Huuuu, paljon on ehtinyt tapahtua viime merkinnästä ja näistä kaikista tulen bloggaamaan hiljalleen. Heitetäänpä organisoidusti tähän merkintään nyt vain yhdestä aiheesta. Eliza pyysi minua malliksi jotakin valokuvaus skabaa varten ja ilmeisesti teemana oli jotenkin talvi tai talvi oliot. Puhuttiin lumikuningatar -shootista, mutta kuulemma alla olevissa kuvissa ei näy vielä lopputulos vaan kilpailuun meneviin kuviin tullaan tekemään vielä editointeja, joilla ilmennetään lopullista teemaa. Postailen niitä sitten myöhemmin, mutta nyt näin alustavasti eilen otetuista kuvista muutama näkyvillä alla ja loput tietysti Elizan blogissa. Huomaa myös, että tyvikasvu on tiessään ja tilalla on liilaa!

There's been happening quite a lot since my last entry. To keep it all organized, I shall blog about one topic at a time so here comes some photos from yesterday's snow queen photoshoot I did with Eliza for some photography contest. Rest of the photos can be seen from Eliza's blog. Also notice that my hair got some purple to it! 

Meikin teon jälkeen lähdettiin kohti Espoon Hanasaarta, jossa sitten päästiin kuvaamaan järvenjäällä ja umpihangessa. Lämpötila ei onneksi nyt ollut miinus viittä kummempi ja aurinkokin paistoi juuri sen aikaa kun tarvi.

 After finishing the makeup we headed to Hanasaari at Espoo where we were able to shoot at the forest near the ocean. The weather gladly wasn't any colder than minus five celsius. 

Perjantaina lähdenkin keikalle Barceloonaan tekemään duunia, mutta sen sysistä ja seurauksista lisää palattuani (tai vaihtoehtoisesti twitterin/facebook sivustoni kautta reaaliajassa.)

On Friday I will be leaving to Barcelona! The reason why and what am I going to do there I will be revealing later, after I have returned (or you could find out while I am over there as I will be updating my twitter and facebook page).

Kommentit (16)

Anonymous

I аlmost never drop respоnses, but aftеr reading а few of the remarκs on this
pagе "Snow Creature". I actually do haνe 2 quеstions
fоr уou if іt's okay. Could it be just me or does it appear like a few of these comments come across like they are written by brain dead individuals? :-P And, if you are writing on other social sites, I would like to keep up with you. Could you list of all of your public sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile? click through the up coming website page

Anonymous

Ӏ usеd to be rеcommended this blog by my
cousin. I am not positiνe whetheг or nοt this post is writtеn by meanѕ of him as nobody else recognіse
suсh sρecified approхimately
my difficulty. You are amazing! Thanκs! mouse click the up coming webpage

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu