Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

En ole vielä oikein missään vaiheessa alkanut haaveilla omakotitalosta tai ylipäätään minkäänlaisesta omistusasunnosta. Vuokralla asuminen keskellä kaupunkia sopii minulle erittäin hyvin. Muutaman viime vuoden ajan olen kuitenkin huomannut ajatuksieni aina välillä kääntyvän siihen miten ihanaa olisi, jos kesällä olisi käytössä pihaa. Unelmoidaan Tommin kanssa miten ihanaa olisi kauniina kesäpäivänä grillata ulkona niin omaa nahkaa kuin eväitäkin. Olenkin jo moneen kertaan lausunut sanat "olispa ihanaa, jos olis joku pieni mökki". Toisinaan yllätän itseni jopa selaamasta netistä lähiseutujen mökkitarjontaa.


Kesäasuntohaaveilijana kiinnostuinkin heti, kun kaverini, toimittaja Tanja Hakala, kysäisi haluaisinko tutustua hänen yhdessä työparinsa Johanna Lehtisen kanssa tekemään Laiturilla -kirjaan. Alaotsikolla Kesäkoteja rannikkolla ja saaristossa kulkeva opus on takakantensa tekstin mukaan tehty juurikin "kaikille haaveilijoille, joiden sydämestä kuuluu palanen merelle ja mökkeilylle". Laiturilla kokoaa kansiensa väliin yksitoista mökkiä ja huvilaa kauniiden kuvien ja asukkaidensa kertomien tarinoiden kera. Mukana on myös mm. sisustussuunnittelijoiden vinkkejä mökkien sisustamiseen ja asiantuntijoiden ohjeita mm. siihen kuinka sopu säilytetään suvun yhteisellä mökillä tai millaisia lupa-asioita on otettava huomioon, jos haluaa muuttaa mökilleen pysyvästi.Kirja on saanut paljon hyviä ja ihastelevia arvioita ympäri internettiä ja akkainlehtiä. Eikä suotta. Laiturilla on todella hyvin ja laadukkaasti toteutettu kirja virheettömine ja täydellisen harmoonisin sisustuskuvineen. Mutta siinä se ehkä tulikin miksi minä en aiheesta kiinnostuneena sitten kuitenkaan ehkä ole ihan kirjan kohderyhmää. Mä kaipaisin etenkin mökkihommista puhuttaessa vähän jotain rosoa. Omissa mielikuvissani ja haaveissani kesäasunto ei ole vaalea ja trendikäs uusin huonekaluin kalustettu arvohuvila, vaan se on hieman elämää nähnyt pikkumökki, jossa on myös väriä. (yllä näkyvä turkoosivoittoinen surffihenkinen pikkumökki oli oikeastaan ainoa väriä tarjoillut kohde koko kirjassa).

En sano, etteikö kirjassa olisi mukana myös jokunen hieman ajan patinaa nähnyt persoonallinen kesäunelma, mutta koska kirjan linja noudattelee tämän hetken sisutusblogeistakin tuttua eteerisen vaaleaa kodinhengetärten idylliä, on nekin kohteet tietenkin esitetty kirjan visuaaliseen linjaan täydellisesti istuvana. Mökit ja huvilat ovat siis kirjassa toki erilaisia, mutta kaltaiseni rönsyilevästä Huvikumpu-estetiikasta kiinnostuneen "sisustajan" silmään ne näyttävät kaikki kirjassa kovin samalta, niin virheettömiltä.Itse en siis Laiturilla -kirjan sisustushommien suhteen ollut ihan kohderyhmää mieltymysteni vuoksi, mutta luin teoksen silti mielelläni. Hyvin kirjoitetut tarinat, joissa kerrotaan kunkin kohteen asukkaiden fiiliksistä ja mökkiunelmien toteutumisesta ovat tunnelmallisia ja tuovat elämän makua kuvien keskelle.

Uskallan siis väittää, että jos tällä hetkellä sisustusblogeissa vallalla oleva tyyli niin sisustamisessa kuin sen esittämisessäkin on sydäntäsi lähellä ja kesäkoti houkuttaa, niin sytyt myös tälle kirjalle. Kirjassa neuvotaan muiden mökille suuntaavaa yllätysvierasta seuraavasti: "Tuliaiset luovat alusta asti mukavan ja leppoisan tunnelman" ja sanoisinkin, että Laiturilla on teos joka passaa hyvin vaikkapa juuri lahjaksi tai mökkituliaisiksi. Tai sanoisin ehkä että "huvilatuliaisiksi". Jos nimittäin paiskaa tuon opuksen jonkun pertti-perusmökkeilijän kätöseen hänen tarjoillessa pallogrillissä kärytettyä B-luokan makkaraa 20 vuotta vanhalla vahaliinalla verhoillun hirsistä kootun pirtinpöydän äärellä, niin saattaa Pertti aatella, että eikö oo hänen mökkinsä muka tarpeeks hieno, kun vieras tämmöisen kirjan vihjeeksi toi. Kohderyhmä on siis selkeä.


Minulla olisi noita kirjoja pari kappaletta ylimääräisenä, kun kustantaja Docendolle oli ilmeisesti sattunut tuplapostitus. Niinpä ajattelinkin, että huomenna alkavan virallisen kesän kunniaksi voisin arpoa nuo kirjat halukkaiden kesken.

Osallistuaksesi Laiturilla -kirjan arvontaan, kerro kommenttiboksissa millainen on sinun unelmamökkisi! Vastausaikaa on torstaihin 4.6. saakka. Muista täyttää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan yhteyden, jos voitto osuu kohdallesi.

Oma unelmien kesäkotini olisi tällä hetkellä pieni siirtolapuutarhamökki pyöräilymatkan päässä kaupungista! Käynkin kesällä usein kiertelemässä läheisellä Hevosluodon siirtolapuutarha-alueella ja haaveilen omasta pikkuruisesta pläntistä omenapuineen. Mökki olisi ehkä punainen tai vaaleankeltainen ja pihaan tuova portti olisi rautainen ja räsnsistynyt.

Kommentit (16)

Jossu

Minun kesämökkiunelma ( joka siis vain unelma on) olisi tuollainen vaaleaksi sävytetty, vaaleilla ja harmaalla sisustettu pieni mökki veden äärellä, luonnon rauhassa. Matka sinne saisi olla sopivan lyhyt ja mökin piha avara ja toimia olohuoneena ja kesäkeittiönä. Mökin itsessään ei tarvitsisi olla suuren suuri, koska pihalla vietettäisiin suurin osa ajasta. Sauna olisi tärkeässä roolissa ja ranta.

Marjukka

Minun mökkiunelmani on nimenomaan UNELMA. Ikäni maalla asuneena minulla on liiankin hyvin tiedossa mitä se unelma vaatii, mutta silti haaveilen siitä pienestä mökistä meren rannalla, tai oikeastaan mieluiten saaressa.
Vähän tilaa, selkeä sisustus, ei yhtään ylimääräistä tavaraa. Ei sähköä tai vesijohtoa vaan öljylamput ja puuhella jonka päällä on iso kattila tiskivettä kuumenemassa, mutta kyllä nopea netti ja puhelin pitää olla, ja rantasaunassa kunnon suihku, sillä unelmoidessa ei tarvitse miettiä realiteetteja :)

Päivi

Unelmieni mökkki olisi rauhallisessa niemen nokassa oleva paikka, jossa saisi toteutta omia unelmiaan sekä puutarhassa että sisätiloissa! Se voisi olla rosoinen vanha mökki tai moderni huvila, kunhan sillä olisi " oma luonne" ja se tuntuisi omalta lepopaikalta. Siellä pitäisi olla sopivasti puuhattavaa ja lepohetken tullen kaunis näkymä merelle, nimenomaan aavalle merelle!

Minun unelmamökkini on pikkuruinen rantasauna ihan veden äärellä, suojaisassa poukamassa, ja sen terassilla voi alkukesästä seurailla vesilintupoikueiden elämää...

elisa

Mökkiunelmaan kuuluu ei kovin iso hirsimökki, vaalea sisustus mutta ei ollenkaan moderni, joen tai järven ranta, mansikkamaa... <3

Riikka

Ihana arvonta! Tuo kirja olisi saatava anopille, joka juuri remontoi mökkiään. Siellä siis itsekin saan aikaa viettää ;). Unelmien mökki olisi perinteinen järvenrantamökki ilman isompia mukavuuksia. Sähkövalot ja muutama pistorasia piisaa, mutta ei tarvitse olla talviasuttava siis. Haaveilen omasta huvikummusta, jossa väriä olisi ja saisin toteuttaa hulluimmatkin sisustusideat. Iso sauna olisi plussaa ja oma hiekkaranta <3

Tuuli

Unelmamökkini sijaitsisi rauhallisella paikalla kallioisella järven rannalla, metsän ympäröimänä. Rannassa olisi sauna, laituri ja vene. Sijainti ja ympäristö taitavat omassa mökkkiunelmassani olla ykkössijalla. :) Itse mökki olisi puuta ja väritykseltään ympäristöön sopiva, ja kotoisasti mutta selkeästi sisustettu. Pihassa terassi, grillauspaikka ja ehdottomasti riippukeinu. Lisäksi pieni pläntti nurmea pihapelejä varten, muuten piha saisi olla luonnonmukainen.

katariina

Unelmieni mökkini on järven rannalla,mökin lisäksi rannassa erillinen saunamökki jossa voi istua iltaa ja tarvittaessa majoittaa vieraita. Mökillä ei tarvitse olla sähkön lisäksi muita mukavuuksia,mökillä pitää olla aito tunnelma ja tekemistä :)

Tuija

Meidän unelmamökki on parhaillaan joutumassa remontin kohteeksi. Miehen isän rakentama pikkuinen mökki pienen järven rannalla siityi meille tänä keväänä, ja nyt yritetään muokata tästä omanlainen ja hieman nykypäiväisempi. Ihan kaikkea emme kuitenkaan aio muuttaa, jotta mökki pysyisi mökkinä. Juokseva vettä ei ole eilä tule, sähköä saadaan nyt aurinkovoimalla. Eli ideoita tuosta kirjasta voisi löytyä

sikkuralla

Unelmieni mökki on meren rannalla, valoisa, vaalea kesäkoti, jossa on jonkin verran luksusta (esim. juokseva vesi). Iso terassi ja palju, rantasauna. Sellainen rentoutumisen tyyssija, jossa ei liikaa rehkitä :)

Vaula

Itselläkin on haaveissa mökki, etenkin kun oma piha on niin pieni ja keskellä muita taloja.
Haaveilen vesistön äärellä olevasta pienestä mökistä, joko ilmeeltään modernista tai sitten suloisen vanhasta. Olisi ihanaa omistaa täydellisen rauhoittumisen paikka keskellä täydellistä luonnon rauhaa :)

Heli

Unelmieni mökki on järven rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä kodistani. Mökki on kaunis, valoisa ja siisti.

Tuija

Oma mökki olisi kyllä ihana omistaa. Unelmieni mökki olisi järven rannalla ja sisustukseltaan rento mummola tyylinen. Sähköt täytyisi olla, mutta ilman juoksevaa vettäkin pärjäisi.

Siruli

Minun unelma olisi vanha mummun-mökki. Punamullalla maalattu ja valkoiset ikkunanpielet. Seinät maalaisin sisältä valkoiseksi, jotta olisi valoisaa ja huonekalut hankkisin kierrätyskeskuksesta. Mukavuuksista kyllä tykkäisin: vesi ja sähkö ihan ehdottomasti. Mökki saisi olla meren rannalla helppohoitoisella pihalla. Mistä näitä unelmia oikein tulee :D

Kati

Tämän hetken unelmamökkini on talo jonka juuri saimme ostettua :D Se on mahrottoman ihana -48 vuoden rintamamiestalo järkyttävän ihanaisella puutarhalla :3

Voi kipot ja kupit, niitä on jo keittiön kaapit piukassa, mutta silti kauniit uutuusastiat saavat miettimään kuumeisesti, josko vielä löytyisi tila ja tarve jollekin mukille, lautaselle tai kulholle. Kävimme tänään Iinan kanssa tutustumassa Iittalan ja Arabian ensi kevään uutuuksiin ja kaikki tuotteet oli laitettu niin vastustamattomasti esille, että väkisinkin alkoi miettimään löytyisikö omasta astiakokoelmasta jotakin puutteita joita olisi syytä täydentää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Graafinen Koko-sarja juhlii 10-vuotista taivaltaa kahdella kevään uutuusvärillä. Oranssin mukin päällä keikkuvan mukin sävy nimeltä sahrami ja se saa kaverikseen kauniin vihreän värin nimeltä Niitty. (Valitettavasti kuviini ei osunut yhtään astiaa värissä Niitty). Tilaisuuteen oli koottu Koko-astioiden värikirjoa koko vuosikymmenen mittaisen historiansa ajalta ja vaikka omaan keittiööni ei tällainen värien sekamelska sopisikaan, niin sikin sokin esille asetellut astiat saivat kuitenkin huokailemaan ihastuksesta ja ihan pikkuisen haaveilemaan tällaisesta vallattomuudesta yksivärisen astioaston sijaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko-astioita omistava Iina tunnusti jo hetken aikaa harkinneensa noiden opiskelukämppään hankkimiensa väriläiskien myymistä, mutta tuli nyt tuolla asetelmia katsellessaan kuulema ehkä toisiin aatoksiin. Ehkäpä rakkaus syttyy vielä uudelleen.

Arabia Koko Astiat

Napattiin Koko-huoneen nurkassa kuvia kippojen lisäksi myös päälle päätyneistä kuteista. Yhden yön reissusta kun oli kyse, niin en viitsinyt pakata täksi päiväksi kokonaan uuttaa vaatekertaa, vaan eilisen asusta vaihtui ainoastaan yläosa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut, toppi ja neuletakki - H&M/kengät-Ellos/laukku-Pieces/silmälasit-Gucci, Lensway (saatu)

Jos neuletakki näyttää tutulta, niin kyllä, se on se sama merinovillainen mustana minkä näitte jo aiemmin harmaana. Vaikka alkuun pohdinkin onko malli välttämättä parhain omalle vartalolleni, päädyin tilaamaan saman vielä mustanakin, kun niin sen pehmeyteen ja lämpöön tykästyin. (aleosastolta löytyy edelleen hintaan 35 €). Ja kyllä se taisi olla niin, että ei se minua itseäni mietityttänyt 'suurentavuus' ollut kiinni neuleen mallista, vaan minua hämäsi ehkä enemminkin harmaan neuletakin vaaleus, sillä tässä mustassa ei tullut lainkaan samanlainen fiilis. Mutta, molemmat nyt siis kovin tykättyjä ja ovat kashmirneuleiden ohella varmasti talven käytetyimpiä vaatteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko-sarjan lisäksi viihdyimme pitkän tovin ihastelemassa Arabian uusia Muumi-astioita. Itse en ole koskaan Muumi-mukeja keräillyt eikä niitä kaapista löydykään kuin murun lahjaksi saama Haisuli-kuppi, mutta tammikuussa joutunen yhden mukin hankkimaan. Tykästyin nimittäin kovasti tuohon alla näkyvään Muumitalo-mukiin, jolla juhlistetaan Muumien 70-vuotista taivalta. Muumitalo tulee myyntiin tammikkuussa, joten hetki pitää mukikeräilijöiden vielä odottaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muumiastiat olivat esillä kuin lasten kutsuissa keksi- ja karkkitarjoiluineen ja herkuttelimme kakulla samalla, kun tutustuimme uusiin astioihin ja sarjakuviin joista kukin kuva oli kotoisin. Alla näkyvän sokeripaloja nakkeleva Pikku Myykin on saanut oman punaisen mukin ja lautasen. Mukin voit kurkata TÄÄLTÄ. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samasta Muumi ja velvollisuudentunto -sarjakuvasta oli löytynyt toteutukseen myös kuvia touhuilevasta Muumimammasta. Tästä allaolevasta kuvasta, jossa mamma on ihan stressaantuneena hillopurkkiensa keskellä silmänympärysten sykkiessä mustana ei vielä ole älytty tehdä mukia. Koitin kylöä ehdottaa, että se olisi täydellinen tuote kaikille väsyneille perheenäideille, he varmasti osaisivat samaistua. Äiti on nyt vähän väsynyt. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muitakin tuotekehitysideoita mulla oli. Tai no, ei se tarkasti ottaen ole kehitysidea, jos on joskus erehtynyt tuotteen käyttötarkoituksesta, mutta jonkinlaista ajatusten laajennusta ehkä. Minä nimittäin ekan kerran nähdessäni tuon Pikku Myy -keksipurkin kaupassa luulin sitä nopeasti vilkaistuna tuhkauurnaksi. :D :D :D Purkin toisella puolella vielä Pikku Myy on selin, niin siinä on jotain sellaista haikeaa tunnelmaa ja symboliikkaa poismenosta, joten miksipä ei voisi joku super Muumi-fani levätä takanreunuksella Pikku-myy tuhkauurnassa keksipurkissa. Arabian edustaja kertoi, etten ole kuitenkaan kuulema ainoa, jolle tämä mielleyhtymä on tullut, joten mieleni ei ole mitenkään harvinaisen musta.

Muumiastiat tuntuvat olevan todella yleinen keräilykohde. Mites on muumiastiat Jeiiiii vai Eiiiii?

Kommentit (6)

Riikka

Muumit ja erityisesti muumimukit on mun rakkaus! Muumimukien lukumäärässä en pysy enää laskuissa, useampi kymmen kappaletta. Muut oheistuotteet ja kulhot ovat kyllä valtavan suloisia mut kakskymppisenä opiskelijana ei ole varaa satsata johonkin mammakannuun. Kulhojen saralla en omista ensimmäistäkään mutta olen suunnitellut lempparihahmot hankkia myös kulhoissa :) Pikkumyyt ja Mymmelit on parhaita <3

TanjaP

Omistan muutaman muumimukin,kaikki on käytössä ja ostettu ainoastaan itseä miellyttävät mallit. :)

Uusista mukeista pitää ostaa ehdottomasti muumitalo,pikku myy ja kyllä tuo kannukin silmää miellyttäisi. :) Koko-sarjasta löytyy muutama turkoosi muki,uutuudet viehättäisi tässäkin.

Kiitos todella hyvistä kuvista ja reipasta perjantaita. :)

Tarja

Täytyy sanoa, että nyt houkutteli otsikko lukemaan pika vauhtia - niin kiinnostavalt tuo Pikku Myyn tuhkauurna kuulosti :D En tiedä, mitä oletin, mutta onneksi totuus ei ollut ihan niin kamala - sitä paitsi kyllä tuo purkki uurnalta näyttää, eikä sitä tulla kyllä meillä näkemään, sillä en pääse nyt mielleyhtymästä enää eroon :D :D Tuo muumitalo-muki sen sijaan täytyy varmaan hankkia pienimuotoiseen kokoelmaamme.

Hyvää viikonloppua!

Kati

Tammikuuta jo odotellaan: tuo muumitalomuki on pakko hankkia :) Muumimukit on astioista heikkouteni. Tällä hetkellä kaapissa taitaa majailla noin 30 mukia!

Onhan ne muumimukit ihan kivoja. Itse en ole ainuttakaan ostanut, anoppi sen sijaan on mokomia meillekin haalinut. Ja ovat ihan käytössä, eivätkä vain seiso vitriinissä. Eräs kaveri kerran sanoi, että eikös nuo ole liian arvokkaita antaa lapselle kaakaomukiksi. Pah, astiat on astioita! Ja jos esim kaakao maistuu pojan mielestä paremmalta muumimukista, niin muumimukista juokoon :D

Itselläni on arvokkaampia laseja, joista yleensä nautin jotakin "aikuistenjuomaa" ja vahinkovaara taitaa olla melkein suurempi kuin muksuilla muumimukien kanssa :D

sri

Mulla ei ole yhtäkään muumiastiaa, mutta tykkään kyllä niiden ulkonäöstä. Opiskelijabudjetilla ei oikein tule mieleen ensimmäisenä ostaa muumimukeja, kun on hieman kalliimmanpuoleisia. Mutta tätäkin suurempi syy on se, että eihän niihin piru vie mahdu mitään! :D En juo kahvia, mutta teetä senkin edestä ja on melkeinpä laitonta olla niin pieni teemuki. Paha mielihän siitä vain tulee. :D

Nimim. Puolen litran tonkka teemukina...

Kävelin viime viikolla Helsingissä pitkin Lönnrotinkatua, kun katseeni osui mielenkiintoiseen  näyteikkunaan täynnä kauniita tavaroita, vaatteita ja asusteita. Oli aivan pakko astua sisään  ja olen todella iloinen, että sen tein. Silmieni edessä avautui tunnelmallinen putiikki nimeltä Destiny, täynnä kaikkea ihastuttavaa ja mielenkiintoista.

Kliiniset liikkeet joissa tuotteet on aseteltu viivasuorasti hyllyihin, on usein melko nopeasti katsottu läpi, mutta Destiny tarjosi runsaudessaan ja kodikkaassa esillepanossaan katseltavaa ja ihmeteltävää pitkäksi aikaa.

destiny_postaukseen2

Vaatteita, asusteita, kosmetiikka, sisustustarvikkeita ja huonekaluja noin niin kuin mm. tarjova Destiny on tunnelmaltaan sekoitus romantiikkaa, industrialia, keijuja ja steampunkia. Olisin hyvin voinut kuvitella itseni liikkeen nurkassa olevaan tuoliin lukemaan Edgar Allan Poen runoja. Vielä jos jostakin olisi leijaillut pehmeä piipputupakan tuoksu, olisi tunnelma ollut aivan huumaava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Destinyn ensimmäinen liike löytyy Porvoon vanhasta kaupungista ja Helsingissä Destiny on viihtynyt nyt noin vuoden verran. Lifestyle-liikettä luotsataan selvästikin suurella sydämellä ja siellä näkyy tekijöidensä rakkaus työtään kohtaan. Sitä on vaikea selittää, mutta jossain putiikeissa vain on sellainen erityisen ihana, lämminhenkinen ja kutsuva tunnelma ja Destiny oli juuri sellainen.

Kysäisinkin melkein heti voisinko ottaa kaupassa kuvia, sillä rakastan kuvata tuollaisissa paikoissa. Koko ajan löytää uusia kauniita esineitä ja asetelmia katseltavaksi ja ikuistettaviksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jäinkin sitten loppujen lopuksi pitkäksi aikaa suustani kiinni liikkeen mukavien myyjien kanssa. Juteltuamme ensin Destinystä ja sen valikoimista päätyivät keskustelumme loppujen lopuksi naisten itsetuntoon, itsensä hyväksymisen tärkeyteen ja muihin syvällisyyksiin. Huippuja tuollaiset kohtaamiset uusien ihmisten kanssa, joissa päätyy käymään aivan yllättäviä ja hienoa keskusteluja.

destiny_postaukseen1

Destinyn valikoimissa oli paljon itselleni aivan uusia ja tuntemattomia merkkejä, mutta jotakin ennestään tuttuakin sieltä löytyi kuten Bunkerin makeat kengät ja Odd Mollyn vaatteet. Itselleni tuntemattomista merkeistä kiinnostuin erityisesti tanskalaisen NÜ:n vaatteista, joissa yhdistyivät maanläheiset värit, rennot leikkaukset ja kimallus.

Syksyn malliston kuvia katsellessa silmäni aivan nauliutuivat pronssinvärisiin paljettihousuihin! Ja mikä parasta NÜ:n vaatteita on tarjolla kokoon XXL saakka ja pohjoismaisena merkkinä voisi kuvitella sen oikeasti myös tarkoittavan jotakuinkin itselle mahtuvaa kokoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaiken kaikkiaan Destiny oli siis oikein ilahduttava uusi tuttavuus. Niin tuotteidensa, tunnelmansa kuin työntekijöidensäkin puolesta. Tällä kertaa tyydyin vain katselemaan ja huokailemaan ihastuksesta, mutta seuraavalla kerralla pitänee katsoa vaatetarjontaa vielä aiempaa tarkemmalla silmällä ja uskaltautua ehkä jopa sovituskoppiin saakka. Niitä kuvastosta ihastelemiani paljettihousuja ei kyllä tainnut olla tulossa valikoimiin, mutta monta muuta kiinnostavan oloista uutuutta kylläkin.

destiny_postaukseen

Ja millä tavalla hurmaava putiikki voisi olla vielä täydellisempi? No siten, että siellä on paikalla suloinen koira! Liikkeen turvallisuuspäällikkönä makaili varsin rauhallisissa tunnelmissa huikean söpö Papu (toivottavasti muistin nimen oikein!). Tuollainen karvakasa lisäsi viihtyvyyttä ja lämmintä tunnelmaa entisestään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisää infoa Destinystä ja sen tuotteista löytyy mm. heidän nettisivuiltaan ja tuoreimmat uutiset uutuuksista päivittyvät Destinyn FB-sivulle. 

Tätä kivaa putiikkia voin suositella vierailukohteeksi ihan vaikka et mitään just nyt tarvitsisikaan, sillä ihan jo pelkkä kaiken ihanan katselu oli rentouttavaa, ilahduttavaa ja terapeuttista. :D

Kommentit (1)

kirsi

Saman liikkeen löysin juuri viime viikolla, ihanaa tavaraa ja vaatteita täynnä ja niin tunnelmallinen! samaa mieltä kanssasi

-Kirsi-

Porist

Vanhempani saapuivat eilen muutaman päivän vierailulle luoksemme ja he eivät suinkaan tulleet tyhjin käsin, vaan toivat mukanaan monta ihanaa tuliaista. Yksi saamistamme lahjoista oli talo. Suloinen ja lämpöä hehkuva Valotalo, joka tuo nyt hyllyn päältä tunnelmaa ja valoa olohuoneeseemme.

Kuvankaappaus 2014-3-30 kello 22.43.57

Ohuesta koivuviiluvanerista valmistettu Valotalo on muotoilija ja taiteilija Jouko Kärkkäisen käsialaa ja sen mallina toimii perinteinen rintamamiestalo. Juuri tuon mallinsa vuoksi se muistuttaakin minua ihanasti omasta kotikodistani, jossa asuin kolmevuotiaasta aina siihen saakka, että muutin opiskelemaan. Rakastan edelleenkin lapsuuden kotini rappusten narahduksia ja haaveilen vielä joskus asuvani vanhassa kaksikerroksisessa puutalossa. Sellainen on minun mielestäni koti. Vanha, puinen, hieman nariseva ja täynnä lämpöä.

Valotalo ei ole vanha eikä se narise, mutta sitä katsellessa tulee ihana ja lämmin fiilis ja se muistuttaa kodista ja vanhemmista. Todellinen hyvän mielen tuoja siis kyseessä.

Mikäli tuo kaunis valaisin kiinnostaa, niin sitä on saatavilla ainakin Pilke-verkkokaupasta.

Kommentit (0)