakka ja yllättivät iloisesti kesken siivouspäivän. :D

Mites te, oletteko isojen vai pienten lompakkojen käyttäjiä? Kertyykö kukkaroon myös kaikkea vähemmän tarpeellista vai kuljetatko mukana vain oleellisia?

Kommentit (14)

saya

Normaalisti kannan mukanani melko isoa, taitettavaa lompakkoa (pakko olla taitettava, koska en tykkää jos setelit pitää taitella ennen kuin ne mahtuvat lompsaan ja suorien lompakoiden tarvitsisi olla liian isoja makuuni täyttääksen tämän vaatimuksen :D ). Siellä kyllä onkin kaikkea melko turhaa, mutta en osaisi elää elämääni niin että suunnittelisin esim. milloin menen heseen ja silloin ottaisin alennuskuponkeja mukaan tai shoppaillessa ottaisin klubikortit mukaan :D Joten siellä on kortteja/lappuja, joita käytän harvoin mutta käytänpä kumminkin. Lisäksi tykkään käyttää käteistä joten sille pitää olla tilaa. Viihteelle lähtiessä sitten vaihdan pienempään lompakkoon, joka on suunnilleen tuon korttikotelosi kokoluokkaa (tällä hetkellä übertyylikäs osuuspankin ilmaisläpyskä :D ) johon laitan ~3 tarpeellista korttia ja hieman käteistä. Näin en tarvitse laukkua välttämättä mukaan, kun lompakko mahtuu (useimmiten opiskelijahaalareiden) taskuun :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä taas olen todennut, että aina ei sit oo joku "tarvittava" klubikortti mukana, mut aivan sama. En vaan jaksa kantaa sellaista tiiliskivi lompsaa mitä se vaatis et olis kaikki aina mukana. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Voi p.... kun tää aina kirjoittaa väärin:) siis lompakko/korttikotelo:)

emiliamaria

Mä oon ratkaissut tuon tavaroiden kertymisasian sillä, että en yksinkertaisesti vaan kanna käsilaukkua mukana. :D Taskuun mahtuu puhelin ja korttikukkaro ja kolikoita. Mikä vapauttava tunne esim. keikoilla baarissa heiluessa ku ei vaan oo sitä käsilaukkua mukana. :D 

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mulla taas on niin, että mulla on jotenkin ihan alaston olo, jos ei ole joku laukku mukana. Ihan siis jossain lähikaupassa käydessä voin napata vaan lompsan ja avaimet taskuun, mut muuten on oltava jotain "käsillä". :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ei-leen

Minua nauratti, kun kerroit etsineesi tavaraa ympäri Roomaa ja löytäneesi sen koti-Suomesta. Minulle on käynyt samoin: vuosia sitten, viikon hääpäiväreissulla Roomassa, haaveilin löytäväni kaksi asiaa: samantapaiset valkokultaiset lenkkarit, joita oli kaikilla tyylikkäillä roomattarilla, sekä Salvatore Ferragamon liikkeessä näkemäni kirkkaanpunaiset sandaalit (must have). Vaan kun jalat olivat koko reissun ajan kävelemisestä turvoksissa, en voinut kuvitellakaan kenkien sovittamista. Joka päivä kävelimme n. 20 kilometriä, minä tyylikkäissä sandaaleissa, olihan niin lämmin.

Paluumatkalla kentälle muistelin vielä kaihomielin noita Ferragamon sandaaleja. Vaan en kauan, piipahdin kentällä kyseisen merkin liikkeessä, ja sieltähän ne löytyivät, vieläpä alessa puoleen hintaan! Viininpunainen paperikassini herätti huomiota koneessakin, kun lentoemännät kurkkivat uteliaina, mitä löytöjä olin tehnyt.

Kotiin palattuani piipahdin Nectarinessa ja mitä löysinkään. Kovasti hinkuamani valko-kultalenkkarit ja nekin hyvässä alessa! Ne Geoxin lenkkarit ovat olleet todella kovassa käytössä näiden yhdeksän vuoden ajan, ja ovat menossa mukana edelleenkin.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No näin just. Monesti ne himoitut jutut tosiaan löytyykin lähempää kuin osaa arvatakaan. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Salla

Kuittien, karkkipapereiden jne keräilemisen maailmanmestari täällä moi. Eli pieni on todellakin kaunista (ja käytännöllistä) mitä lompakkoon tulee. Olispa muuten näppärä tällanen sähäkämpi väri: löytyisi ehkä mustan laukun pohjalta vähemmällä kaivamisella.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, toi väri kyllä oikeasti auttaa siihen, että osuu paremmin silmään, kun ne laukut on aika usein ainakin mulla sisukseltaan tosi tummia.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Miia

Mihin ihmeeseen tarvitaan kolme pankkikorttia :O Mulla on käytössä pienehkö lompakko noille arkikäytön korteille ja pikkurahalle. Kantiskortit matkustaa marimekon värikkäässä pikkukukkarossa joka löytyy kassinpohjalta räikeän värisenä. Tuollainen pinkki ihanuus jää nyt kyllä kummittelemaan takaraivoon. Onneks mun tuppukylältä ei löydy merkkitavaroiden putiikkia. Saattais tulla konkurssi :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ei kai useammassa maksukortissa nyt mitään ihmeellistä ole. Yksi on omalle tilille, yksi on yhteiselle ja sit se kolmas on kyllä käytössä enimmääkseen vaan S-bonus -korttina, mutta kyllä sen luottopuoltakin tulee joskus käytettyä. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Haituva

Olen jo 5v ajan käyttänyt Ögon designsin alumiinilompakkoa. Sinänsä näppärä, jokaiseen korttiväliin mahtuu 2 korttia tai muutama seteli. Jos on liikaa, ei lukitus enää pidä. Itsellä yksi väli on seteleille ja siinä pari seteliä, jolloin pysyy vielä hyvin kiinni. Tämän myötä myös loppui kuittien kertyminen lompakkoon. Olen tykännyt ja on ollut kulutusta kestävä. Muulle kantiskorttipinkalle on marimekon pussukka ja kolikoille omansa. Kun käsilaukku on pienempi, otan sit vain tuon lompakon mukaan ja pärjään sillä, kortilla kuitenkin pääosin hoitaa myös maksut.

Viikonlopun paras huomionherättäjä oli ehdottomasti torstaina YOOXilta saapuneet glitternilkkurit. Kimallus sokaisi itseni lisäksi myös monta muuta ja kengät herättivätkin paljon ihastusta. Nää on niin mun näköiset kengät, että. Jos joku muukin kaipailee blingblingiä jalkoihin, niin näitä löytyy edelleen YOOXin alesta kultaisena ja hopeisena. Ainoa miinus tulee siitä, että kengät ovat keinonahkaa sisuksistaan ja sehän tekee kengistä vähän epämiellyttävät näin kylmällä. Mutta tuon kimalluksen edessä olin valmis tinkimään periaatteistani. 

Viikonlopun paras asuste on ollut ystäväni jokunen vuosi sitten tekemä neulepanta, joka toimii nykyisen tukkani kanssa huomattavasti paremmin kuin aiemmilla kampauksilla. Korvat pysyy lämpimänä, mutta tukkatöyhtö pysyy näkyvissä!

Viikonlopun parhaasta seurasta vastasi rakas ystävä Jonna, joka ystävällisesti majoitti minut sohvalleen yöksi perjantai-iltaisen bloggaajatapaamisen jälkeen. Tuli taas pistettyä maailmaa järjestykseen oikein urakalla. Lauantaina vietettiin laatuaikaa brunssilla ja tarkoitus oli mennä tsekkaamaan pian päättyvä Cartier-Bressonin näyttely Ateneumiin, mutta käännyttiin jo ovelta pois, kun nähtiin helvetilliset jonot. Mä en vaan yhtään kestä jonottamista.

Viikonlopun parhaan herkun tarjosi Helsingissä Lönnrotinkadulla sijaitseva Naughty Brgr, jonka ravintoloitsija Akseli Herlevi kutsui läjän bloggaajia maistelemaan burgereitaan. Kaikista testatuista ehdottomasti herkullisin oli mielestäni ravintolan mukaan nimetty Naughty BRGR, jossa makua täydellisen pihvin kylkeen toi mm. cheddar ja sinihomejuusto. Myös bataattiranut julistaisin melko täydellisiksi. 

Viikonlopun paras pankkikortin höyläys tapahtui Forumin Change-liikkeessä, missä on vielä parin päivän ajan kaikki tuotteet -50% alessa. Oma alusvaatevalikoimani on kovin mustavoittoinen, joten iloitsin kovasti kun löysin tämän hempeän roosan setin yhteensä hintaan 54 €. Ja kuinka hienoa, että uudet alusvaatteni mätsäävät söpön Longchampin lompakkoni kanssa! Ainahan sitä nyt tulee hilluttua pitsialusvaatteissa lompakko hyppysissä. :D

Viikonlopun ikävimpiä asioita on puolestaan tää kamala kipu, jossa just nyt vellon. Mulla on ilmeisesti joku karmea lukko rintarangassa ja se säteilee nyt kipua sekä rintaan, että kaulalle saakka ja pahimmillaan ihan kiemurtelen kivusta ja hengittäminenkin on vähän ikävää. Pitää koittaa kaivella kaapit löytyiskö yöksi relaksanttia ja kunhan kipu yhtään hellittää, niin täytyy koittaa oisko keppijumpasta apua. Fyssarin käsittelyyn sain aikaa vasta torstaiksi. 

Kommentit (8)

Vierailija

Heissan ! Mikä malli noissa Changen liiveissä, itsekkin niitä kokeillut mutta jotenkin tuntuu että ne leventävät rintoja eli mulla menee kainaloihn saakka :)Florence on muistaakseni juuri se malli mikä leventi ainakin minulla.  

Nopeaa toipumista toivoen, Raili

Vierailija

Katoin nopeasti, että miksi ihmeessä oot ottanut kuvan alusvaatteista tyhjän vessapaperirullan kanssa... :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

:D Voi ei, onks mun söpö lompsa vessapaperihylsyn näköinen.. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Hen-naa

Naughty Brgr:ia on nyt kyllä pakko kritisoida niistä kananmunasämpylöistä. Kananmuna-allergikko joutui ottamaan gluteiinittoman (ja kehnoksi paljastuneen sämpylän) ja maksamaan siitä vielä extraa :/ Bataattiranskikset tosin oli mielettömän hyviä, äärettömän kalliita tosin :D Kassatytöt olivat kyllä huippuja :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

No höh. Toi on kyllä tosi tympeetä, että joutuu allergian vuoksi tehtävästä vaihdosta maksamaan. :P

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mmiia

Bataattiranet ja alennusrintsikat <3 voi hitsin jumi :/ toivottavasti hyvät lääkkeet ja keppijumppa laittaisi sen hellittämään hetkeksi :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Onneks tänään jo vähän helpotti. Ei oo enää pahoinvointia eikä kipu säteile ympäriinsä vaikka se lukko edelleen edelleen selässä onkin. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

-yhteistyössä Syster P-

Olipa sitten kesä tai talvi, niin on yksi asuste, jota ilman en kotiovesta poistu, ja se on huivi. Vain materiaalit vaihtelevat sääolosuhteiden mukaan. Talvella muhkeita neulehuiveja on kaulassa jopa kaksinkappalein, kesällä puolestaan lämpimimmilläkin keleillä mukana kulkee ainakin varulta jokin keveä huitula, jonka voi kietaista kaulaan tai sitoa vaikka turbaaniksi. Kun pakkaan matkalaukkua reissuun lähtiessä, sujahtaa mukaan aina useampikin huivi. (Paras ja monipuolisin matkahuivi menee pieneen tilaan, mutta on silti kooltaan riittävän suuri peitoksi ja materiaaliltaan miellyttävä ja lämmin.)

Minä siis kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät mitenkään pysty käsittämään tyyppejä jotka huitovat menemään talvisinkin kaula paljaana. Hullut! Täydellinen huivi on kauneutta, lämpöä ja turvallisuutta, ja minusta jokainen tarvitsisi sellaisen. Siksi olenkin iloinen, että saan arpoa yhdelle teistä omavalintaisen huivin ruotsalaisen asustemerkki Syster P:n valikoimista! (Palkinnon arvo 69-149 €)

Jos siis kaulasi kaipaa pehmoista ystävää, mene tutkimaan Syster P:n huivivalikoimaa ja kerro kommenttiboksissa suosikki huivisi nimi. Muista täyttää myös kohdat nimimerkki ja sähköpostiosoite (meiliosoite näkyy vain minulle), jotta saan yhteyden voittajaan. Vastausaikaa on sunnuntaihin 17.1. saakka.

Valikoimissa on sekä kepeämpiä puuvilla-modaali -huiveja kuin myös lämpimämpiä (mutta silti ihanan ohuita) villa- ja kashmirhuiveja. Oma valintani oli pitkällisen harkinnan jälkeen herkän roosan värinen kashmirhuivi, joka on mukavan valoisa vaihtoehto kovin synkkään talvihuivieni kokoelmaan. Ja täyttää muuten loistavan matkahuivin kriteerit!

Kommentit (248)

Tiina L

Vai oisko pitäny se pelkkä nimi laittaa? :D Tässähän sekin
SHADES GREEN

Jenn1n

Tuo kollaasissasikin oleva "Earth To Space" (rose) kutsuu jo ihan nimensäkin puolesta! Jännä sinänsä, koska mulla ei entuudestaan ole tuollaisia värejä vaatekaapissani... jotenkin tuo kokonaisuus vaan on upea.

Ebsis

Ai kun kaikki on niin kauniita, kauhian vaikea valita kun voisin käyttää jokaista huivia. Tähän nyt kuitenkin päädyin EDEN ROSE. 

helipaulan

Vihreä huivi puuttuu ja ihastuin SHADES GREEN huiviin. Sopii vielä värianalyysin mukaan mun väreihin!

veerala

Nyt osunee oikeaan kohtaan... Eli uudestaan :P

Yleensä tummaa, mutta näin kevään (oi kyllä!) kynnyksellä jotain vaaleampaa: SHADES PINK

Tarja L.

Sama täällä: ilman huivia ei ovesta poistuta :) Syster P:n huivit ovat ihania ja jos nyt juuri saisin valita, niin valinta osuisi Beluga Black -huiviin. Niin perusmeikäläistä :D

Eliz

Shades pink olisi myös mun valintani - sopivan hempeä tummansinisen villakangastakin kanssa!

Rike

BELUGA BLACK sopisi tämän huivifriikin vaatekaappia täydentämään ja olisi enemmäin kui tervetullut lisä ☺

Iia

Shades Pink on myös mun ehdoton valinta. Ihanan hennon vaaleanpunainen kashmirhuivi raikastaisi muuten niin tyypillisen tumman pukeutumisen <3

sakeinan

Shades blue. Huivi tuo minulle monessa epävarmassa tilanteessa turvaa. Vaikka ilman puolesta ei huivia tarvitsisi niin yleensä se tarttuu kuitenkin mukaan.

Mirka/GoneWithTheNails

Lempivärillä mennään eli Shades Lilac on todella kaunis. Sopis mun talviasuuni kun muuten on mustaa, mutta tumman violetti laukku :) ps.näin tänään paljaat nilkat ja takkeja auki... hrrr

Pipsnam

Mun lemppari näköjään sama kuin sulla, eli "shades pink". Noi snaket oli kyllä kanssa kivoja!

Heini

Shades pink! Aivan ihanan värinen ja varmasti pehmoinen! Miten oikeaa vaaleanpunaisen sävyä onkin niin hankala löytää :D

Taina M.

Shades Lilac. Koska kashmir <3 ah. Ja tuossa kuvakollaasissakin se jo huutelee herkästi minulle.

Vierailija

Itse pidän shade pinkistä. Myös oma huivivalikoimani on masentavan synkkä joten sinne kaipaisin piristystä ;)

Hilda

Scotty Navy olisi ihana. Olen etsinyt villaista sinistä suurta huivia, mutta niitä ei kasva joka oksalla. Tuo olisi täydellinen ja kissaihmisenä jopa sen koiraprintti näyttää suloiselta :)

Vaula

Heippa! Kyllä minunkin suosikkini on tuo SHADES PINK -cashmirhuivi. MInulla ei ole vielä yhtään cashmir-vaatetta tai -asustetta, joten tämä olisi aivan ihana saada! <3

Maire-täti

Eden, Zink ehdottomasti. Huiveja ei voi koskaan olla liikaa ja mikä parasta, ne ovat aina sopvan kokoisia!

sari62

Lumisateista perjantaita!Suosikiksi valikoitui veivaamisen jälkeen SHADES GREEN.Lämmittää talvella,lentokoneessa,kesäiltoina hartioiden suojana.....

Meur

Oih ja voih! Nyt kyllä, toi "EARTH TO SPACE, ROSE" vei mielen sekä nimellään että kuvioinnillaan/värityksellään! <3

JohannaS

Ikunen tumman värin valitsija poistuu nyt mukavuusalueeltaan ja valitsee, tittidiiiii: Snakey antique white! :)

Mummis

Mun valinta on SHADES green. Tai ehkä sittenkin shades lilac.... Kyllä se on shades.... Green. Varmaankin. Joo, on se. (Kai.) Vaikea valinta :D no, mulle kelpaisi kyllä monikin noista tarjolla olevista. Luettelit melkein kaikki mulle tärkeät matkahuivin ominaisuudet, mutta listan lisäksi mun huiviin pitää ehdottomasti saada lapsi kääräistyä, ainakin kippuralla pitää mahtua lämmittelemään :)

Kahvikissa

Shades lilac veti niukasti pidemmän korren punaiselta/pinkiltä lempiväriltäni. Ja olet niin oikeassa; pehmeä ja kevyt matkahuivi on ihan parasta! Erinomainen asuste, lämmittää sekä matkalla myös kohtelias ele eri kulttuureja kunnioittaen.

Laura K

Oijoi, mikä arvonta! Olen ehdottomasti huivi ihmisiä! Kotoa ei poistuta ilman huivia oli talvi tai kesä! :D Mukana arvonnassa siis. Eden, Zink osui ja upposi minuun!

Carita

SHADES PINK eli päädyin samaan kun sinäkin, ihana materiaali, ohut mutta lämmin. Väri on erittäin monikäyttöinen, sopii muihin väreihini.

MimaK

Oi ihana, mitä huiveja! Winterland dusty rose kolahti meikäläiseen kuin se kuuluisa metrinen halko :) Mä en osaa kesäisin pukeutua huiviin, mutta talvella se on kyllä ihan must juttu.

Kalapulla

Shades Blue vois olla aikamoisen ihana. Harmi, ettei noissa kaikissa tarkemmin kerrota, mitä matskua ne on. Pehmeys on kyllä <3, siksi kashmirvillaa!

Sande

Kaavoihin kangistuneena valitsisin tietysti mustana Lady Savannahin, joka ensimmäisenä osui silmiin, vaikka miten yritin rikkoa mukavuusrajojani ja etsiä suosikkiani muista väreistä :)

Katariina

SHADES GREEN

Aivan ihana väri!!! 😍 Vaikken yleensä edes vihreästä välitä, mutta tämä iski! Kuinka herkku nyt keväällä ja kesällä! 😊 Piristämään asua! Ja mieltä 😊

Sovittelin kotimaisen KN Collectionin hattuja muutama viikko sitten pressipäivässä ja ikuistin suosikkejani. Syksy on ollut niin lämmin eikä talvesta ole vielä tietoakaan, joten vielä toistaiseksi on tarjennut kulkea ihan paljain päin ja olekin jo hieman ehtinyt odotella, että voisi ottaa kaikki ihanat päähineet käyttöön ilman hirvittävää tuskanhikeä.

Kunhan kelit viilenee, odotan erityisesti, että pääsisin käyttämään tätä alla olevassa kuvassa olevaa KN Collectionilta saamaani upeaa turbaanihenkistä hattua. Vielä on kuitenkin ollut hieman liian lämpimät kelit tälle villamyssylle. 

Olen aina sanonut, etten oikein lämpene siniselle, mutta tämä petroolin värinen Manta-hattu on just se täydellinen poikkeus. Tämä saamani hattu on mallikappale eikä tätä väriä ole vielä tänä talvena saatavilla, mutta kaunis violetti versio löytyy jo tämän hetkisestä mallistosta!

 

 

KN Collectionin mallisto on todella laaja ja heiltä löytyy päähineitä niin supernaisellisista 20-luvun henkisistä hatuista aina rentoihin tupsupipoihin ja -myssyihin. Voisi hyvin lähteä hattuostoksille yhdessä äidin ja mummin kanssa ja kaikki sukupolvet löytäisivät tyyliinsä sopivan päähineen. 

Yksi pitkäaikaisia suosikkejani on tämä Matilda-turbaanipipo. Vierailimme bloggaajaporukalla KN Collectionilla syksyllä 2011 (postaus täällä) ja ostin silloin itselleni tummanharmaan Matildan ja se on ollut sen jälkeen luottopäähineeni talvipakkasilla. Kaunis turbaanipipo on malliltaan siitä loistava, että se yltää loistavasti korville saakka ilman, että sitä tarvitsee kiskoa edestä silmille asti. Tälle talvelle tekisi mieli hankkia Matildasta tuo alla oleva herkullinen punainen versio. 

Täällä Porissa KN Collectionia myy Ratsula, Muotiliike Irjamo, Kemikalio Nino ja Texpörssi. Valikoimat vaihtelevat liikkeittäin. Kotikotipaikastani Sotkamostakin löytyy jälleenmyyjä, Moda Pajakka! Näitä kaunokaisia löytyy siis ihan ympäri Suomen aina Tuurista Turkuun ja Haminasta Hyvinkäälle. Mikäli laadukas, lämmin ja tyylikäs hattu talveksi kiinnostaa, kannattaa tsekata mistä löytyy sinua lähin jälleenmyyjä.

 

Kommentit (7)

sariska

Millaista hintaluokkaa nämä ovat noin suunnilleen? Itse olin tuosta matildasta kiinnostunut myös, ois pyöräillessä varmaan sopivan peittävä ja lämmin!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mitä nyt tuossa äkkiä vilkaisin niin hinnat osuu suurilta osin väliin 45-80 €. Oman Matildan hankinnasta on niin kauan etten muistanut hintaa, mutta ainakin hattu.fi nettikaupassa näyttäis olevan tarjolla hintaan 42 €.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

E.M.

Törmäsin sun blogiin ekan kerran ehkä vuosi sitten ja koko tämän ajan siitä asti harmitti vietävästi, etten laittanut heti kirjanmerkkeihin. Nyt kun pari päivää sitten satuin tänne uudestaan niin piti heti laittaa talteen :) Eilisen ja tän illan viihdykkeenä olenkin lukenut sun blogia nyt pari vuotta taaksepäin. Ihana blogi! Tykkään sun tyylistä ja kirjoitustavasta, jatka samaan malliin!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kiva että löysit takaisin! Mut kuka hullu jaksaa lukee tätä parin vuoden ajalta putkeen??? :D :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

E.M.

Haha, mietinkin, että se kuulostaa ehkä vähän mielipuoliselta. Ihan joka postausta en niin tarkkaan kyllä lukenut, mutta jotenkin sitä vaan jäi jumiin...

Mirka/GoneWithTheNails

Ai että toi punainen Matilda olis ihana :) Mä oon ihaillut KN:n hattuja jo yli kymmenen vuotta sitten. Silloin heidän näkyvyys ainakaan omissa silmissä vielä näin suurta, mutta opiskelijan oli vaikea sijoittaa hattuun vähäisiä roposiaan :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu KN:n näkyvyys onkin tainnut viime vuosina nousta aika paljon ja mallistokin on laajentunut ja muuttunut yrityksen sukupolven vaihdoksen myötä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!