Olen tällä hetkellä matkalla kohti helsinki-vantaata sillä Los Angeles kutsuu jo bäkkiin. Viime reissullahan kävin niin, että päädyttiin yhteen Martinin kanssa. Eli parin vuoden sinkkuus on nyt toistaiseksi ohi ja tilalla on yli 9000km kaukosuhde, minulla on poikaystävä. Tulen takaisin parin viikon päästä joko Vegasissa vihille menneenä tai en tiedä. Eka tapaaminen sitten viime kerran, joten jännittää ja oon niin innoissani ja oon kans ihan rakastunut. Ei kukaan lukijoistani sattumalta olisi kaukosuhteessa? Luen mielelläni kokemuksista joten kommentteihin saa avautua, jos vaikka Moskova-LAX välillä olisi lentokoneessa wifi minkä aikana lueskella läpi!

I'm currently on my way to Helsinki-Vantaa airport because Los Angeles is calling me home already. Yes, last time I went there in July I ended up into a long distance relationship, which you've maybe figured out by my tweets. But yeah it's so exciting to go back there for two weeks!! If any of my blog readers have experience of being in an long distance relationship, I'd be glad to know more so feel free to comment. I'm off.

Kommentit (7)

risa

Itselläni ei ole kokemusta kaukosuhteesta, mutta tiedän monia menestystarinoita joissa osapuolet on asuneet kaukana, eri maissa, ja vuosien jälkeen pääsevätkin asumaan yhdessä ja suhde kestää edelleen :) Onnea! Ja piä hauskaa Losissa :D

Anonymous

kaikki suhteet elämäni aikana olleet kaukosuhteita.. 300km välimatkan suhde on oikeastaan ainut joka ei toiminut pitkälti vaan sen takia kun välimatka oli liian pitkä ja vaan masenti molempia ja rahaa meni matkustamiseen PALJON. vuoden se kesti mutta paljon se myös verotti.

nykyinen poikaystävä asuu noin 90km päässä ja tää suhde tuntuu taivaalliselta, kun ei tarvitse miettiä rahanmenoa (molemmat vanhemmat ovat töissä tässä kaupungissa, joten kulkeminen onnistuu siten) ja voidaan tavata niin usein kuin vaan halutaan :) ei ehkä sillä tavalla ''niin usein'' kuin ihmiset jotka asuvat samalla paikkakunnalla mutta kuitenkin :'D

Anonymous

en nyt tiiä saako tätä sanoo kaukosuhteeks, mut noh :--D tyttöystävä asu saman kaupungin toisessa päässä ja mä toisessa, ja gf vielä sellasessa paikassa mistä ei pääse pois muulla kyydillä ku perheen autolla. ja porukat vielä sellasia et haistavittu et lähe mihinkää :---D plus tyttöystävän kiireet, työt, muut menot = nähtiin ehkä kerran kuukaudessa kahestaan, mikä ei tunnu paljolta mut ei se mitään hauskaa ollu

Anonymous

Meillä on saman moinen välimatka toiminut nyt muutaman vuoden. Aluksihan se oli ikävän takia rankempaa, mutta kyllä siihen sitten tottui. Nyt kyllä alkaa itsellä ainakin pikku hiljaa olemaan mitta täynnä ja halu muuttaa yhteen on kova.
Mielestäni kaukosuhde voi toimia ihan hyvin, jos molemmilla on halua sitoutua.

Anonymous

Itse olin kaukosuhteessa vähän päälle kaksi vuotta ja välimatkaa mulle huimat 1600 km! Voi sitä itkun määrää lentokentällä.. No mutta nyt asutaan molemmat miehen kotimaassa, vaikka ei kuitenkaan vielä saman katon alla :) Kaukosuhde kyllä parin vuoden ajan antaa mun mielestä ihan erilaisen pohjan suhteelle, koska tulee paljon enemmän juteltua pienistä asioista, joista ei muuten juteltais. Muutenkin jotenkin ihan erilainen systeemi :D Emt vaikea selittää haha!

No mutta kuitenkin onnea sulle matkaan :)

Anonymous

Olin kaukosuhteessa vuoden verran, välimatka ei ollut ihan noin pitkä, ruotsin puolelle vaan. Nykyään, kolmen vuoden seurustelun jälkeen asutaan yhdessä ja esikoinen tulossa. Meillä ainakin kaukosuhde vahvisti meidän nykyistä yhteiseloa, jos sattuu toisen ylös jättämä pöntön kansi tai lattialla olevat sukat ärsyttämään, muistaa hetken kuluttua kuinka ikävä oli kun toinen asui vielä siellä satojen kilometrien päässä. :)

Anonymous

Nykynen mieheni on amerikoista. Tutustuttiin kun olin siel vaihdossa ja oltiin sillon koko ajan yhdessä sen jälkeen tuli pitkä tauko jonka aikana tuli fiiliksiä ettei homma toimi yms. kun tuli melkeen 7kuukauden tauko ettei nähty -___- sen jälkeen kävin amerikoissa kolmeen eri otteeseen aina vähintään kuukauden olin siellä ku menin ja viimisimmällä kerralla lähti mies mukaan suomeen ja nyt ollaan asuttu yhdessä melkeen vuosi ja menty naimisiin, että kyllä onnistuu jos on tarpeeksi rakastunu :) amerikka on ihana maa vaikka asiat sinänsä "huonommin" siellä ni ite rakastuin ja haluun muuttaa vielä sinne kunhan sais jonkun koulutuksen hommattua. Onnea teiän suhteelle ~!

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu