Tässä kun niin väitin muutama viikko sitten, että tein hengellistä sieluntutkimusta ja en siksi ole blogannut yhteen vuoden puolikkaaseen niin yksi osa tätä koski myös videoita. Olen tykännyt kuvata meikkivideoita, joissa yhdistyy meikin erikoisuus ja itse videon muokkaus. Meikkitekniikkaa en mielelläni opettaisi kenellekkään sillä tbh en ole siinä mitenkään erityisen hyvä. Mutta nyt haluaisin laajentaa aihevalikoimaa, josta teen videoita. Oman atopiani takia mm. ihonhoito on jotakin mikä on itselle addiktoiva harrastus ja esimerkiksi tästä luvassa liikkuvaa kuvaa ja muista mielenkiinnon kohteistani. Youtuben statsien mukaan 70% videoideni katsojista on Suomen ulkopuolelta, joten tulen käyttämään englantia videoissani, mutta aion myös tehdä suomenkielisiä julkaisuja. Anyway, jotakin uutta tiedossa... pian!

As I claimed that I have been deep in my spiritual soul searching and due that have not been capable of blogging... one of the results of that erm.. search, was that I decided to renew my youtube channel with new content. I will also adapt english as my main language for my videos due the fact that 70% of the views seem to come outside of Finland but I will probably be making videos in finnish too. Anyway, something new is about to be uploaded really soon!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu