14.helmikuuta, ystävänpäivänä olin hiusmallina Sydämen Pohjasta -kampaamon 1-vuotisjuhlissa. Hiuksiani lähinnä vaalennettiin ja leikeltiin muotoon ja otsatukka laitettiin uuteen uskoon Wellan Illumina sävyillä, liilaa ja tummanharmaata. Teemana muotinäytöksessä oli sirkus ja oma roolini oli taikurin avustaja, mutta joukosta löytyi niin parrakkaita naisia kuin miimikoitakin. Shown kruunasi DANCE -ohjelmasta tutut tanssijat ja Krista Siegfrid, jonka jälkeen esiintyjien lista jatkui muutamalla muulla, mutta itse en enää neljännen skumppalasin jälkeen malttanut jäädä paikalle vaan lähdin ystävänpäivänkunniaksi Helkan baariin tapaamaan muutamia omia frendejä. Olin saanut myös Jopon meikkiassarin tehtäviin näytökseen ja kampaamon kampaajatkin olivat jo entuudestaan tuttuja, joten päivä meni nopeasti vaikka 12h taisin olla paikalla edustamassa. Eliza oli ottanut kuvat ja kuvamateriaalin nyt photoshoppaamatta heitin tähän por favor!

On Valentine's day I was doing hair modeling for Sydämen Pohjasta -hair salon's one year anniversary show. The salon's name means "from the bottom of your heart" so that's why it was on Valentine's day.  My hair was bleached a little and then cut in shape and died the fringe with purple and dark gray shades. The theme of the show was a circus and my role was magician's assistant. There was also clowns, mimes and so on. Had plenty of fun that day! And here's some unphotoshopped photos Eliza took that day.

Kommentit (5)

Anonymous

Most people who are distress from a Yeast Infection might not even recognise it, the intestines can principal to Boilers suit misfortunate Health.
These are ofttimes in the the knife, weight reach, fungous infections such as
athlete's ft, urinary parcel infections, rashes, itchy eyes or acne.

Feel free to surf to my site - monistat yeast infection treatment

Anonymous

Definitely believe that which you ѕaid.
Your favorite rеason seemed tο be on the web the eаsiest thing to be aωare of.
I say to уou, ӏ cеrtainly get irκed while ρeople consider ωorries thаt
thеy plainlу do not κnow about.

You managеd to hit thе nаil upon the top and also ԁefineԁ оut the whоlе thing without having sidе-effects , people could takе a signal.
Will probably be bаck to get mοre. Thanks http://networkedcollab.org/index.php?title=User:Hershel71

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu