Kävin tänään värjäämässä hiukset Sydämen Pohjasta -kampaamolla, missä nyt aina parin kuukauden välein käyn vaalentamassa, sillä olen niin kiintinyt henkilökuntaan. Ihan vain lähinnä tyvikasvu pois nyt, mutta myös hieman liilan ja vihreän sävyjä raikastamaan pitkää bobiani. Enemmän tälläinen väliaikaiskuva tähän saumaan. Mitä mieltä olette ja onko teillä omissa suunnitelmissa tehdä kesäksi jotakin uutta hiuksille?

I dyed my hair! Some purple and green shades this time. What do you think? And does any of you have some whole new hair ideas for the summer?

_________________________________________________________ Yllä on pieni kollaasi Espritin uusimmista tuotteista keväälle je kesälle, jonka kokosin merkin suomenkieliseltä sivustolta Esprit FI. Minua pyydettiin brändistä kirjoittamaan ja saittia tutkiessani erinäiset kirkkaat värit ja erikoiset printit herättivät huomioni. Yleisesti ottaen olen hirveesti fiilistellyt kaikkia erinäköisiä kukkakuoseja tai muita vastaavilla viboilla. Tarvisin itse etenkin uusia huiveja karderoobiani koristamaan. Yksikin hieman sävyrikkaampi huivi tekee helposti muutoin yksivärisestä asusta heti aivan erinäköisen. Samoin myös esimerkiksi valkoisen asun yhteyteen kun heittää kirjavat kengät niin näyttää omasta mielestäni tosi kivalle. Tai päinvastoin, värikäs mekko, mutta pliisut asusteet sitä tukemaan on myös peruskiva yhdistelmä.

Also Esprit asked me to write a bit about their products so I made a montage of some of their newest spring and summer products that are coming to the stores in Finland. I especially focused on the colorful pieces of clothing and to those which have different kinds of prints on them. 

Kommentit (18)

Ite kans haaveilen tollasista hopeapastellililahouksista kesäksi mutta mulla on sellanen tunne että mun hiuksista ei yksinkeraisesti saa sellasia.... ;__; On niin tummat hiukset luonnostaan että blondaus jää aina keltaseksi ja siihen ku yrittää tunkea hopeashampoota ja hopeanaamiota sun muuta niin lopputulos on vähä... noh... kyseenalainen.
Onko mitään vinkkejä? ;__; Vai onko vaan hyväksyttävä se tosiasia että kaikkien hiuksista ei tollasta saa. Mulla on sellanen kutina että tuo onnistuu vaan sellasille joilla on luonnostaan blondit hiukset?

Käyn itse kampaajalla värjäämässä (nyt kun löytyi sellainen kampaaja, joka oikeasti osaa hommansa). Ja tosiaan omat hiuksenihan ovat tummanruskeat luonnostaan. Tyvi vaalennetaan aina sellaiseksi kanariankeltaiseksi ja siihen päälle heitetään sävyt ja värit kuten tällä kertaa tosiaan nyt laitettiin sitten vihreää ja liilaa. Vinkkejä en osaa hiusten värjäykseen antaa, mutta tosiaan ensin kun teet värinpoiston niin siihen päälle pitää vielä laittaa se varsinainen väri (joka ei vaalenna vaan taittaa sävyä). Tämän enempää en uskalla sanoa, kun en koskaan kotivärjäyksessä ollut mikään mestari mut kyllä tummastakin hiuksesta tälläisen tosiaan saa (vaalennusten kautta kylläkin). Voit tsekata vine -accountiltani vielä tuon aikaisemman videon, missä tukkani on vielä keltainen alussa.

Anonymous

My little pony-tukka OMG en tiennyt että tollanen edes mahdollista :O~~ Sellainen OIKEA kunnon kasari mylittlepony oih!

Toi väri on kyllä niin sun! Ihan sikamagee!! Mäki haluaisin jotain pinkkiä päähäni mutta täytys varmaan eka tehdä kauhee vaalennus niin saa ny nähdä saanko kesäks. :)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu