Tehtiin eilen pientä kuvailua metsikössä sun muulla preerialla Heikin (kuvat) ja Jopon (meikki) kanssa. Tässä näytettävänä toistaiseksi vasta yksi otos, että mikä olikaan teema ja tosiaan maailmanlopun jälkeisestä selviytymistarinastahan tässä on kyse. Jostain syystä kesän piti loppua juuri nyt sitten tällä viikolla niin tuli hytistyä siinä tuulisessa +5 asteessa, mutta ainakin lopputuloksen puolesta näyttää olleen sen arvoista!

Yesterday we did some photoshooting in the forest and other types of outdoor locations with Heikki (photographer) and Jopo (makeup). Here is one shot to show you so far and more is to come! The theme was post-apocalyptic survival story. For some reason summer had to end this week and it ended up being freezing cold in the windy +5 C but looking at the outcome it was worth it!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu