Tehtiin syksyllä treeniappi, jossa ohjelma sisälsi omankehonpainolla tehtäviä liikkeitä luonnossa. Hyvin yksinkertaista ja simppeliä. Pohjalla oli rehellinen ajatus vain siitä, että aina ei tarvitse kallista salikorttia.

Lähinnä ilmainen muistutus siitä, mikä voimavara jokaisella itsellä on liikkua luonnossa ja käyttää omaa kehoa.

Ajatus saada ihmisiä ylipäätään liikkumaan enemmän ja monipuolisemmin. Nyt tämänkin asian tiimoilta pyryhaukat kärkkyy dollareita. Markkinatalous on ihan okei, mutta kannattaa pitää mielessä mitä sijoittaa ja mihin sijoittaa.

Hienoa, että omankehonpaino harjoittelu on saanut nostetta mutta nyt on myös sellaista rahastusta ilmassa, että huom! Huippuunsa kyllästetyn fitnessbuumin jälkeen väittäisin että prosentuaalisesti lähes sata tietää kyllä, mitä perusliikkeitä omankehonpainolla voi tehdä. Asia erikseen, kun aletaan puhumaan laadukkaista ja huippunsa hiotuista kehonpainolla tehtävistä treeneistä. Jos oikeasti haluaa ammattiosaamista kyykkyjen sijaan, on siihen olemassa mahdollisuus. Älä lähtökohtaisesti maksa ideasta kuinka sauvakävellä himassa ilman sauvoja.

Ihan ilmainen neuvo uuteen vuoteen, multa ja Jane Fondalta, että jos basic omankehonpainoharjoittelu kiinnostaa, niin tee toistoja 15-20 x 3. Sarjoja ja toistoja voi lisätä tai vähentää oman kunnon mukaan, palautukset sen mukaan mitä sykkeitä haluaa itsestään saada irti. Jos olet treenannut salilla tai käynyt jumpissa, niin liikevarastosi on varmasti niin hyvä, että töynän lopullista sijoituskohdetta kannattaa tässä kohtaa harkita tarkkaan. Pus. 

Kommentit (2)

Urheilijatar

Sport Girl 2016 Sofia🎀🍓!!
Sinulla on ns maalaisjärkeä, olet rehti ja reilu. Ihana, että on rotunainen, Sinä, tässä botoksi yhteikunnassa. Tiukkaa analyysiä, olen samaa mieltä!!! Jatka upeana luonnollisena esikuvana säihkymistä🌸🌺🌸🌺🌸🌺

Seuraa 

Rakastan ulkoliikuntaa ja luontoa. Kaikkialla voi liikkua ja saada hyvää energiaa päivään. Tasapaino niin elämässä, kuin liikunnassa on tärkeää. Vien sinut matkalle mm. luontoliikunnan pariin. Kannustan sinua spontaanisti kokeilemaan useita uusia lajeja, joista minulla on laaja kokemus. Keho, mieli ja ystävät, vaali näitä kallisarvoisia asioita. Makoisia raakaherkkureseptejä tiedossa.

Sport Girl 2016

Teemat