Elokuu on ollut sateinen ja ilmassa on jo selkeä tuulahdus syksystä. Mun ulkona olevat istutetut kesäkukat ovat kaikki jo kuolleet, vain muratti sinnittelee nuupahtaneiden orvokkien seurana. Osaksi syytän todella sateisia päiviä, mutta olisin myös itse voinut olla aktiivisempi hoitamaan niitä. Tänä kesänä on tullut vietettyä todella vähän aikaa takapihalla ja ehkä myös siksi olen unohtanut, että myös takapihan terassilla on kukkia jotka tarvitsevat pientä hoitamista. Hups! Nyt olisi varmasti hyvä hetki heittää kukat multineen takapihan kompostiin, putsata ämpärit ja odotella callunoiden sekä kanervien saapumista. Pienen määrän kanervia olen hakenut jo lähimetsästä katettua terassia koristamaan ja ne näyttävät todella kivoilta kesän jälkeen.

Olen myös siivonnut kotona kaappeja. Kasannut suuren määrän vaatteita, kenkiä ja lastenleluja kirpputorille vietäväksi. Tämä on mun joka vuotinen perinne, jonka yleensä aina tee syksyisin. Käyn läpi kaappeja ja luovun kaikesta turhasta. Tällä kertaa luovun monista vaatteistani ja jätän kaappiin vain sellaisia, joista oikeasti pidän. Kävin myös läpi molempien lasten " vauvamuistolaatikot " ja kasasin kirpputori kasaan potkuhousuja, mekkoja, pipoja ja takkeja. Ihan kaikkea ei sentään tarvitse säästää ja olen nyt vihdoin oppinut päästämään irti siitä ajatuksesta, etteivät ne lapset pysy ikuisuuksiin pieninä. Jätin molempien laatikoihin vain pari merkityksellistä bodya joitain potkuhousuja ja leluja.

Elokuussa ollaan myös juhlittu synttäreitä. Niin pikkusiskoni tytön kuin mieheni pikkusiskon sekä hänen tyttönsä. Kaikenlisäksi tänään saimme vielä ilouutisia ja yhden syntymäpäivän elokuuhun lisää, kun isosiskoni synnytti pienen suloisen tytön.

Ihanaa.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Jenna, kahden pienen lapsen äiti. Samaa aikaa myös avovaimo, sisko ja ystävä. Juoksija, bloggaaja ja lukutoukka. Koiranomistaja. Kaksikerroksisen rivitalokolmion sisustaja. Omakotitalosta haaveilija. Viherkasveihin hurahtanut joka haluaisi oman puutarhan. Taivaanrannanmaalari ja oman elämänsä supersankari, joka haluaisi tehdä vaikka ja mitä.

Ota yhteyttä:

taysinokblogi@gmail.com

 

Instagram